Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım biraz düşük çıkmış 10. Güne göre.Kaçıncı gün embriyosuydu? Sen yine de doktoruna danış ilaçları bırakma ama kimyasal gibi duruyor.Belli de olmaz ama benim 12. Gün de 35 çıkan tedavim kimyasal İle sonuçlanmıştı.

Aa bilmiyordum

Benim bir arkadaşımın 7 ile başlayan çift embriyo transferi serüveni ikiz hamilelik ile sonuçlandı. Bazen belli olmuyor inşallah yükselir.

Merhaba hanımlar. Neredeyse 1 aydır girmiyordum siteye opudan sonra doktorum 1 ay rahmi dinlendirmek istedi. Regli bekliyorum bugün yarın olucam. Ama bu süreçte tedaviden biraz uzaklaşmış hissediyorum sanki eski hevesim kalmamış gibi size de oluyor mu hiç

Yumurta fazla toplandığında doktor rahim dinlendirmeyi tercih ediyorlar ohss olma riskinden dolayı diye biliyorum

Merak etme adet olunca tekrar gelir hevesin opu sonrası kaç yumurta toplandı kaçıncı gün emriyolarin var

Seninle aynıyız yarın 9. Günüm bende yarın hızlı testlerden yapayım diyorum

Belki geç tutunmuştur canım benim sen kötüyü düşünme

Sende ne belirtiler var şuan mesela afedersin çok gaz durumum var arada bi minik karnıma kasığıma atan bi ağrı bide dündendir iştahım pek yok ilaçlar da vücuda etki yapıyormuş bilmiyorum ama bende şuan durum bu

6. Günden merhaba :) benim de çok gazım var. Ara ara kasığa vuran ağrılar ve mide bulantıları. 2 gündür de iştahım fena açıldı.

Ayy o gaz durumu var hala bide tutamıyorum istemsiz gidiyor ve rahatlama hissi yok yani gazdan yana gaz yapıcı bişeyde yemiyorum. Ben iştahlıyım sancı gibi karın ağrım oldu sabahleyin uykumu böldü sonra uyuyamadım. Senin kaçıncı gün embriyosu bide ilk denemen mi ? Hangi gündesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…