- 6 Eylül 2018
- 567
- 336
- 103
- 33
Al benden de o kadarİnternet paketim bittiHerkez tiktokda harcar ben kadınlarkulubunde.
Sen ne yaptım güzel anne gittinmi hastaneye nasıl geçti günlerin bir sıkıntın yok inşallah
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarİnternet paketim bittiHerkez tiktokda harcar ben kadınlarkulubunde.
Sen ne yaptım güzel anne gittinmi hastaneye nasıl geçti günlerin bir sıkıntın yok inşallah
Anladım canım.. olsun bende senin gibi uzun yıllardır bekliyorum.. nasib İnshaAllah en kısa zamanda müjdeyi alirz.. dua edicem senin içindeValla canım aslında hiç ama hiç ihtimal vermiyorum çünkü normal yollarla 15 yıllık evliliğimde hiç hamile kalamadım olmuyo nasılsa diyede hiç korunmadımacaba diyip idrar testi yaptım oda negatif bugün sağlıkocağında kan verdim yarın sabah sonuç çıkıcak kasıklarım ağrıyo sanki sabaha hasta olcakmış gibi Rabbim ne verirse hayırlı olanı versin
![]()
Ben bekliyorum Şubata randevum var dahada kan vermicemAl benden de o kadarbu akşam gideceğim inşallah canım
sen ne yaptın
Catlatmak üzere canım bi daha yap bugün silikleştiyse catlamistirEki Görüntüle 2995831
Bugün yumurtlama gunumdu kuzum değerlendirdim hayırlısı bakalım gene pek umudum yok ta
Çok teşekkür ederim canimDilos6342 canım gebelik haberi almışsın tebrik ederim
belirtilerin nelerdi adet belirtisi var mıydı. Cevap verirsen teşekkkür ederim bir de aşılama mı normal mi olmuştu
Amin kuzum inşallahBen bekliyorum Şubata randevum var dahada kan vermicemDelik değişik oldum hemşire artık damarı bulamıyor.
Rabbim kazasız belasız bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. Banada haber verİnşallah çok güzel artmıştır
Ebruli tebrikler hamileymişsinBenimde ilk belirtilerim onlardı canım bide aşır derece bel sırt ağrısı vardı bat ne zaman
Teşekkür ederim canım eski usul denedim reglim bitti akşamına denemelere başladık yani 20 günde 15 deneme yaptık uzandım ilişki sonrası yarim saat altımda yastık ile sonra hayırlısını bekledik çok şükürEbruli tebrikler hamileymişsin
Kaç aydır deniyorsun
Bu ay farklı bir şey yaptın mı
İlişki günlerin nasıl oldu
İster ister inşallah güzel çıkarAmin kuzum inşallahvalla bende vermedim bugün bakalım ister mi bilmiyorum
![]()
Kaç aydır deniyorsun canımTeşekkür ederim canım eski usul denedim reglim bitti akşamına denemelere başladık yani 20 günde 15 deneme yaptık uzandım ilişki sonrası yarim saat altımda yastık ile sonra hayırlısını bekledik çok şükürarkadaşlar helal olsun falan diyordu haşet ettim adamı ama sonuç Zafer bizim oldu
bide bunu görev olarak bellirleme ve her akşamı özelleştir mum müzik ışık kıyafet vs vs ikinizde de sorun yoksa olacaktır inşallah
![]()
valla bende rahim filmini kendim istedim baktım doktorlar çekelim demiyor . dedim belki sıkıntı var yani çekelim adetli iken gittim çektirdim. çok şükür açık çıktıBen anestezisiz yaptım. Bir tüpde hafif kapalılık varmış. Zaten ağrısından alıyorsun.. Sonra açma işlemi yaptılar bi daha aynı süreci yaşadım.. Katlanılmayacak değil ama ağrıdı yani.. Sonra 3 gün sürdü ama adet gibi pıhtı attım.. Sonra lekelenme oldu.. Belki sende de öyledir..
Bende o halide çekmişler.. Doktor her iki durumuda gördü. Açılmış dedi..
eTeşekkür ederim canım eski usul denedim reglim bitti akşamına denemelere başladık yani 20 günde 15 deneme yaptık uzandım ilişki sonrası yarim saat altımda yastık ile sonra hayırlısını bekledik çok şükürarkadaşlar helal olsun falan diyordu haşet ettim adamı ama sonuç Zafer bizim oldu
bide bunu görev olarak bellirleme ve her akşamı özelleştir mum müzik ışık kıyafet vs vs ikinizde de sorun yoksa olacaktır inşallah
![]()
İnşallah bacımİster ister inşallah güzel çıkar![]()
Azimle hırsla zafere geldik bacım çok şükürböylee hıkayelere bıtıyorum , çok sukur kuzum nasıp olmus darısı bızlerın basına ınsallaaahhhh
20 gunde 15 cok ıyı valla bn en son gecen ay 10du kapanıs
e
Birkaç ay öylesine denedik olmadı sonra bu şekilde deneyince oldu çok şükür canımKaç aydır deniyorsun canım
Çok guzel canım masallaaaahhhAzimle hırsla zafere geldik bacım çok şükür![]()
ay bu ay benım kılımı kıpırdatacak hevesım yok ya dermanım mı yok bılemıyorum, tovbe yarabbım hanı derler ya ölü topragı var uzerımde. hıc bısey yapasım gelmıyor valla hayır olsunTeşekkür ederim canım eski usul denedim reglim bitti akşamına denemelere başladık yani 20 günde 15 deneme yaptık uzandım ilişki sonrası yarim saat altımda yastık ile sonra hayırlısını bekledik çok şükürarkadaşlar helal olsun falan diyordu haşet ettim adamı ama sonuç Zafer bizim oldu
![]()
Yılmak yok Rickyay bu ay benım kılımı kıpırdatacak hevesım yok ya dermanım mı yok bılemıyorum, tovbe yarabbım hanı derler ya ölü topragı var uzerımde. hıc bısey yapasım gelmıyor valla hayır olsun
Hayırdır tatlım noldu ?Kızlar ben bir şey gördüm ama nedense hiç inancım yok. Paylaşayım mı?maviss_34
Dilos6342
Papatyamveben-Mavi