- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
Gebelik testinde ne kadar sürede çıktığı önemli mi tatlım ya ..Şubatta bende yapcam inş gebelik testiBirkaç dakika sonra çıktı ama kaç dakika bilemem minnoşum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testinde ne kadar sürede çıktığı önemli mi tatlım ya ..Şubatta bende yapcam inş gebelik testiBirkaç dakika sonra çıktı ama kaç dakika bilemem minnoşum.
Evet süreler öyle gibi denk geliyo canım..yok kuzum denemedım subata denerım artık onuda oda 3 2 2 gıbı bısey aslında bızımde 48 saatte bıre denk gelyor
Hayırlısıyla inşallah minnoşum ya, bir erken testim daha var. Yarın da onu yaparım bakalım.Tatlım elinde varsa yarın tekrarla bence..Yada kan ver yarın orda net belli olur ..Valla bariz çizgi gördüm ben oyyyy bebiş geliyo inşallah
aman salla doktoru sennn, az kalmıs bata ve belırgın kuzuEvet bebeğim 30 Ocak, bir gün önce yaptığımda çıkmamıştı. Doktor psikolojimi nasıl bozduysa inandıramıyorum kendimi.
Ee var o zaman seni neden ikna edemediBirkaç dakika sonra çıktı ama kaç dakika bilemem minnoşum.
aynen kuzu mesela bızım salı gece oldu dun gece 24 saar bugun gece 48 saat oluyorEvet süreler öyle gibi denk geliyo canım..
Yarın heyecanla güzel haberlerini bekliyos tatlımHayırlısıyla inşallah minnoşum ya, bir erken testim daha var. Yarın da onu yaparım bakalım.
Sonuç 5 dakika içinde çıkmalıymış ve yarım saat sonra çıkan sonuç geçersizmiş beybisi, test kılavuzunda yazan bu. Şubatın ilk haftası mı bat?Gebelik testinde ne kadar sürede çıktığı önemli mi tatlım ya ..Şubatta bende yapcam inş gebelik testi
Tamam tatlım sağol benim 10 şubat BatSonuç 5 dakika içinde çıkmalıymış ve yarım saat sonra çıkan sonuç geçersizmiş beybisi, test kılavuzunda yazan bu. Şubatın ilk haftası mı bat?
Doktor yüzünden işte, bir yanım istemeye istemeye çok inanmış adama. Zaten ben depresyondayım bir kere.Ee var o zaman seni neden ikna edemedi
Bundan bir tane daha var yarın onu da yapayım sonra kan vermeye gideyim, pıhtılaşmam olduğundan hemen öğrenip doktora yazmak istiyorum ne yapayım diye. İnşallah vardır minnoş, eşim bile tedavi görmem gerektiği için bu ay olmasını pek istemedi ama ben razıyım acılar içinde sürdürmeye.aman salla doktoru sennn, az kalmıs bata ve belırgın kuzu
normal bır test ıle de dene hemen kan ver bebıs var bence
Hınzır seni, bizden vazgeçemiyorsun değil mi?Tamam tatlım sağol benim 10 şubat Bat
Aynen valla sohbet ortam güzel kopamıyorumHınzır seni, bizden vazgeçemiyorsun değil mi?
yap kuzummm, ınsllaaahh ınsallaahh ben ınanıyorum senınle, olsun onun ıcın ılac verır doktorun ya .Bundan bir tane daha var yarın onu da yapayım sonra kan vermeye gideyim, pıhtılaşmam olduğundan hemen öğrenip doktora yazmak istiyorum ne yapayım diye. İnşallah vardır minnoş, eşim bile tedavi görmem gerektiği için bu ay olmasını pek istemedi ama ben razıyım acılar içinde sürdürmeye.
Hımm, demek orda ortam güzel değil??Aynen valla sohbet ortam güzel kopamıyorum
Canımsın, hepimiz için kocaman bir AMİN.yap kuzummm, ınsllaaahh ınsallaahh ben ınanıyorum senınle, olsun onun ıcın ılac verır doktorun ya .
saglıkla sıhhatle gelsın yavrucagın
amınn bebegımmm guzel haberlernı beklıyorumCanımsın, hepimiz için kocaman bir AMİN.
Bana doktor izin vermemişti. Ben çektirdim..valla bende rahim filmini kendim istedim baktım doktorlar çekelim demiyor . dedim belki sıkıntı var yani çekelim adetli iken gittim çektirdim. çok şükür açık çıktı
aynen bende oyle, cektır dıyen yoktu gıttım cektırdım :)Bana doktor izin vermemişti. Ben çektirdim..