• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

samsun medicaldesin dimi bende orada olacağım inş adet bekliyorum bugun yarın olurum
ne kadar dinlendirdiler transfer sonrası
Evet canım Mehmet hoca doktorum. Transfer sonrası 5 dk sonra kaldırdılar sıkıntı yok lavaboya falan gidebilirsin dediler. Bende hazırlandıktan sonra 10 dk falan bekleme salonunda oturdum ondan sonra ayrıldım.

Kızlar bugün beta günümdü kardan dolayı kan vermeye gidemedim, pazar günü test yapmıştım 2. Çizgi silik çıkmıştı bugün yine idrar testi yaptım 2. Çizgi çıkmadı, nasıl yorumluyorsunuz kafam karıştı?

Kızlar bugün beta günümdü kardan dolayı kan vermeye gidemedim, pazar günü test yapmıştım 2. Çizgi silik çıkmıştı bugün yine idrar testi yaptım 2. Çizgi çıkmadı, nasıl yorumluyorsunuz kafam karıştı?
Çatlatma iğnesi yapmismiydin

Merhabalar arkadaşlar yeni katıldım aranıza devlet hastanesinde evrak işleri rapor çıkarma o sırada triot çıkıp ilaç tedavisi görüp çeşitli aksilikler yaşayıp 2 yılın sonunda bu aşamaya gelebildim 19 ocak ta başladım 6.gün cetrotide a geçilecekti ama geçilmedi kan testinde estradiol 462çıktı 7.gün 600 civarı çıktı ve iğneye başladı bu değer neyi gösterio sizin kaç yumurtanız vardı değer kaçtı benim 1 adet gözüküyo bu şekilde 1 taneye toplama yaparlar mı
İlk deneme
Yaş 30
3.5 yıllık evli
Amh 0.68
Unicorn uterus
Yarım rahim

B Bisraa
Canim gecmis olsun gebeligin hayirli olsun saglikla tamamlamani dilerim. Benimde 6. Haftada inanilmazz bir koku hassasiyeti ile basladi kafami koydugum koltuk soludugum hava duvarlar insanlar derken mide bulantilari ve kusmalar kriz geciriyor gibiydim. Dolmusa arabaya binemiyordum. Burnumun icine altina.vikis suruyordum onu soluyayim diye. Yani gecirmeyen anlamaz. Sonra 7. Hafta doktor buldum kendime gittim ohss oldugumu 9 folikulun bebisle beraber buyudugunu soyledi. Vikis kullanma dedi bana bi mentollü bi yag yazdi. Epey para vermistim peceteye dok kiyafetine sur burnuna da surebilirsin demisti ben bikac ay o sekilde yasadim. Cubuk kiraker haslanmis tuzlu patates ve beyaz leblebi yiyebiliyordum birde ayva kilolarca yemisimdir. Bunlari oneririm. 3 ay sonunda bicak gibi kesildi. Su bile icemiyordum su icin zorlama demisti bana mineralli su onerdi akminanin var. Onu dolaba atıyordum soguk soguk icebiliyordum ve sade soda iciyordum bolca asla su icemiyordum. Merak etme 3 ay sık dişini Canim cok zor biliyorum

B Bisraa
Canim gecmis olsun gebeligin hayirli olsun saglikla tamamlamani dilerim. Benimde 6. Haftada inanilmazz bir koku hassasiyeti ile basladi kafami koydugum koltuk soludugum hava duvarlar insanlar derken mide bulantilari ve kusmalar kriz geciriyor gibiydim. Dolmusa arabaya binemiyordum. Burnumun icine altina.vikis suruyordum onu soluyayim diye. Yani gecirmeyen anlamaz. Sonra 7. Hafta doktor buldum kendime gittim ohss oldugumu 9 folikulun bebisle beraber buyudugunu soyledi. Vikis kullanma dedi bana bi mentollü bi yag yazdi. Epey para vermistim peceteye dok kiyafetine sur burnuna da surebilirsin demisti ben bikac ay o sekilde yasadim. Cubuk kiraker haslanmis tuzlu patates ve beyaz leblebi yiyebiliyordum birde ayva kilolarca yemisimdir. Bunlari oneririm. 3 ay sonunda bicak gibi kesildi. Su bile icemiyordum su icin zorlama demisti bana mineralli su onerdi akminanin var. Onu dolaba atıyordum soguk soguk icebiliyordum ve sade soda iciyordum bolca asla su icemiyordum. Merak etme 3 ay sık dişini Canim cok zor biliyorum
Geçmiş olsun diyelim bebeğinde doğmuş galiba hayırla büyüt canım biraz anlatirmisin sürecini bide acaba bebişle büyüyen yumurtada yine doğal olurmuydu kafamda deli sorular

Back