• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

İnsalh olur kizlar gruba yeni gelenler tüp bebek nedeni merkeziniz yaptığınız kullandığınız takviye gıda yada bitkisel seyler varsa yazın yararlanalim
Eşimin sperm hızı ve benim tekrarlayan kistlerim sebebi ile tup bebek.. merkez folik asit kalsiyum ve vitamin dışında takviye vermedi. Tabi klasik iğne ve hormon ilaçlarını saymıyorum

Ben coraspin ve folik asit kullanıyorum 4günde bir pruloton Depot iğne kullanıyorum çok ilaç kullanmıyorum bunlar gaz yapıyor mu açıkçası bilmiyorum 😅😅 ama coraspin kan sulandırıcı gaz yapmaz bence

Ben coraspin ve folik asit kullanıyorum 4günde bir pruloton Depot iğne kullanıyorum çok ilaç kullanmıyorum bunlar gaz yapıyor mu açıkçası bilmiyorum 😅😅 ama coraspin kan sulandırıcı gaz yapmaz benceBende coraspin
Bende aynı canım depot iğne değilde progestan iğne var 3 güne bir oda. Senin taze transfer miydi kaç günlüktü

Sen nerde tedavi görüyorsun taze transfermi
Benim 2 adet taze transfer oldu 5.gün 5AAA ve 4AAA kalitede
Benim de 2 adet 5aa ankarada dondurulmuştu herkes belirtim var yazıyo maşallah bnde olmayınca biraz düştüm hayırlısı bakalım sen nerdensin

Benim de 2 adet 5aa ankarada dondurulmuştu herkes belirtim var yazıyo maşallah bnde olmayınca biraz düştüm hayırlısı bakalım sen nerdensin
Ben adanadayım Bülent Haydar dedeoğlunda tedavi görüyorum 3. Denemem bu diğerleri negatif maalesef

Ben adanadayım Bülent Haydar dedeoğlunda tedavi görüyorum 3. Denemem bu diğerleri negatif maalesef
Hakkımızda hayırlısı ya biz elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış bnm bundan onceki de dış gebelikti ondan önceki kimyasaldı ondan önceki tutmadı bnm hikayem uzun baya yani😅

Back