Hamd olsun o zaman hala adet olmadım klomen kist yapmış olabilir mi kiCanim düşme oranını bilemiyorum ama yinede iyi yanı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamd olsun o zaman hala adet olmadım klomen kist yapmış olabilir mi kiCanim düşme oranını bilemiyorum ama yinede iyi yanı.
Gerçekten yükselme oluyor mu hala olmadım adet klomenn kullandım kuzu kist yapmış olmasınOlur canım Bikaç gün sonra tekrar test ver inşallah hamişsindir
Aaaaa bebişşş ay çok mutlu oldummmmm
Kan vermedin mi kuzumGerçekten yükselme oluyor mu hala olmadım adet klomenn kullandım kuzu kist yapmış olmasın
Dün verdim kanda 1.20 çıktı sağlık ocağı olmazsa 3 gün sonra tekrar gel dedi canımKan vermedin mi kuzum
Ne tesirli duaların varmış senin kız tatlış.Aaaaa bebişşş ay çok mutlu oldummmmm
Bi ben bi de N Nasipolsunn dimii maşallah kuvvetli nefes var bizde ay ama çok sevindim ya gerçekten gerçekten ❤Ne tesirli duaların varmış senin kız tatlış.
Doktor size ne dediNe tesirli duaların varmış senin kız tatlış.
Git bakalım inşallah yükselir canımDün verdim kanda 1.20 çıktı sağlık ocağı olmazsa 3 gün sonra tekrar gel dedi canım
O yok ortalıkta, bıraktı gitti bizi. N NasipolsunnBi ben bi de N Nasipolsunn dimii maşallah kuvvetli nefes var bizde ay ama çok sevindim ya gerçekten gerçekten ❤
Bata 10 gün vardı, gebe değilsin dedi. Eline bir kağıt kalem aldı sanki ben bilmiyormuşum gibi ‘ Bak bu değer şöyle şu değer şöyle, bu kadar zamanda bu değer artamaz, yükselemeez’ dedi.Doktor size ne dedi
Bilmiyorum ki nasip ama diğer doktorum yükselme olmaz dedi bide adet günlerini hesap ettiğimde 30 yada 31 günde bir oluyo muşGit bakalım inşallah yükselir canım
Hayırlısı o zaman canım inşallah umudunu kaybetmeBilmiyorum ki nasip ama diğer doktorum yükselme olmaz dedi bide adet günlerini hesap ettiğimde 30 yada 31 günde bir oluyo muş
Ben kendim zor baktım kıvamlı siyaha yakın koyu bordo kan pıhtısı gibi bişey işteAy o görüntü nerde bakmak istiyorum.bazen
Canım onu duymuştum ama ins değildir hemen gecikme yaparmi. Bı test yapsaydın keşke idrarHamd olsun o zaman hala adet olmadım klomen kist yapmış olabilir mi ki
Aynen kuzum herseyin hayırlısı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsinHayırlısı o zaman canım inşallah umudunu kaybetme
Sabah yaptım canım test negatif sanırım 30 yada 31 ine olurum herhalde hayırlısı bakalımCanım onu duymuştum ama ins değildir hemen gecikme yaparmi. Bı test yapsaydın keşke idrar
bebıısn ben burdayım dıyor canımm hayırlı olsun , ıkı gunde bır kandan baktırırsınKızlar bugün bat günüm kanda hcg 22 cikti sizce normal mi?? doktora gidemedim henuz
Yaaa gerçekten mi o kadar ihtiyacım varmış ki su an bunu duymaya gözlerim doldu.bebıısn ben burdayım dıyor canımm hayırlı olsun , ıkı gunde bır kandan baktırırsın