- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Kesin sürtünmüşlerdir, bayılıciiim.Sevgilisiyle ilişki yaşamış da işte beş gün olmuş mide bulantısı baş dönmesi varmış beş günde hamile kalınır sanıyor biz iki buçuk senedir beceremedik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin sürtünmüşlerdir, bayılıciiim.Sevgilisiyle ilişki yaşamış da işte beş gün olmuş mide bulantısı baş dönmesi varmış beş günde hamile kalınır sanıyor biz iki buçuk senedir beceremedik
Evet aynen öyle olmuşKesin sürtünmüşlerdir, bayılıciiim.
Pek hatirlamiyorum ama reglye 3 4 gun kala beyaz akintim cogalmisti canim yumurtlamayla ve sonrasi seffaf akintim oldu baya beyaza donmeyince hatta bu ayda olmadi demistim insallah olur gonlune gore olsun herseyAy inş benimde başlar, 4,5 gün kala bakalım olacak mı, 9 günüm var daha, olursa yazarım inş sana:)
Çatlamadan 5 gün kadar sonra bir iki damla beyaz akıntı olmuş muydu sende?
Foto atsana canım burada herkes bakarDaha önce prodictor express gebelik testi. Kullanan var mı
hayırlı olsun canımm, ınsallaaahh hayırlısıyla nasıp olurEvet kızlar ben geldim pazartesi 2. Aşılamamı yaptırdım doktor değiştirerek bu sefer devlete gidiyorum bakalım nasip 2. Aşılamamda ağrım oldu eve geldim biraz uyudum yumurtalık bölgelerinde ağrı oldu 2 gün öyleydi bugün hiç ağrım yok dengeli besleniyorum paket gıdaların yüzüne bile bakmıyorum avakado tüketiyorum 1 hafta rapor aldım umarım bu ay bebişim gelir
Hadi hayırlısı olsun canımm, hayirli bi şekilde nasip olsun inşallah bebisin tutunsun sanaEvet kızlar ben geldim pazartesi 2. Aşılamamı yaptırdım doktor değiştirerek bu sefer devlete gidiyorum bakalım nasip 2. Aşılamamda ağrım oldu eve geldim biraz uyudum yumurtalık bölgelerinde ağrı oldu 2 gün öyleydi bugün hiç ağrım yok dengeli besleniyorum paket gıdaların yüzüne bile bakmıyorum avakado tüketiyorum 1 hafta rapor aldım umarım bu ay bebişim gelir
İnşallah hepimize nasip ederHadi hayırlısı olsun canımm, hayirli bi şekilde nasip olsun inşallah bebisin tutunsun sana
İnşallah canımHadi hayırlısı olsun canımm, hayirli bi şekilde nasip olsun inşallah bebisin tutunsun sana
İnşallah canım hepimize nasip etsinhayırlı olsun canımm, ınsallaaahh hayırlısıyla nasıp olur
İnş canımPek hatirlamiyorum ama reglye 3 4 gun kala beyaz akintim cogalmisti canim yumurtlamayla ve sonrasi seffaf akintim oldu baya beyaza donmeyince hatta bu ayda olmadi demistim insallah olur gonlune gore olsun hersey
Cok sık gelmezdi ama geldiginde peceteye denk gelince baya oluyoduİnş canım
Adete yakın beyaz akıntın her gün ortalama 1 kaşık gelir mıydı miktar olarak?
Aslında anlattım senmi kaçırdın İyi geçti şülürler olsun Rabbime. Herşey yolunda işte dinlen dedi gelecek ay tekrar gidecegim inşallahmaco44 Senin bugün randevun vardııııı? Anlatt hadi.
Şöyle bir bakındım ama göremedim, bir de korktum bu kız niye yazmamış kötü bir şey mi oldu diye.Aslında anlattım senmi kaçırdın İyi geçti şülürler olsun Rabbime. Herşey yolunda işte dinlen dedi gelecek ay tekrar gidecegim inşallah
Hahahah bakarsın 2 ay gitmem Pskolojim bağlıŞöyle bir bakındım ama göremedim, bir de korktum bu kız niye yazmamış kötü bir şey mi oldu diye.
Çok sevindim çok şükür bebeğim.
Bir ay senin için bir şey değil, dayanıklısın sen.
Hiç şaşırmam.Hahahah bakarsın 2 ay gitmem Pskolojim bağlı
sen kaç haftalık oldun? Ben 8+6Hiç şaşırmam.
Sen halay başısın beybisi, ben daha 6+3sen kaç haftalık oldun? Ben 8+6
Yaaa Bak bakiyim kızmı erkekmiSen halay başısın beybisi, ben daha 6+3