Sağol canım inşallah seninde hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun bende dün oldum 3 Şubat test günüm ben estrofem ve fitil kullanıyorum perşembe günü ganopeptly iğne vurucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallah seninde hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun bende dün oldum 3 Şubat test günüm ben estrofem ve fitil kullanıyorum perşembe günü ganopeptly iğne vurucam
samsun medicaldesin dimi bende orada olacağım inş adet bekliyorum bugun yarın olurumAmin sağol canım Yok canım 2 yumurtadan 1 tanesi 5. güne geldi.
Evet canım Mehmet hoca doktorum. Transfer sonrası 5 dk sonra kaldırdılar sıkıntı yok lavaboya falan gidebilirsin dediler. Bende hazırlandıktan sonra 10 dk falan bekleme salonunda oturdum ondan sonra ayrıldım.samsun medicaldesin dimi bende orada olacağım inş adet bekliyorum bugun yarın olurum
ne kadar dinlendirdiler transfer sonrası
mehmet sipahi miEvet canım Mehmet hoca doktorum. Transfer sonrası 5 dk sonra kaldırdılar sıkıntı yok lavaboya falan gidebilirsin dediler. Bende hazırlandıktan sonra 10 dk falan bekleme salonunda oturdum ondan sonra ayrıldım.
Mehmet Bilge Çetinkayamehmet sipahi mi
isimden aynı sandım doktorlarımızı canımMehmet Bilge Çetinkaya
İnşallah canım. seninde sorunsuz güzel geçer senden de güzel haberleri alırız inşallahisimden aynı sandım doktorlarımızı canım
güzel haberlerini bekliyoruz canım
amin canım inşİnşallah canım. seninde sorunsuz güzel geçer senden de güzel haberleri alırız inşallah
Yok,sabah gidicem kan vermeye artık, ama resmen çöktümVarmı elinde tekrar yap
Çatlatma iğnesi yapmismiydinKızlar bugün beta günümdü kardan dolayı kan vermeye gidemedim, pazar günü test yapmıştım 2. Çizgi silik çıkmıştı bugün yine idrar testi yaptım 2. Çizgi çıkmadı, nasıl yorumluyorsunuz kafam karıştı?
Ayın 8 inde çatlatma iğnesi vuruldum, 15 in de transfer bugün beta günümdü malum istanbul felç çıkamadım araçlaÇatlatma iğnesi yapmismiydin
Bir testte sabah yap istersenAyın 8 inde çatlatma iğnesi vuruldum, 15 in de transfer bugün beta günümdü malum istanbul felç çıkamadım araçla
Amin canım inşallahhhhSağol canım inşallah seninde hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Sabah hastaneye gidicem inşallahBir testte sabah yap istersen
Geçmiş olsun diyelim bebeğinde doğmuş galiba hayırla büyüt canım biraz anlatirmisin sürecini bide acaba bebişle büyüyen yumurtada yine doğal olurmuydu kafamda deli sorularB Bisraa
Canim gecmis olsun gebeligin hayirli olsun saglikla tamamlamani dilerim. Benimde 6. Haftada inanilmazz bir koku hassasiyeti ile basladi kafami koydugum koltuk soludugum hava duvarlar insanlar derken mide bulantilari ve kusmalar kriz geciriyor gibiydim. Dolmusa arabaya binemiyordum. Burnumun icine altina.vikis suruyordum onu soluyayim diye. Yani gecirmeyen anlamaz. Sonra 7. Hafta doktor buldum kendime gittim ohss oldugumu 9 folikulun bebisle beraber buyudugunu soyledi. Vikis kullanma dedi bana bi mentollü bi yag yazdi. Epey para vermistim peceteye dok kiyafetine sur burnuna da surebilirsin demisti ben bikac ay o sekilde yasadim. Cubuk kiraker haslanmis tuzlu patates ve beyaz leblebi yiyebiliyordum birde ayva kilolarca yemisimdir. Bunlari oneririm. 3 ay sonunda bicak gibi kesildi. Su bile icemiyordum su icin zorlama demisti bana mineralli su onerdi akminanin var. Onu dolaba atıyordum soguk soguk icebiliyordum ve sade soda iciyordum bolca asla su icemiyordum. Merak etme 3 ay sık dişini Canim cok zor biliyorum