• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hanımlar benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı? @ayguldiyebiri Maysa2011 Maysa2011
Hadi güzelce tutunsun insalh canım bu çıkan sonuç pirtilasma ile ilgilimi
Valla canım sorman gereken bişey varmı bilmiyorum hiç trasfer aşamasına gelmedim olan arkadaşlar yazacaktir

Valla canım sorman gereken bişey varmı bilmiyorum hiç trasfer aşamasına gelmedim olan arkadaşlar yazacaktir
Maysacım sen Aret Kamar’da mı tedavi görüyorsun? Ben sanki öyle okudum 🥰

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ve maalesef bu covidin geride bıraktığı kötü etkiler mevcut. Bende tiroid hastalığı yoktu. Hastalık sonrası yutkunma ve nefes alma sorunum olunca baktırdığımızda tiroidi etkilediğini gördük tiroid zehirlenmesi yaşamıştım. Daha önce polikistik overa dayalı hiç bir bulgu vs yoktu muayenelerimde covıdden sonra yumurtalıkların şeklinde hafif bozulmalar tam polikistik over olmasa da ona benzer şeyler olduğunu söyledi doktorum. Yani inanın bu süreç bizi yormuyor gibi bu hastalığın da bize güçlük çıkarması çok can sıkıcı.Şu bela biran önce def olsa da daha fazla hasar verici hastalıklar olmasa.
Teşekkür ederim umarım iyi olur hepimiz için hayırlısı olur hem psikolojik hem bedenen yoruluyoruz bide üstüne günlük sıkıntılar salgın hastalıklar ekonomik sıkıntılar Allah buradaki herkese sabır dayanma gücü versin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ve maalesef bu covidin geride bıraktığı kötü etkiler mevcut. Bende tiroid hastalığı yoktu. Hastalık sonrası yutkunma ve nefes alma sorunum olunca baktırdığımızda tiroidi etkilediğini gördük tiroid zehirlenmesi yaşamıştım. Daha önce polikistik overa dayalı hiç bir bulgu vs yoktu muayenelerimde covıdden sonra yumurtalıkların şeklinde hafif bozulmalar tam polikistik over olmasa da ona benzer şeyler olduğunu söyledi doktorum. Yani inanın bu süreç bizi yormuyor gibi bu hastalığın da bize güçlük çıkarması çok can sıkıcı.Şu bela biran önce def olsa da daha fazla hasar verici hastalıklar olmasa.
Teşekkür ederim umarım iyi olur hepimiz için hayırlısı olur hem psikolojik hem bedenen yoruluyoruz bide üstüne günlük sıkıntılar salgın hastalıklar ekonomik sıkıntılar Allah buradaki herkese sabır dayanma gücü versin

Merhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Toplanalım mı?
Kimler adeti bekliyor?
Bi konuda daha bilgi almak istiyorum sizden tedavide 10.günüm rahim kalınlığı 11 olmuş onun üzerinde durdu bu sıkıntılı Bi durum mu normali nedir yumurta toplanmadan önce sizin kaç aralığındaydı?

😂 valla beklemenin en zor hallerinden biri bu.
Diğeri de doğumu beklemek sanırım 😃
Gerçi benim 3. Gün embriyosu 8. 9. Gün idrarda görünür mü bilemiyorum.
Benim gördüğüm 5gün embriyosu iyi tutundu ise ilk günden 5-6.gün pozitif gördüler.. 3.gün de 7-8 de gördüler.. Ama tabi cesaret ve hazırlık meselesi.. Kendinizş ne zaman hissederseniz o zaman yapın..
Ben çatlatma iğnesi ile pozitif görecek olmama rağmen korkuyorum ☺️

Aynen önden pıhtılaşma testlerimi yapmıştım..
Hormonlar kalınlaşma normal. Vitaminler normal. Tsh normal. Bi o kalmıştı. Onu da yaptırdım😄
Vaktin varsa sende yaptır☺️

Benim gördüğüm 5gün embriyosu iyi tutundu ise ilk günden 5-6.gün pozitif gördüler.. 3.gün de 7-8 de gördüler.. Ama tabi cesaret ve hazırlık meselesi.. Kendinizş ne zaman hissederseniz o zaman yapın..
Ben çatlatma iğnesi ile pozitif görecek olmama rağmen korkuyorum ☺️
Korkmak değil de, nedense benimki biraz daha bekleyip neticenin daha net görünmesi için embriyolarıma zaman vermek 🤗 yarın denerim artık testi. Bugün geçsin.

Korkmak değil de, nedense benimki biraz daha bekleyip neticenin daha net görünmesi için embriyolarıma zaman vermek 🤗 yarın denerim artık testi. Bugün geçsin.
Öyle tabiki en net cevabı almak için ne kadar sabredebiliyotsanız o kadar iyi.. Negatif oldu kan günü gelmeden evham oluyot. Pozitif oldu artacak mı acaba evham oluyor.. Böyle sizde olduklarını bilerek keyfini çıkarmak en güzeli 🙂

Öyle tabiki en net cevabı almak için ne kadar sabredebiliyotsanız o kadar iyi.. Negatif oldu kan günü gelmeden evham oluyot. Pozitif oldu artacak mı acaba evham oluyor.. Böyle sizde olduklarını bilerek keyfini çıkarmak en güzeli 🙂
Teşekkür ederim Senin transferin yarın değil mi? Nerede tedavi görüyorsun?

Kızlar benim test günüm 2 şubat.. Sizce önceden evde gebelik testi yapmalı miyim? Çıkacak sonuca bir miktar hazırlar mi ki beni? Eşim sen dayanamaz yaparsın diyor 😃. Yapacaksam da ne zaman yapmaliyim? Erken dönem gebelik testleri falan var ama ayyyyyy bilemedim. Yoksa test gününe kadar içimdeki umutla beklesem mi? Ne dersiniz?
Bence test gününü bekle canım benim bugün transfer sonrası 11. Günüm erken gebelik testi yaptım sonuç malesef negatif çıktı yarın test günüm ve bugün böyle olduğu İçin yarında çıkmayacakmış gibi ama var gibide hissediyorum çok garip sizlerdede böyle oluyormu yada testte negatif sonuç çıkan kanda pozitifi görebiliyormu böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba 😢

Aynen önden pıhtılaşma testlerimi yapmıştım..
Hormonlar kalınlaşma normal. Vitaminler normal. Tsh normal. Bi o kalmıştı. Onu da yaptırdım😄
Vaktin varsa sende yaptır☺️
Canım anlamadım pirtilasma önceden yapmıştım ben yinemi yaptirayim

Kızlar selam, opu’dan çıktım. Hastanede yatış yapıyorum şuan. 12 adet yumurtam toplandı. Normalde dondurulmuş transfer yaparız gibi duruyor demişti doktorumuz. Az önce geldi çarşamba transfer planlıyoruz dedi. Tabi bakalım Allahın izniyle güzel embyolarımız olusursa planımız böyle☺️
Bir dünya ilaç verdi ya

Back