- 22 Nisan 2016
- 484
- 580
- 103
Valla canım zamanlama önemli değil hamile olan yapabilir ama sonucu ultrasonla öğrenen kadar bekleyecek veya doğumdaGüzel fikirmiş kız... Hangi yönetmiiş bu bird kaçıncı haftadan sonra yapılıyor du![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım zamanlama önemli değil hamile olan yapabilir ama sonucu ultrasonla öğrenen kadar bekleyecek veya doğumdaGüzel fikirmiş kız... Hangi yönetmiiş bu bird kaçıncı haftadan sonra yapılıyor du![]()
Öff yaa boşuna mı heyecanlandıııım. Tahmin mahmin sevmiyorum ben. Net bilgi seviyorum bana ne.Canisiiiiii ben anlatmicaktim ya zatenn Maviss anlatavakti işte yazdiya cinsiyet tahmini yapacağız diye.. cinsiyet partisi havasında yani![]()
Ozaman. Ben erkekte ısrar ediyorum iiiiiiirkeeekk diyorumBen son görüntümü atayım, salı günü kendi doktorum kıza benziyor dedi, dün acildeki doktorda çok hareketli bakamıyorum dedi.
Başka nasıl tahmin yapicaz![]()
Nayirrrr kizzzz gel burayaÖff yaa boşuna mı heyecanlandıııım. Tahmin mahmin sevmiyorum ben. Net bilgi seviyorum bana ne.![]()
Tek erkek hisseden sen kaldın canisiOzaman. Ben erkekte ısrar ediyorum iiiiiiirkeeekk diyorum![]()
Çok konuşmada at bakayım ultrasonaÖff yaa boşuna mı heyecanlandıııım. Tahmin mahmin sevmiyorum ben. Net bilgi seviyorum bana ne.![]()
Bende nikah yüzüğü yokOy Oy MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım benim
Esin veya baska biri yapsa saha saglam olur Yöntem böyle ipe nikah yüzüğünu asıp göbeğin üstüne sallamadan bekleyeceğin yüzük kendilinden sallanmaya başlayacak bebegin enerjisinden ötürü eğer yüzüğün hareketi dairesel ise bu bebek kız demek ama eğer ileri geri sallanır ise erkek demektir eğlencesine deneyin bakalım ne çıkacak
Tek ben miyim acaba kızTek erkek hisseden sen kaldın canisibirde kv ve görümce
gerçekten o kadar inandım ki öyle çıkarsa çok şaşırırım
![]()
Kız bunu eşimde söylediBu sene sanki kız cogunluk ama bakalım ne olcak hayırlısı olsuninsallah merakla bekliyorum ben de bir oglum var kızım olsun cok istiyorum nasip
![]()
Olur tabi altın veya gümüş olması lazımBende nikah yüzüğü yokherhangi bir yüzük le olmazmi bu şimdi
![]()
Sen uyuyunca senin telefondan formu gezmiş belkiKız bunu eşimde söyledio nerden biliyorsa rüyanda çevresinde hamile kadınlar var zanneder ..
gizli gizli forumlara giriyorsa zaar hahahahah
Israrla erkek diyen görümcem, doktor kız dedi diyince olsun sağlıklı olsun demişti bak aklıma o gelip duruyorDilos6342 icin erkek evet benim tahmin.. maviş icin kız
Evet Arap bile olsa biliyor az çok... Gebe nemdek kız erkek bunları biliyor ahahahhaSen uyuyunca senin telefondan formu gezmiş belki![]()
Doktor kiz mı dediIsrarla erkek diyen görümcem, doktor kız dedi diyince olsun sağlıklı olsun demişti bak aklıma o gelip duruyor
O yüzden kıza daha çok yanastim
Sakin sakin sağlıklı olsunda kızda güzel oğlan da.. onların dediklerini boşver ne üzüyorsun ki kendiniIsrarla erkek diyen görümcem, doktor kız dedi diyince olsun sağlıklı olsun demişti bak aklıma o gelip duruyor
O yüzden kıza daha çok yanastim
Kıza benziyor dedi işte canım daha kucuk falan dedi, bende hayallerinizi yikicam ama kız dedim..Doktor kiz mı dedibende belli olmadı saniyirdum yaaa
Ne demeye çalışıyor anlamadım vallahi,Sakin sakin sağlıklı olsunda kızda güzel oğlan da.. onların dediklerini boşver ne üzüyorsun ki kendini
Ayyy kız biz tabiki eğlencesine takılıyoruz artık onlar bozuluyorsa yapacak bişey yok tamir ettiriZzzz hahahah iğrenc bir espüruuuKıza benziyor dedi işte canım daha kucuk falan dedi, bende hayallerinizi yikicam ama kız dedim..
Salı günü ikili test sonucu çıkarsa tekrar gidicem gel dedi bakalım