- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Ay baksana Eylül annelerinde ekledim fotoyu eşimde diyor pipiye artı koyduKızz ne pipisii soktayım cok erken bi haftadasın kordonla karıstırmıs olmasın doktor
Ben o ara uçmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay baksana Eylül annelerinde ekledim fotoyu eşimde diyor pipiye artı koyduKızz ne pipisii soktayım cok erken bi haftadasın kordonla karıstırmıs olmasın doktor
My_Moonlight06 bak gördün mü biz bildik pipili geliyorDoktordan çıktım şimdi canım, sonuç iyi şükür ama ben şok kıza benziyor gibi demişti bugün pipi resmi verdi
İnsan bizi etiketler aaaaaa gordunmuu biz Sabrina01 demiştikkk .. rüyadan anladım benDoktordan çıktım şimdi canım, sonuç iyi şükür ama ben şok kıza benziyor gibi demişti bugün pipi resmi verdi
Evet yaaa hahahah kendimi bir zafer kazanmış gibi hissettim sağlıkla gelsin İnshaAllahMy_Moonlight06 bak gördün mü biz bildik pipili geliyor
Hahhaha demi ya olsun kız şokta kız bebekler çok tatlı ama erkeklerde annesinin gözü oluyor annesinden başkasını görmez gözü sağlıklı olsunlarda en önemlisi oEvet yaaa hahahah kendimi bir Afer kazanmış gibi hissettim sağlıkla gelsin İnshaAllah
Evet canım yaaa.. evlat evlattir kızı erkeği farketmez ..Hahhaha demi ya olsun kız şokta kız bebekler çok tatlı ama erkeklerde annesinin gözü oluyor annesinden başkasını görmez gözü sağlıklı olsunlarda en önemlisi o
My_Moonlight06 ahaha ay ben şoktan etiketlememişim benim korkum hafta erken oldugu için yine değişme ihtimali olması kafam allak bullak oldu o kadar çok okudum ki bi kız bi erkek diye söylenmesini insan güvenipde bisey alamaz artık detaylı ultrasona girersek o zaman belli olurMy_Moonlight06 bak gördün mü biz bildik pipili geliyor
Aminnn Aynen kuzummm farketmez sağlıkla gelsin ikinizde saglikla atlatin bu dönemi birbirinize kavuşunMy_Moonlight06 ahaha ay ben şoktan etiketlememişim benim korkum hafta erken oldugu için yine değişme ihtimali olması kafam allak bullak oldu o kadar çok okudum ki bi kız bi erkek diye söylenmesini insan güvenipde bisey alamaz artık detaylı ultrasona girersek o zaman belli olur
Sağlıkla gelsin inşallah yavrum benim hiç farketmez ilk çocuk zaten sizlere de en yakın zamanda nasip olsun inşallah
Daha söylemedim böyle olduğunu o tarafa
Amiiin amiin insallahh canım benimAminnn Aynen kuzummm farketmez sağlıkla gelsin ikinizde saglikla atlatin bu dönemi birbirinize kavuşun
Yok kuzumm henüz gelen yok zaten 3 gün oldu. İlacı 10 gün aldıktan sonraki iki üç gün içinde geliyor gelmezse tamamdırAmiiin amiin insallahh canım benim
Sende gelen giden var mı ilaçtan sonra ?
Anladım canım hadi gelmez inşallah bebis vardır diyelimYok kuzumm henüz gelen yok zaten 3 gün oldu. İlacı 10 gün aldıktan sonraki iki üç gün içinde geliyor gelmezse tamamdır
Kız ala bilirsin ila mavi ve pembe alma yeşil sarı veya beyaz olmadan al kız erkek farketmez ikiside giye bilirMy_Moonlight06 ahaha ay ben şoktan etiketlememişim benim korkum hafta erken oldugu için yine değişme ihtimali olması kafam allak bullak oldu o kadar çok okudum ki bi kız bi erkek diye söylenmesini insan güvenipde bisey alamaz artık detaylı ultrasona girersek o zaman belli olur
Sağlıkla gelsin inşallah yavrum benim hiç farketmez ilk çocuk zaten sizlere de en yakın zamanda nasip olsun inşallah
Daha söylemedim böyle olduğunu o tarafa
Evet bende kesinlikle böyle yapmayı planlıyordum.. bir bebek kıyafeti alırsam dediğin renkler veya portakal krem rengi yada renkli bir şey ayhhhn Allahimmmmmm en çok heveslendigim şey bu bebek alışverişi kimbilir nekadar zevklidir yaKız ala bilirsin ila mavi ve pembe alma yeşil sarı veya beyaz olmadan al kız erkek farketmez ikiside giye bilir
Hahhaha ben bekarken bebek reyonlarini gezerdim ne diyorsun kuzenle bizde aa şuna bak falan hobi gibi olmuştuEvet bende kesinlikle böyle yapmayı planlıyordum.. bir bebek kıyafeti alırsam dediğin renkler veya portakal krem rengi yada renkli bir şey ayhhhn Allahimmmmmm en çok heveslendigim şey bu bebek alışverişi kimbilir nekadar zevklidir ya
Başkalarına bile alırken çok hevesli hevesli alırdım kendime alır gibi vallahaHahhaha ben bekarken bebek reyonlarini gezerdim ne diyorsun kuzenle bizde aa şuna bak falan hobi gibi olmuştu
İnşaALLAH yakında bebeğin için almaya gidersin canımBaşkalarına bile alırken çok hevesli hevesli alırdım kendime alır gibi vallaha
İnshaAllah canimmmm sen de öyleİnşaALLAH yakında bebeğin için almaya gidersin canım
Amin hayırlısı inşaALLAHİnshaAllah canimmmm sen de öyle
Bi kaç tane aldım öyle ama bulmak çok zor oluyor çünkü gerçekten ya erkek için ya kız için orta bisey yok kalın battaniye alayım dedim o bile mavi pembe başka yokKız ala bilirsin ila mavi ve pembe alma yeşil sarı veya beyaz olmadan al kız erkek farketmez ikiside giye bilir