• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Canım biraz düşük çıkmış 10. Güne göre.Kaçıncı gün embriyosuydu? Sen yine de doktoruna danış ilaçları bırakma ama kimyasal gibi duruyor.Belli de olmaz ama benim 12. Gün de 35 çıkan tedavim kimyasal İle sonuçlanmıştı.

Bildiğim kadarıyla amh düştükçe yumurtlama sayısı ve sıklığı artıyor, kadın vücudu rezervi azaldıkça gebe kalma şansını arttırmaya çalışıyor otomatik olarak, bir tür savunma mekanizması. yani azaldı idareli kullanayım demiyor :)
Aa bilmiyordum 😅

Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?

Benim bir arkadaşımın 7 ile başlayan çift embriyo transferi serüveni ikiz hamilelik ile sonuçlandı. Bazen belli olmuyor inşallah yükselir.

Merhaba hanımlar. Neredeyse 1 aydır girmiyordum siteye opudan sonra doktorum 1 ay rahmi dinlendirmek istedi. Regli bekliyorum bugün yarın olucam. Ama bu süreçte tedaviden biraz uzaklaşmış hissediyorum sanki eski hevesim kalmamış gibi size de oluyor mu hiç

Merhaba,
Benim de ilk olacak, adeti bekliyoruz başlamak için, geçen ay kistik yumurtam vardı yasmin kullandım pazartesi bitti, sanırım bugün yarın olurum. Bana doktor sanki hemen yumurta toplayıp aynı ay transfer yapılacakmış gibi anlattı toplam 18 gün civarı sürer işlem dedi, ama burada okuduklarımın çoğunda rahim dinlendirme ve yumurta dondurma işlemi yapıldığını gördüm, sizinkiler nasıl olacak bilginiz var mı?
Yumurta fazla toplandığında doktor rahim dinlendirmeyi tercih ediyorlar ohss olma riskinden dolayı diye biliyorum

Merhaba hanımlar. Neredeyse 1 aydır girmiyordum siteye opudan sonra doktorum 1 ay rahmi dinlendirmek istedi. Regli bekliyorum bugün yarın olucam. Ama bu süreçte tedaviden biraz uzaklaşmış hissediyorum sanki eski hevesim kalmamış gibi size de oluyor mu hiç
Merak etme adet olunca tekrar gelir hevesin opu sonrası kaç yumurta toplandı kaçıncı gün emriyolarin var

Benimde bugün 8. Gün bende 9. Günden başlasam mı diyorum test yapmaya. Ama tam havalara uçmalık ya eminim yerinde olsam bende öyle yapardım uçardım heralde bi enerji gelirdi 😅 ama inşallah bi sıkıntı olmamıştır. Belirti falan hiç bişey yoktu ama demi sende ?
Seninle aynıyız yarın 9. Günüm bende yarın hızlı testlerden yapayım diyorum 🤲🏻😇☘️

Belki geç tutunmuştur canım benim sen kötüyü düşünme 🥰

Benimde bugün 8. Gün bende 9. Günden başlasam mı diyorum test yapmaya. Ama tam havalara uçmalık ya eminim yerinde olsam bende öyle yapardım uçardım heralde bi enerji gelirdi 😅 ama inşallah bi sıkıntı olmamıştır. Belirti falan hiç bişey yoktu ama demi sende ?
Sende ne belirtiler var şuan mesela afedersin çok gaz durumum var arada bi minik karnıma kasığıma atan bi ağrı bide dündendir iştahım pek yok ilaçlar da vücuda etki yapıyormuş bilmiyorum ama bende şuan durum bu😀

Sende ne belirtiler var şuan mesela afedersin çok gaz durumum var arada bi minik karnıma kasığıma atan bi ağrı bide dündendir iştahım pek yok ilaçlar da vücuda etki yapıyormuş bilmiyorum ama bende şuan durum bu😀
6. Günden merhaba :) benim de çok gazım var. Ara ara kasığa vuran ağrılar ve mide bulantıları. 2 gündür de iştahım fena açıldı.

Ayy o gaz durumu var hala bide tutamıyorum 😣 istemsiz gidiyor ve rahatlama hissi yok yani gazdan yana gaz yapıcı bişeyde yemiyorum. Ben iştahlıyım sancı gibi karın ağrım oldu sabahleyin uykumu böldü sonra uyuyamadım. Senin kaçıncı gün embriyosu bide ilk denemen mi ? Hangi gündesin?

Back