canım ozaman tabiki iğnenin etkisi vardır ama inşallah tutmuştur güzel haberini alırızTransferden birgün sonra çatlatma iğnesi oldum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ozaman tabiki iğnenin etkisi vardır ama inşallah tutmuştur güzel haberini alırızTransferden birgün sonra çatlatma iğnesi oldum ben
Herkeste çıkıyormu çatlatma iğnesi etkisi bende aşılamada filan hiç çıkmadı puff görmesem çift çizgiyi daha mu iyiyidi iki emryo kondu dedim ondan mı hemen çıktı acaba .s..scanım ozaman tabiki iğnenin etkisi vardır ama inşallah tutmuştur güzel haberini alırız
aslında test gününü bekle derim sana ama sabırsızsındır bu testi yaptıgın içinHerkeste çıkıyormu çatlatma iğnesi etkisi bende aşılamada filan hiç çıkmadı puff görmesem çift çizgiyi daha mu iyiyidi iki emryo kondu dedim ondan mı hemen çıktı acaba .s..s
İnşallah Perşembe kan vericem satenaslında test gününü bekle derim sana ama sabırsızsındır bu testi yaptıgın için
olmadı iki gün sonra tekrar yap çizgide azalmamı var artışmı var başka bişe gelmiyor aklıma 6 gün çok erken çatlatma iğnesi için
inşallah tutunmuştur bebişin
Bide ikindide yaptım sabah yapsam daha koyu çıkardı dedimaslında test gününü bekle derim sana ama sabırsızsındır bu testi yaptıgın için
olmadı iki gün sonra tekrar yap çizgide azalmamı var artışmı var başka bişe gelmiyor aklıma 6 gün çok erken çatlatma iğnesi için
inşallah tutunmuştur bebişin
nasıl çıktı resim atabilirmisinBide ikindide yaptım sabah yapsam daha koyu çıkardı dedim
Dosya ekleyemiyorum kinasıl çıktı resim atabilirmisin
Ekledim Chrome da olmuyorduDosya ekleyemiyorum ki
gördüm canımEkledim Chrome da olmuyordu
Evet 2 embriyo tansiyonum yükseliyor prednolden dolayı galiba korkuyorumgördüm canım
biraz sabır 1 kaç gün bekle
5, gün embriyosumu
önce bi sakin ol heyecan yapmaEvet 2 embriyo tansiyonum yükseliyor prednolden dolayı galiba korkuyorum
Canım benim çok sevindim senin adına, inşallah rabbim tamamına erdirir. Benim de yarın beta günüm:))Nasilsnz hanımlar
Bugünde 2.gebelik testimi yaptım
Artış görüldü doktor daha tekrarlamami istemedi
Ovitrelle nin 6. günüyse onun etkisidir büyük ihtimalle, ama transferin 6. Günü ise büyük bir ihtimalle hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar taze transfer de çift çizgi çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi 6.gun
Transferin 7. Günü iğnenin 6 gonapeptyl vurdum bilmiyorum daha önce hiç görmeyince umitlendim ama boşuna yapmasaydim keşkeCanım benim çok sevindim senin adına, inşallah rabbim tamamına erdirir. Benim de yarın beta günüm:))
Ovitrelle nin 6. günüyse onun etkisidir büyük ihtimalle, ama transferin 6. Günü ise büyük bir ihtimalle hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Trasnferimin 12.gunu 440 ciktisağlıkla kucağına al inş canım
bugün kaçıncı gün transferde
kaç çıktı sonucun
Benim de bu süreçlerde pek bilgim yok sanırım siz transferden sonra vurdunuz çatlatma iğnesini, öyle mi?Transferin 7. Günü iğnenin 6 gonapeptyl vurdum bilmiyorum daha önce hiç görmeyince umitlendim ama boşuna yapmasaydim keşke
Ben bayağı bedavaya gitmişim ya, ne bişi sordum ne onlar bişi dediler, cahil cahil gidip gelmişimBi ara sanki endometrium kaç diye sorduğumu hatırlıyorum, sanki onlarda bana 'sıkıntı yok olsaydı dr söylerdi' dediler diye hatırlıyorum, bu progesteron değeri rahim kalınlığı ile ilgiliydi değil mi ?Kızlar transfer öncesi Progestan değeri kaç olmalı acaba?
MaşallahTrasnferimin 12.gunu 440 cikti
10. Günde mi 180 çıkmıştıTrasnferimin 12.gunu 440 cikti
Evet10. Günde mi 180 çıkmıştı
İkiz olabilir mi acaba diye düşündüm :)))
Valla olsa.cok.guzel olurİkiz olabilir mi acaba diye düşündüm :)))