- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Sen bizim yerimize de ye, afiyetler olsun.Atsam surdan cıksa ne güzel olurdu valla hemen atardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bizim yerimize de ye, afiyetler olsun.Atsam surdan cıksa ne güzel olurdu valla hemen atardım
Atsam surdan cıksa ne güzel olurdu valla hemen atardım
Aynen kuzummm afiyet olsun yarasın bebişineSen bizim yerimize de ye, afiyetler olsun.
Aynen öyle, bakalım kesinleşsin de cinsiyet bisey derlerse laflarım hazır bu sefer susmak yokDegisik yapıları demekki aman bosver saglıklı olsun da hayırlı evlad olsun önce
Senin hastane özeldi sanırım web sitesinde yokmu sonuç sekmesi bana da on güne çıkar dediler canim ama erkek çıkmış bende soklardayimYaa çok erken çıkmış canım bana 1 haftaya demişlerdi. Bazen e nabızda görünmüyor ama benim tahlil sonuçları hastaneyi arayıp sorsam olur mu acaba?
Sizin orda ikindi ne zaman kız bizim burda şimdi okundu hadi guzzel haberlerle gel inşallah mumosumKizlaaar eşim doktoru aramış doktor ikindiye yakın zamanda yerinde olacakmış sanırım bugün doktora gidebilcegimmmmm heycan doruktaaa
Ahaaa yeee yavrum can bogazdann gelirCanınız cekmesin suan kısır yapıyorum bi tarafdan içimden geldi
. kız kötülük kimde var kimde yok belli değil ben bizim gurubu demiyorum ama dışardan da birsuru insan görüyor ya ondan canım eşin haklı ..
Enişteye ne aldırdın diye merak etmiyor değilim tabi ama söyleme
Şimdi bu adanaliya adana burgusu yakışmaz miydi kızlar onu da doğum hediyesi alsınHaklısın aslında bebeğim.
Kolyeee.
Aradim canım protokol numarasını da aldım hastanenin lab sonuç kısmı açılmıyor, e nabiza da düşmemiş bakicam bi kaldım böyleSenin hastane özeldi sanırım web sitesinde yokmu sonuç sekmesi bana da on güne çıkar dediler canim ama erkek çıkmış bende soklardayim
Hiç strese sokma kendini caanim temiz çıkıyor çok nadir 35 yaş üzeri olanlar için riskli çıkabiliyorAradim canım protokol numarasını da aldım hastanenin lab sonuç kısmı açılmıyor, e nabiza da düşmemiş bakicam bi kaldım böyle
İnşallah sonuçlar iyidir canım ne yazıyor baktın mi hiç?
İstesem yüreğine iner valla, biraz sıkar Adana burması.Şimdi bu adanaliya adana burgusu yakışmaz miydi kızlar onu da doğum hediyesi alsın
Ayy hadi gözün aydın canım çok sevindim bi problem çıkmamasına, bende giremiyorum ya şuan dürtüyor işteHiç strese sokma kendini caanim temiz çıkıyor çok nadir 35 yaş üzeri olanlar için riskli çıkabiliyor
Yapmayın yavrularm ben ilk doğumda beleşe gittim hediyeyi geçtim adam bir çiçek bile alıp gelmemisti davar ben yandım siz yanmayın işleyin şimdidenİstesem yüreğine iner valla, biraz sıkar Adana burması.
Valla sonuca baktım ama gene de anlamadım zarfla verecekmiş hastane onda yazıyormuşAyy hadi gözün aydın canım çok sevindim bi problem çıkmamasına, bende giremiyorum ya şuan dürtüyor işte
Ah be mavişim üzdün beni. Davara çok güldüm ahahhaah Yavrum bu kadar kredi borcu varken anca çiçek alabilir. Ama bir bitsin acısını çıkaracağım bu günlerin.Yapmayın yavrularm ben ilk doğumda beleşe gittim hediyeyi geçtim adam bir çiçek bile alıp gelmemisti davar ben yandım siz yanmayın işleyin şimdiden
Allah Allah sen bu hafta kendi doktoruna gideceksin değil mi?Valla sonuca baktım ama gene de anlamadım zarfla verecekmiş hastane onda yazıyormuş
Hahahahah bende güldüm valla kendime ahh o borçlar kimde yok Rabbim can sağlığı versin yeter kiAh be mavişim üzdün beni. Davara çok güldüm ahahhaah Yavrum bu kadar kredi borcu varken anca çiçek alabilir. Ama bir bitsin acısını çıkaracağım bu günlerin.
Evet kuzum sonunda gidiyorum kendi doktoruma kadın dicek nerelerdesin bı geldn bı kayboldunAllah Allah sen bu hafta kendi doktoruna gideceksin değil mi?
Hahaha iyi bari canim hangi gün gidiyorsun insallah güzel haberlerle dönersin bi de cinsiyet haberiyle tabiHahahahah bende güldüm valla kendime ahh o borçlar kimde yok Rabbim can sağlığı versin yeter ki
Evet kuzum sonunda gidiyorum kendi doktoruma kadın dicek nerelerdesin bı geldn bı kayboldun
Salı günü gideceğim canim ayy inşallahHahaha iyi bari canim hangi gün gidiyorsun insallah güzel haberlerle dönersin bi de cinsiyet haberiyle tabi
InsallahhhSalı günü gideceğim canim ayy inşallah
Yaa ben de salı günü gideceğim Mavişimm.Salı günü gideceğim canim ayy inşallah
Yedim gitti sağol canım içimden geldi vallaSen bizim yerimize de ye, afiyetler olsun.
Bebek mi erkek cıkmıs anlamadım belli mi olmadı mı erken mi cıktı demek istedin temiz cıkmasına cok sevindim canım davara da ayrı güldüm ha ama almalıydı bebek cicegi bari yaptırsaydı buna eli Bos gelmesinSenin hastane özeldi sanırım web sitesinde yokmu sonuç sekmesi bana da on güne çıkar dediler canim ama erkek çıkmış bende soklardayim
İkili için mi gidiceksin cnm sendeYaa ben de salı günü gideceğim Mavişimm.
Allah mi soyletti napti erken dicektim yaa dimi kimse de söylememiş bunda kaçarı yok maymun gözünü açtıYedim gitti sağol canım içimden geldi valla
Bebek mi erkek cıkmıs anlamadım belli mi olmadı mı erken mi cıktı demek istedin temiz cıkmasına cok sevindim canım davara da ayrı güldüm ha ama almalıydı bebek cicegi bari yaptırsaydı buna eli Bos gelmesin