- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Canım biraz düşük çıkmış 10. Güne göre.Kaçıncı gün embriyosuydu? Sen yine de doktoruna danış ilaçları bırakma ama kimyasal gibi duruyor.Belli de olmaz ama benim 12. Gün de 35 çıkan tedavim kimyasal İle sonuçlanmıştı.Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Aa bilmiyordumBildiğim kadarıyla amh düştükçe yumurtlama sayısı ve sıklığı artıyor, kadın vücudu rezervi azaldıkça gebe kalma şansını arttırmaya çalışıyor otomatik olarak, bir tür savunma mekanizması. yani azaldı idareli kullanayım demiyor :)
Benim bir arkadaşımın 7 ile başlayan çift embriyo transferi serüveni ikiz hamilelik ile sonuçlandı. Bazen belli olmuyor inşallah yükselir.Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
Yumurta fazla toplandığında doktor rahim dinlendirmeyi tercih ediyorlar ohss olma riskinden dolayı diye biliyorumMerhaba,
Benim de ilk olacak, adeti bekliyoruz başlamak için, geçen ay kistik yumurtam vardı yasmin kullandım pazartesi bitti, sanırım bugün yarın olurum. Bana doktor sanki hemen yumurta toplayıp aynı ay transfer yapılacakmış gibi anlattı toplam 18 gün civarı sürer işlem dedi, ama burada okuduklarımın çoğunda rahim dinlendirme ve yumurta dondurma işlemi yapıldığını gördüm, sizinkiler nasıl olacak bilginiz var mı?
5.gün embriyosuydu canım.Canım biraz düşük çıkmış 10. Güne göre.Kaçıncı gün embriyosuydu? Sen yine de doktoruna danış ilaçları bırakma ama kimyasal gibi duruyor.Belli de olmaz ama benim 12. Gün de 35 çıkan tedavim kimyasal İle sonuçlanmıştı.
Gününe göre değer biraz düşük değer , yüksek ihtimal kimyasal ama sen yine de doktorunu dinle ilaçlarını falan bırakmadan önce.5.gün embriyosuydu canım.
Merak etme adet olunca tekrar gelir hevesin opu sonrası kaç yumurta toplandı kaçıncı gün emriyolarin varMerhaba hanımlar. Neredeyse 1 aydır girmiyordum siteye opudan sonra doktorum 1 ay rahmi dinlendirmek istedi. Regli bekliyorum bugün yarın olucam. Ama bu süreçte tedaviden biraz uzaklaşmış hissediyorum sanki eski hevesim kalmamış gibi size de oluyor mu hiç
Seninle aynıyız yarın 9. Günüm bende yarın hızlı testlerden yapayım diyorumBenimde bugün 8. Gün bende 9. Günden başlasam mı diyorum test yapmaya. Ama tam havalara uçmalık ya eminim yerinde olsam bende öyle yapardım uçardım heralde bi enerji gelirdiama inşallah bi sıkıntı olmamıştır. Belirti falan hiç bişey yoktu ama demi sende ?
Belki geç tutunmuştur canım benim sen kötüyü düşünmeMerhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
Sende ne belirtiler var şuan mesela afedersin çok gaz durumum var arada bi minik karnıma kasığıma atan bi ağrı bide dündendir iştahım pek yok ilaçlar da vücuda etki yapıyormuş bilmiyorum ama bende şuan durum buBenimde bugün 8. Gün bende 9. Günden başlasam mı diyorum test yapmaya. Ama tam havalara uçmalık ya eminim yerinde olsam bende öyle yapardım uçardım heralde bi enerji gelirdiama inşallah bi sıkıntı olmamıştır. Belirti falan hiç bişey yoktu ama demi sende ?
6. Günden merhaba :) benim de çok gazım var. Ara ara kasığa vuran ağrılar ve mide bulantıları. 2 gündür de iştahım fena açıldı.Sende ne belirtiler var şuan mesela afedersin çok gaz durumum var arada bi minik karnıma kasığıma atan bi ağrı bide dündendir iştahım pek yok ilaçlar da vücuda etki yapıyormuş bilmiyorum ama bende şuan durum bu
İnşallah bu belirtiler bebişimizin bizimle olduğunu gösteren belirtilerdir6. Günden merhaba :) benim de çok gazım var. Ara ara kasığa vuran ağrılar ve mide bulantıları. 2 gündür de iştahım fena açıldı.
Ayy o gaz durumu var hala bide tutamıyorumSende ne belirtiler var şuan mesela afedersin çok gaz durumum var arada bi minik karnıma kasığıma atan bi ağrı bide dündendir iştahım pek yok ilaçlar da vücuda etki yapıyormuş bilmiyorum ama bende şuan durum bu
Gaz hepimizde var sanırım ya çok rahatsız edici ama bebetolarımız varsa değer sanırım6. Günden merhaba :) benim de çok gazım var. Ara ara kasığa vuran ağrılar ve mide bulantıları. 2 gündür de iştahım fena açıldı.
Hersey gönlünce olsunKızlar bugün çatlatma iğnemi yaptım umarım herşey yolunda gider
Amin canım hepimizin inşallahhhhHersey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?