- 22 Nisan 2016
- 482
- 579
- 103
Valla canım zamanlama önemli değil hamile olan yapabilir ama sonucu ultrasonla öğrenen kadar bekleyecek veya doğumdaGüzel fikirmiş kız... Hangi yönetmiiş bu bird kaçıncı haftadan sonra yapılıyor du
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım zamanlama önemli değil hamile olan yapabilir ama sonucu ultrasonla öğrenen kadar bekleyecek veya doğumdaGüzel fikirmiş kız... Hangi yönetmiiş bu bird kaçıncı haftadan sonra yapılıyor du
Öff yaa boşuna mı heyecanlandıııım. Tahmin mahmin sevmiyorum ben. Net bilgi seviyorum bana ne.Canisiiiiii ben anlatmicaktim ya zatenn Maviss anlatavakti işte yazdiya cinsiyet tahmini yapacağız diye.. cinsiyet partisi havasında yani
Ozaman. Ben erkekte ısrar ediyorum iiiiiiirkeeekk diyorumBen son görüntümü atayım, salı günü kendi doktorum kıza benziyor dedi, dün acildeki doktorda çok hareketli bakamıyorum dedi.
Başka nasıl tahmin yapicaz
Nayirrrr kizzzz gel buraya yapacagiz işte ne var... Eğleniyokkk şurdaÖff yaa boşuna mı heyecanlandıııım. Tahmin mahmin sevmiyorum ben. Net bilgi seviyorum bana ne.
Tek erkek hisseden sen kaldın canisi birde kv ve görümce gerçekten o kadar inandım ki öyle çıkarsa çok şaşırırımOzaman. Ben erkekte ısrar ediyorum iiiiiiirkeeekk diyorum
Çok konuşmada at bakayım ultrasonaÖff yaa boşuna mı heyecanlandıııım. Tahmin mahmin sevmiyorum ben. Net bilgi seviyorum bana ne.
Bende nikah yüzüğü yok herhangi bir yüzük le olmazmi bu şimdiOy Oy MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım benim
Esin veya baska biri yapsa saha saglam olur Yöntem böyle ipe nikah yüzüğünu asıp göbeğin üstüne sallamadan bekleyeceğin yüzük kendilinden sallanmaya başlayacak bebegin enerjisinden ötürü eğer yüzüğün hareketi dairesel ise bu bebek kız demek ama eğer ileri geri sallanır ise erkek demektir eğlencesine deneyin bakalım ne çıkacak
Tek ben miyim acaba kız Sabrina01 send erkek demsitin sankiiiTek erkek hisseden sen kaldın canisi birde kv ve görümce gerçekten o kadar inandım ki öyle çıkarsa çok şaşırırım
Kız bunu eşimde söyledi o nerden biliyorsa rüyanda çevresinde hamile kadınlar var zanneder ..gizli gizli forumlara giriyorsa zaar hahahahahBu sene sanki kız cogunluk ama bakalım ne olcak hayırlısı olsun insallah merakla bekliyorum ben de bir oglum var kızım olsun cok istiyorum nasip
Olur tabi altın veya gümüş olması lazımBende nikah yüzüğü yok herhangi bir yüzük le olmazmi bu şimdi
Sen uyuyunca senin telefondan formu gezmiş belkiKız bunu eşimde söyledi o nerden biliyorsa rüyanda çevresinde hamile kadınlar var zanneder ..gizli gizli forumlara giriyorsa zaar hahahahah
Evet Arap bile olsa biliyor az çok... Gebe nemdek kız erkek bunları biliyor ahahahha gebeyide Osmanlı dizileri sağolsun öğretti ... Gebeyim diyen cariyeler den ahhahaSen uyuyunca senin telefondan formu gezmiş belki
Doktor kiz mı dedi bende belli olmadı saniyirdum yaaaIsrarla erkek diyen görümcem, doktor kız dedi diyince olsun sağlıklı olsun demişti bak aklıma o gelip duruyor
O yüzden kıza daha çok yanastim
Sakin sakin sağlıklı olsunda kızda güzel oğlan da.. onların dediklerini boşver ne üzüyorsun ki kendiniIsrarla erkek diyen görümcem, doktor kız dedi diyince olsun sağlıklı olsun demişti bak aklıma o gelip duruyor
O yüzden kıza daha çok yanastim
Kıza benziyor dedi işte canım daha kucuk falan dedi, bende hayallerinizi yikicam ama kız dedim..Doktor kiz mı dedi bende belli olmadı saniyirdum yaaa
Ne demeye çalışıyor anlamadım vallahi,Sakin sakin sağlıklı olsunda kızda güzel oğlan da.. onların dediklerini boşver ne üzüyorsun ki kendini
Ayyy kız biz tabiki eğlencesine takılıyoruz artık onlar bozuluyorsa yapacak bişey yok tamir ettiriZzzz hahahah iğrenc bir espüruuuKıza benziyor dedi işte canım daha kucuk falan dedi, bende hayallerinizi yikicam ama kız dedim..
Salı günü ikili test sonucu çıkarsa tekrar gidicem gel dedi bakalım