• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

19 Ocak Çarşamba transfer oldum 28 ocakda yarım ovitrelle yapacaksın dedi herkesin tedavisi farklı demekki mesela ben 4 günde bir pruloton Depot iğne kalçadan yaptırıyorum günde 3 defa progestan fitil günde bir kere coraspin bir kere de folik asit kullanıyorum
Anladım hadi hayırlısı olsun bakalım bende iğnenin hcg değerini çok etkilediği için benim kafama çok takıldı

Kızlar cuma transfer oldum 1 saatr Filan kasığıma iğne batar gibi sancı gryor nedeni ne olabilir sizce taze trasnferdi

günaydın herkese. Moralim bozuldu size de sormak istedim. Bir an boşluğuma gelip dizlerimin üstüne çömeldim 2-3 snliğine. Telefonumu almaya. Bişey olur mu? O kadar canım sıkıldı ki kendi kendimi yiyorum şu an…

Kızlar cuma transfer oldum 1 saatr Filan kasığıma iğne batar gibi sancı gryor nedeni ne olabilir sizce taze trasnferdi
Kendinizde belirti aramayin bence daha cok strese girersiniz. Benim de kasiklarima ince ince sizilar batmalar oluyordu, ama negatif ne yazik ki. Guzel dusunun tabi ama hayal kirikligi yasamamak adina da temkinli olun derim ben.

Kendinizde belirti aramayin bence daha cok strese girersiniz. Benim de kasiklarima ince ince sizilar batmalar oluyordu, ama negatif ne yazik ki. Guzel dusunun tabi ama hayal kirikligi yasamamak adina da temkinli olun derim ben.
Haklısınız umitlemdirmek istemiyorum kendimi zaten ilk denememde hiç belirtim yoktu o yüzden kafam karıştı

günaydın herkese. Moralim bozuldu size de sormak istedim. Bir an boşluğuma gelip dizlerimin üstüne çömeldim 2-3 snliğine. Telefonumu almaya. Bişey olur mu? O kadar canım sıkıldı ki kendi kendimi yiyorum şu an…
Korkma canım millet neler yapıyor birşey olmuyor ilk günler bende öyleydim saldım öyle yaşanmaz ki dün YouTube de bı kadın izledim bak hepimiz için en hayırlısı olsun

Haklısınız umitlemdirmek istemiyorum kendimi zaten ilk denememde hiç belirtim yoktu o yüzden kafam karıştı
Umitlenmek olmasi gereken bir sey zaten, olumsuz dusunmeyin kesinlikle. Ama cok fazla hormon, ilac, takviye aldigimiz icin pozitifte de negatifte de ayni belirtiler goruyoruz, sadece onu soylemek istedim. Yoksa pozitif dusunmezsek sureci agir geciririz bu daha zararli, umarim anlatabilmisimdir kendimi. 3.kez ayni seyi yasamis biri olarak anlattim umarim yanlis anlamazsiniz, sevgiler, guzel haberlerinizi duyariz insallah 🌸

Umitlenmek olmasi gereken bir sey zaten, olumsuz dusunmeyin kesinlikle. Ama cok fazla hormon, ilac, takviye aldigimiz icin pozitifte de negatifte de ayni belirtiler goruyoruz, sadece onu soylemek istedim. Yoksa pozitif dusunmezsek sureci agir geciririz bu daha zararli, umarim anlatabilmisimdir kendimi. 3.kez ayni seyi yasamis biri olarak anlattim umarim yanlis anlamazsiniz, sevgiler, guzel haberlerinizi duyariz insallah 🌸
Hiç olurmu öyle şey yanlış anlamam asla hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin hayırlı evlatlar nasip etsin🤲

Videoyu şimdi izleyebildim çok duygulandım ❤️ O hareketlere bakınca ben çok kısıtlamışım hareketlerimi 😂 çok teşekkür ederim 🙏
Ağır kaldırma anı hareketler yapma bence yeterli diğer türlü çok stres yapıyorsun

hoşgeldin :) 1 embriyo yeter hamilelik için.
Bu arada hikayenize bayıldım 🥰 ne kadar romantik 🧿 Allah mutluluğunuzu daim etsin.
İlk hamileliğiniz neden bitti? Araştırıldı mı?
Merhaba 😊 tesekkur ederim. Açıkçası kürtaj sonrası patoloji normal dedi doktorum. Başka da bir araştırma yapılmadı en net rahmin ileri yaş gebelik sorunu olarak yapıldı.. Rabbım böyle istemiş. İnşallah bu sefer yüzümüz güler kucağımıza da alıp sağlıkla büyütmek nasip olur..

Back