- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 63
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik asiti reçetesiz alabilirsn bebito, zaten devlet karşılamıyor. Doktorlar da hangisi ile anlaşması varsa onu yazıyor.Bitane aldım pazartesi doktora gidecem o zaman farklı marka yazdırırım artık pazartesiye kadar almayayım
Şaka gibi ama bana denk gelir böyle cinsler Allah'ım.. saglik calisani varsa aramizda kusura bakmasin adetin 3.gunu olmasına ragmen ne ulturasonla bakti ne hormon testi istedi betaya bakalim dedi beni bir ağlama aldı hocam zaten düşük yaptim adetim ne betasi dedim yokAnlayıslı olanları da var merak etme istediğin her seye bakar hatta düşük yaptım bundan önce suan ilk adet baslangıcım hormonlarıma baktırmak istiyorum yine bi bakarsanız ultrosonla rahmim de bi sıkıntı var mı desen yine bakar hem kan da bütün hormonlara bakar sana genel kontrol olur
Maalesef kuzum doktor fiyaskoCanım adetinin 2. 3. Günüyse bi hormon tahlili de iste. Doktor ilgilenen biriyse yönlendirir zaten. Sen durumu söylersin muayene olmak için geldim diye
Şok oldum suan deli mi ne olmadığını sanki kendin bilmiyo musun beta istiyorum desen yapmazdı inan ki valla sasırdım hayret biseyŞaka gibi ama bana denk gelir böyle cinsler Allah'ım.. saglik calisani varsa aramizda kusura bakmasin adetin 3.gunu olmasına ragmen ne ulturasonla bakti ne hormon testi istedi betaya bakalim dedi beni bir ağlama aldı hocam zaten düşük yaptim adetim ne betasi dedim yok
Maalesef kuzum doktor fiyasko
Hiç sorma,yine de verdim artik bu ay ortasi kendi doktoruma gidicem beta dedigi an aglamaya başladım anladım ki daha toparlanamamisimŞok oldum suan deli mi ne olmadığını sanki kendin bilmiyo musun beta istiyorum desen yapmazdı inan ki valla sasırdım hayret bisey
Üzülme canım yakın zaman tabi insan garip olur zaten içinde acı canını sıkmaHiç sorma,yine de verdim artik bu ay ortasi kendi doktoruma gidicem beta dedigi an aglamaya başladım anladım ki daha toparlanamamisim
Aynen canım hala inanamasam da şükürler olsun iyi. Haftaya da senden güzel haberler bekliyorum ama insallahhh kalp atışını duyunca bende bi sedyeden aşağıya kayabilirim bu da küçük tırtılÇok iyi çok iyi, her şey yolunda demek ki Diloşum. Çok heyecanlandım, kendi kesemi görmüş gibi oldum, kalp atışını bana alıştıra alıştıra söyle heyecandan bayılabilirim.
Amiin darısı bekleyen herkesin başına insallahhayyy ne güzel ya gözün aydın darısı bize
Hey yarabbim ya söyleyince ne dedi peki hormon tahlili istemedi mi sonradanŞaka gibi ama bana denk gelir böyle cinsler Allah'ım.. saglik calisani varsa aramizda kusura bakmasin adetin 3.gunu olmasına ragmen ne ulturasonla bakti ne hormon testi istedi betaya bakalim dedi beni bir ağlama aldı hocam zaten düşük yaptim adetim ne betasi dedim yok
Maalesef kuzum doktor fiyasko
Maalesef beta ve kan sayimi istedi,ben zaten beta ve kan sayımı istesem sağlık ocağı yapiyor oraya giderim. Artik ay ortasında kendi doktoruma sonuclarla giderimHey yarabbim ya söyleyince ne dedi peki hormon tahlili istemedi mi sonradan
Tabiki yani oraya kadar sadece kan tahlili mi vermeye gittin. Peki kontrol falan etmedi mi? Artık kendi doktorun sana en iyi açıklamayı yaparMaalesef beta ve kan sayimi istedi,ben zaten beta ve kan sayımı istesem sağlık ocağı yapiyor oraya giderim. Artik ay ortasında kendi doktoruma sonuclarla giderim
İdrar dediğin gebelik testi mi canımKızlar dün adetime 3 gün vardı hem idrar testi hemde ovülasyon testi yaptım ikisindede negatif sonuç aldım acaba pozitife dönme ihtimali varmıdır çok merak ediyorum daaaa
Evet canımİdrar dediğin gebelik testi mi canım
Ovü testi gebeliği ölçmede yanlış gösterebiliyormhş canım ona bakma ...Gebelik ise erken gebelik testi mi...Normal gebelik testi ise adetin geçmesini beklemen en doğrusuKızlar dün adetime 3 gün vardı hem idrar testi hemde ovülasyon testi yaptım ikisindede negatif sonuç aldım acaba pozitife dönme ihtimali varmıdır çok merak ediyorum daaaa
Normal gebelik testiydi canım İnşallah vardır bir sonraki testi adet günü yapsam olurmu acabaOvü testi gebeliği ölçmede yanlış gösterebiliyormhş canım ona bakma ...Gebelik ise erken gebelik testi mi...Normal gebelik testi ise adetin geçmesini beklemen en doğrusu
Bence adet gecikirse yap tatlımNormal gebelik testiydi canım İnşallah vardır bir sonraki testi adet günü yapsam olurmu acaba