• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Yaa cok saol valla bana moral oldun cok tşk ederim 🙏🙏 umarim keser ben anlamıştım hamile oldugumu bu arada psikolojik değil ama erken olsada dunden beri midem cok kotu bulantı gibi dogru duzgun yemek yiyemedim midem cok hassas hayırlısı inşallah doktor bana niye erken yaptın dedi :) yarın test gunum cumartesi tekrar yap dedi 🙏🙏🙏🙏🙏
Ah bilseler o beklemek bize ne zor 🤣 mide bulantılarını ilaçlar da çok tetikliyor. Benim midem kaç gündür hiç keyifli gitmiyor, ama iştahım da açık maşallah 🤪

Benim amh ikinci kez bakılmadı ama 6 aydır yumurtalıklarda en az toplam 7 yumurta görüyorken, dün sadece 3 tane gördü bir yumurtalığımda.. doktor da şaşırdı.. aşılama planlıyorduk iptal etti. Aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçilecekti, bir sonraki ay da böyle olursa direkt tüp bebeğe geçelim o zaman dedi.. Çok ama çok üzgünüm, çünkü adetini düşürüyorsa kesin kalitesini de yarı yarıya düşürmüştür 🥺😢😢
Aşılama yerine tüp bebek daha mantıklı değil mi? Hiç üzülme aksine, şansını arttırıyorsun tüp bebekle. Dondurulacak embriyon olacak, sonrası İçin de kullanırsın 🙏🥰

Aşılama yerine tüp bebek daha mantıklı değil mi? Hiç üzülme aksine, şansını arttırıyorsun tüp bebekle. Dondurulacak embriyon olacak, sonrası İçin de kullanırsın 🙏🥰
Evet haklısın tabi daha mantıklı, eşimin takviyelerini işe yaraması için 3 ay bekleyelim demiştik, o arada aşılama da yapalım belki olur dedik.. yoksa ben geçen aylarda hemen denemek istiyordum.. kısmet artık şu an yapacak bişey yok, umarım kalanlardan dediğin gibi minnoş embriyolar olur 🥰🥰🥰

Kızlar kan sonucum cıktı 150 cıktı degerim ama regl olcam gibi hissediyorum lekelenmem devam 2 fun sonra tekrar yapın dedi doktor bir igne verdi herşey olabilir dedi ama gebelik var şimdilik aglasam mi sevinsem mi bilemedim yani
GEÇMİŞ YAZILARI TAM OKUYAMADIM ARALIKLI TESTMI VERDİN ÖNCEKİLER KAÇTI KAÇINCI GÜN BUGUN 150 İYİ BİR RAKAM

CANIM ENERJİNİ YÜKSEK TUT
BEBİŞİN SENİNLE 🙂
BUNA İNAN VE SEVİN 🙏 🙏 🙏

İnşallah sağlıkla tutunup doğacak hiç kötü düşünme sen çok hızlı hareketler etmişin ondan 😇 Bnde 4 günde bir pruloton kullanıyorum canım hatta az önce sağlık ocağındaki hemşire çok yoğun yağlı bir iğne olduğu için bilmediğinden mi bilmiyorum iğneyi yaparken hızlı enjekte ettiğini düşünüyorum ilaç dışa attı ne kadar girdi diyorum biraz girdi diyor hastanemi aradım 3 gün sonra yaparsın bişey olmaz dediler ilacı yaptırırken hemşireyi uyar canım
Bir pruluton depot yazdı bana doktor

Benim amh ikinci kez bakılmadı ama 6 aydır yumurtalıklarda en az toplam 7 yumurta görüyorken, dün sadece 3 tane gördü bir yumurtalığımda.. doktor da şaşırdı.. aşılama planlıyorduk iptal etti. Aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçilecekti, bir sonraki ay da böyle olursa direkt tüp bebeğe geçelim o zaman dedi.. Çok ama çok üzgünüm, çünkü adetini düşürüyorsa kesin kalitesini de yarı yarıya düşürmüştür 🥺😢😢
ama oyle dusunme arkadaşım ben ilkinde 0,65 amh 3 goruldu 3 toplandık 1 donneldi 2 hun embriyo olarak verildi bir tup hiç yumurta vermedi orda şiddetli çikolata kistim var diye 2 denemede amh 0,19 7-8 yumurta goruldu guzel gelişti ama 3 tane toplamdı nedeni bu sefer sağ tarafı 2 zayif yumurta verdi solda baya yumurtam oldu hepsi guzel buyudu ama çikolata kistimin etrafında dolayisiyla doktor hepsi alamadı rahime zarar vermemek için 3 tane den uçu dollendi 2 verildi bana . Yani demek istediğim değişiyor amhye cok baglanma ve gercekten ben buna inanıyorum dogru doktor dogru takip ve ilac dozlar cok onemli bu denemede doktorum bana direk max doz verdi bir suru yumurtam oldu farklı yonteö kullandı ve oldu cok sukur …

GEÇMİŞ YAZILARI TAM OKUYAMADIM ARALIKLI TESTMI VERDİN ÖNCEKİLER KAÇTI KAÇINCI GÜN BUGUN 150 İYİ BİR RAKAM

CANIM ENERJİNİ YÜKSEK TUT
BEBİŞİN SENİNLE 🙂
BUNA İNAN VE SEVİN 🙏 🙏 🙏
Tşk ederim lekelenme ve şiddetli sancım var diye yarın test gunum bugun verdi 150 cıktı inşallah katlanır teşekkür ederim haberleri veririm 😍🙏🌺

İnşallah sağlıkla tutunup doğacak hiç kötü düşünme sen çok hızlı hareketler etmişin ondan 😇 Bnde 4 günde bir pruloton kullanıyorum canım hatta az önce sağlık ocağındaki hemşire çok yoğun yağlı bir iğne olduğu için bilmediğinden mi bilmiyorum iğneyi yaparken hızlı enjekte ettiğini düşünüyorum ilaç dışa attı ne kadar girdi diyorum biraz girdi diyor hastanemi aradım 3 gün sonra yaparsın bişey olmaz dediler ilacı yaptırırken hemşireyi uyar canım
Bende yaptım şimdi cok yaglı yakıyor cok yavaş yapılması gerek inşallah kanamayı keser şimdilik hiç bişeyim yok cok sukur

Bende Aralık sonu kovid geçirdim ciğerlere inmiş virüs hastanede yattım verilen ilaçları kullandım sürekli triot değerimide baktılar hastalığın onada etkisi oluyo sanırım bu ay 19 undada tüp bebeğe başladım kafamda hep Bi hasar kalmışmıdır yumurta çıkarma o tarafa hasar verir mi var tabi öncesinde 3 4 gözüküyodu tedaviye başladın 1 gözüküyo sonuçlanınca görücem artık etkiiyo mu etkilemiyor mu zaten sağlıklı çıkıp döllenip bide tutarsa bu kadar sinir stres hastalıklar arasında bu hırsla bu çocuk büyük adam olur 😅😅 yaşayıp görcez iyi düşünelim iyi olsun 🙂
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ve maalesef bu covidin geride bıraktığı kötü etkiler mevcut. Bende tiroid hastalığı yoktu. Hastalık sonrası yutkunma ve nefes alma sorunum olunca baktırdığımızda tiroidi etkilediğini gördük tiroid zehirlenmesi yaşamıştım. Daha önce polikistik overa dayalı hiç bir bulgu vs yoktu muayenelerimde covıdden sonra yumurtalıkların şeklinde hafif bozulmalar tam polikistik over olmasa da ona benzer şeyler olduğunu söyledi doktorum. Yani inanın bu süreç bizi yormuyor gibi bu hastalığın da bize güçlük çıkarması çok can sıkıcı.Şu bela biran önce def olsa da daha fazla hasar verici hastalıklar olmasa.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ve maalesef bu covidin geride bıraktığı kötü etkiler mevcut. Bende tiroid hastalığı yoktu. Hastalık sonrası yutkunma ve nefes alma sorunum olunca baktırdığımızda tiroidi etkilediğini gördük tiroid zehirlenmesi yaşamıştım. Daha önce polikistik overa dayalı hiç bir bulgu vs yoktu muayenelerimde covıdden sonra yumurtalıkların şeklinde hafif bozulmalar tam polikistik over olmasa da ona benzer şeyler olduğunu söyledi doktorum. Yani inanın bu süreç bizi yormuyor gibi bu hastalığın da bize güçlük çıkarması çok can sıkıcı.Şu bela biran önce def olsa da daha fazla hasar verici hastalıklar olmasa.
Kesinikle katılıyorum vücutta hasar bırakıyor ben ilk aşıdan sonra astım oldum ama ben agır covid gecirdim o zaman aşım yoktu 10 gün hastanede yattı. Kritik durumu .cok sukur geçti ne diyim artık Allah herkede sağılık ve güç versin 🙏🙏🙏

Merhaba,
Benim de ilk olacak, adeti bekliyoruz başlamak için, geçen ay kistik yumurtam vardı yasmin kullandım pazartesi bitti, sanırım bugün yarın olurum. Bana doktor sanki hemen yumurta toplayıp aynı ay transfer yapılacakmış gibi anlattı toplam 18 gün civarı sürer işlem dedi, ama burada okuduklarımın çoğunda rahim dinlendirme ve yumurta dondurma işlemi yapıldığını gördüm, sizinkiler nasıl olacak bilginiz var mı?

Benimde bugün 8. Gün bende 9. Günden başlasam mı diyorum test yapmaya. Ama tam havalara uçmalık ya eminim yerinde olsam bende öyle yapardım uçardım heralde bi enerji gelirdi 😅 ama inşallah bi sıkıntı olmamıştır. Belirti falan hiç bişey yoktu ama demi sende ?

Bende Aralık sonu kovid geçirdim ciğerlere inmiş virüs hastanede yattım verilen ilaçları kullandım sürekli triot değerimide baktılar hastalığın onada etkisi oluyo sanırım bu ay 19 undada tüp bebeğe başladım kafamda hep Bi hasar kalmışmıdır yumurta çıkarma o tarafa hasar verir mi var tabi öncesinde 3 4 gözüküyodu tedaviye başladın 1 gözüküyo sonuçlanınca görücem artık etkiiyo mu etkilemiyor mu zaten sağlıklı çıkıp döllenip bide tutarsa bu kadar sinir stres hastalıklar arasında bu hırsla bu çocuk büyük adam olur 😅😅 yaşayıp görcez iyi düşünelim iyi olsun 🙂
Öncelikle çok geçmiş olsun, ben ve eşim de Ocak başı geçirdik, eşim çok hafif geçirdi ama benimki ağır geçti biraz ama evde geçti şükür hastanelik olmadım. Bir arkadaşımın doktoru instagramda bir yazı yayınlamış o da benimle paylaştı, erkeklerin sperm kalitesini etkilediği için covid geçiren hastaların tedavisine 3 ay ara veriyorlarmış, ben kendi doktoruma sordum, artık grip gibi seyrediyor bizce bir sakınca yok dedi ara vermek istemedi, ama önlem olarak spermiyogram istedi ve testte bir değişiklik çıkmadı, ama yumurta kalitesi için bir yorum duymadım şimdiye kadar.

Kızlar kan sonucum cıktı 150 cıktı degerim ama regl olcam gibi hissediyorum lekelenmem devam 2 fun sonra tekrar yapın dedi doktor bir igne verdi herşey olabilir dedi ama gebelik var şimdilik aglasam mi sevinsem mi bilemedim yani
Ya bence pozitif 🥰 kötü düşünme sakın kötüyü çağırmayalım yorma kendini bence dinlen bolca 2 günde geçmez 🙄

Bildiğim kadarıyla amh düştükçe yumurtlama sayısı ve sıklığı artıyor, kadın vücudu rezervi azaldıkça gebe kalma şansını arttırmaya çalışıyor otomatik olarak, bir tür savunma mekanizması. yani azaldı idareli kullanayım demiyor :)

Değer çok güzel kendini yorma dikkat et ilaçlarını kullan

Merhaba,
Benim de ilk olacak, adeti bekliyoruz başlamak için, geçen ay kistik yumurtam vardı yasmin kullandım pazartesi bitti, sanırım bugün yarın olurum. Bana doktor sanki hemen yumurta toplayıp aynı ay transfer yapılacakmış gibi anlattı toplam 18 gün civarı sürer işlem dedi, ama burada okuduklarımın çoğunda rahim dinlendirme ve yumurta dondurma işlemi yapıldığını gördüm, sizinkiler nasıl olacak bilginiz var mı?
Tedavin hayırlı olsun kimseyle kıyaslama kendini herkesin tedavisi kendisine öz Allah iyilerle karşılaştırsın belkide çok yumurtan olcak vucud dinlendirmeye gitcek bilemezsin sen stres yapma
Mesela benim opunun 6.günü adetim geldi taze trasfer asla olamazdim

Değer çok güzel kendini yorma dikkat et ilaçlarını kullan
Tsk ederim canim kanamam tamamen kendim yordum esim covid oldu hu hafta bana gecmesin diye 3 gundur sil temizle dezenfekte yemek corba alisveris kaldir vesaire vucut eror verdi hayirlisi artik icim ferah tutuyorum en azindan 0 degil 150 cikti cok sukur

Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Back