- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Günaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu halde Birbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadımAmin inşaALLAH güzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu halde Birbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadımAmin inşaALLAH güzelim
maviss_34Günaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu halde Birbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadım
Canim belliki var bişeyler ama keşke bu testle bakmasaydin diğer sürekli yaptığın testle devam etseydin, biliyorsun hepsinin farklı hassasiyeti varGünaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu halde Birbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadım
Öğlen alcam ondan mavili olandan kuzum, pembe olanı internetten almıştım ama mavi ile aynı hassasliktaCanim belliki var bişeyler ama keşke bu testle bakmasaydin diğer sürekli yaptığın testle devam etseydin, biliyorsun hepsinin farklı hassasiyeti var
En kısa zAman da nasip olsun insallah iyi ol da her sey olur giderİyiyim okyanusum ya, yalancı çıktı kan vermedim açıkçası regl oldum zaten sonra hayatta ki şansım
İyiyim dilosum sen nasilsin bebisko nasil
Kasette de belirmiş canım yarın yine bak pazartesi git bi daha kan ver bence kasette 3.5 cıkmaz yaGünaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu halde Birbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadım
Yarın ve Pazartesi de yapairm.kuzum çıkarsa böyle veririm kanKasette de belirmiş canım yarın yine bak pazartesi git bi daha kan ver bence kasette 3.5 cıkmaz ya
Sen de var bence ben hissediyorum iğne etkisi gecmistır bence yeni yükseliyorYarın ve Pazartesi de yapairm.kuzum çıkarsa böyle veririm kan
Yaa iğne bende bu dercee sürmemişti.Sen de var bence ben hissediyorum iğne etkisi gecmistır bence yeni yükseliyor
İnsallah sen de de vardır canım iç sesim en kısa zaman da senin de olcak diyo Allah on izniyle insallahCanim belliki var bişeyler ama keşke bu testle bakmasaydin diğer sürekli yaptığın testle devam etseydin, biliyorsun hepsinin farklı hassasiyeti var
Bana oyle geliyo bence yeni yükseliyor gör bak pazartesi artmış olcak bence içimden geçen o zaten ilk bilmeden hamilesin sandım ben bence cidden insallah hamilesin oyle düşünüyorum bısey kalmadıYaa iğne bende bu dercee sürmemişti.
İki aşilamamda 9.10gun. Negatif ti erken gebelik te kaset te.
İnsalllah kuzum ya
Ay Okyanusum inşallah ya.Bana oyle geliyo bence yeni yükseliyor gör bak pazartesi artmış olcak bence içimden geçen o zaten ilk bilmeden hamilesin sandım ben bence cidden insallah hamilesin oyle düşünüyorum bısey kalmadı
İnan cok istiyorum biliyorum cunku ne kadar caba sarf ettiğini istediğini müjden yavrum seninle olsun mutlaka beni de etiketle dört gözle bekliyorum canımAy Okyanusum inşallah ya.
İnşallah artık olmuş olsun hayırlısı ile
Rabbim bu güzel günlerde mujdelendirsin.
İsteyen herkeseee nasip etsin çok zor beklemek umud etmek.
Hamislerin duası kabul olurmuş .Allah razı olsun
Evet bizi biz biliyoruz kuzum yaİnan cok istiyorum biliyorum cunku ne kadar caba sarf ettiğini istediğini müjden yavrum seninle olsun mutlaka beni de etiketle dört gözle bekliyorum canım
Bebitoommm buna da iğne etkisi diyemeyiz heralde ayyy hadi inşallah gobusun bebisli olsunGünaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu halde Birbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadım
Mavişim inşallah yaaa,Bebitoommm buna da iğne etkisi diyemeyiz heralde ayyy hadi inşallah gobusun bebisli olsun
Mübarek günlerin hürmetine güzel hayırlı haberler alırsın inşallah kuzumMavişim inşallah yaaa,
Pazartesi kann veririm eeger çıkarsa yarın idrar da
Aminnn canım benimm Allah razı olsun inşallahMübarek günlerin hürmetine güzel hayırlı haberler alırsın inşallah kuzum
Canım kasette de artık 3 buçuk değer böyle çıkmaz herhalde diye düşünüyorum. Zaten değerde çok arada bi değerdi bugün iğnenin 12. Günü değil mi canım benim?Günaydın canlar ben geldim gece 5buckta uyudum 8bucukta yaptım testi ilk çok gölge gibiydi yirmi dk sonra bu halde Birbasak OKYANUS302 Dilos6342 My_Moonlight06 ay maviş i nick bulamadım
13 oldu bugün kuzum. İğne günü hariçCanım kasette de artık 3 buçuk değer böyle çıkmaz herhalde diye düşünüyorum. Zaten değerde çok arada bi değerdi bugün iğnenin 12. Günü değil mi canım benim?
12. Günü benim bundan çok daha silikti insallah bebisin seninledir