- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Anlat planı sayın başkanımEvet evet eveeet dostlar kız sensiz olmaz bak Sabrina01
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlat planı sayın başkanımEvet evet eveeet dostlar kız sensiz olmaz bak Sabrina01
Heyecanlandım.Anlat planı sayın başkanım
İnsallah istisnalar kaideyi bozmaz kendi açımdan diyorum kızım olsun cok isterimAynen bu sene hamile kalanlardan daha yeni tahmin geliyor hepte kız hayırlısı olsun bakalim
Allah kız evlatta tattirsin inşallahİnsallah istisnalar kaideyi bozmaz kendi açımdan diyorum kızım olsun cok isterim
Canım ben ilk hamilelimde oğlum olacağını biliyordum bide bir kocakari yöntemi var ondada erkek olduğu çıktı o yöntemi yapın isterseniz eğlencesine herkeste ne sonuç çıktı yazar ve ultrason da ne göründü bakarızAnlat planı sayın başkanım
İnsallah canım com aminAllah kız evlatta tattirsin inşallah
Hadi kızlar meraklandirdiniz bekliyorumEvet evet eveeet dostlar kız sensiz olmaz bak Sabrina01
Ben son görüntümü atayım, salı günü kendi doktorum kıza benziyor dedi, dün acildeki doktorda çok hareketli bakamıyorum dedi.Canım ben ilk hamilelimde oğlum olacağını biliyordum bide bir kocakari yöntemi var ondada erkek olduğu çıktı o yöntemi yapın isterseniz eğlencesine herkeste ne sonuç çıktı yazar ve ultrason da ne göründü bakarız
Nasıl yöntem cnmCanım ben ilk hamilelimde oğlum olacağını biliyordum bide bir kocakari yöntemi var ondada erkek olduğu çıktı o yöntemi yapın isterseniz eğlencesine herkeste ne sonuç çıktı yazar ve ultrason da ne göründü bakarız
Bana da kız gibi geldi naif duruyo yapısı ondan tamamen tahminBen son görüntümü atayım, salı günü kendi doktorum kıza benziyor dedi, dün acildeki doktorda çok hareketli bakamıyorum dedi.
Başka nasıl tahmin yapicaz
Çoğu kişi de burda kiz dedi görünce ama bilemiyorum benimde içimden öyle geçiyorBana da kız gibi geldi naif duruyo yapısı ondan tamamen tahmin
Oy Oy MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım benimBen son görüntümü atayım, salı günü kendi doktorum kıza benziyor dedi, dün acildeki doktorda çok hareketli bakamıyorum dedi.
Başka nasıl tahmin yapicaz
Allah razı olsun çok teşekkür ederimOy Oy MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım benim
Esin veya baska biri yapsa saha saglam olur Yöntem böyle ipe nikah yüzüğünu asıp göbeğin üstüne sallamadan bekleyeceğin yüzük kendilinden sallanmaya başlayacak bebegin enerjisinden ötürü eğer yüzüğün hareketi dairesel ise bu bebek kız demek ama eğer ileri geri sallanır ise erkek demektir eğlencesine deneyin bakalım ne çıkacak
İlkinde denedim kız çıktı ama pipili doğduOy Oy MaşaALLAH MaşaALLAH rabbim esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım benim
Esin veya baska biri yapsa saha saglam olur Yöntem böyle ipe nikah yüzüğünu asıp göbeğin üstüne sallamadan bekleyeceğin yüzük kendilinden sallanmaya başlayacak bebegin enerjisinden ötürü eğer yüzüğün hareketi dairesel ise bu bebek kız demek ama eğer ileri geri sallanır ise erkek demektir eğlencesine deneyin bakalım ne çıkacak
Güzel fikirmiş kız... Hangi yönetmiiş bu bird kaçıncı haftadan sonra yapılıyor duCanım ben ilk hamilelimde oğlum olacağını biliyordum bide bir kocakari yöntemi var ondada erkek olduğu çıktı o yöntemi yapın isterseniz eğlencesine herkeste ne sonuç çıktı yazar ve ultrason da ne göründü bakarız
bir tanıdığımız vardı onlarda hersey mavi alimislar dünya güzeli kız torunları oldu ultrason bile yanılabilir ALLAH bağışlasın miniklerin canimİlkinde denedim kız çıktı ama pipili doğdu
Canisiiiiii ben anlatmicaktim ya zatenn Maviss anlatavakti işte yazdiya cinsiyet tahmini yapacağız diye.. cinsiyet partisi havasında yaniBak hala anlatmamış! My_Moonlight06