- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
yılmak degılde ne bılıyım heves yok gıbı degısık bır ruh halıYılmak yok Ricky![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yılmak degılde ne bılıyım heves yok gıbı degısık bır ruh halıYılmak yok Ricky![]()
paylaaaşşşşş kuzummmmmKızlar ben bir şey gördüm ama nedense hiç inancım yok. Paylaşayım mı?maviss_34
Dilos6342
Papatyamveben-Mavi
İlk defa bizde üst üste ilişki yaşadıkay bu ay benım kılımı kıpırdatacak hevesım yok ya dermanım mı yok bılemıyorum, tovbe yarabbım hanı derler ya ölü topragı var uzerımde. hıc bısey yapasım gelmıyor valla hayır olsun
Canım görev gibi görünce insan soğuyo haklısın bide bıkkınlık oluyo..Bende kendi sınırımı zorladım vallayılmak degılde ne bılıyım heves yok gıbı degısık bır ruh halı
ıyı yaptın kuzum, aynen deger kesınlıkleİlk defa bizde üst üste ilişki yaşadıkDenediğimizden beri gün aşırı oluyordu hiç üst üste yapmamıştık .Bugünde olcak 3.gün üst üste olmuş oluyo...
yoruluyo insan ama değer
![]()
ıcımden artık bu ay bebek olaak hadı dıye yapasım gelmıyor, ıstedıgım zaman yapıyorum :)Canım görev gibi görünce insan soğuyo haklısın bide bıkkınlık oluyo..Bende kendi sınırımı zorladım valla![]()
Gerçi orasıda öyle canım...Kaza ile hamile kalanlarda var onların ayak dikip yattıklarını sanmıyorumıyı yaptın kuzum, aynen deger kesınlıkle
benım bu ay bır gun bos bır gun dolu gıdıyor ama hıc boyle aamann tutsun dıye ugraşasasım yok degısık oldum bu ay, onceden yatıyordum sabaha kadar falan şuan kalkıyorum valla aman olacagı varsa olur dıye![]()
Canım bi mecbur üst üste yaptık bu ay ..Ebru hanım söyledi..Yumurtladım ve çatladım dünıcımden artık bu ay bebek olaak hadı dıye yapasım gelmıyor, ıstedıgım zaman yapıyorum :)
Abowwww hemen mi çıktı bacikom
esım gecen dedı zaten ayaklasını falan kaldırma sakın olacagı varsa olur zaten bnımde canım zaten yapmak ıstmeıyoru valla saldım . amınnnnn kuuzmmGerçi orasıda öyle canım...Kaza ile hamile kalanlarda var onların ayak dikip yattıklarını sanmıyorumRabbimden istiyoruz bakalım hayırlısı
![]()
Ayy çizgi varrrr bariz belli canımmm❣
ozaman bende ust uste denıyorum kuzum bızım sperm sorunu vardı ya ondan yınede korkarak her gun denıyorum ama nasıp yaCanım bi mecbur üst üste yaptık bu ay ..Ebru hanım söyledi..Yumurtladım ve çatladım dün![]()
aaaayyyyy cızgı var kızzzz baya belırgın, bat 30 muydu kuzum
Birkaç dakika sonra çıktı ama kaç dakika bilemem minnoşum.Abowwww hemen mi çıktı bacikom
Bu çizgi beni ikna edemedi niyeyse.Ayy çizgi varrrr bariz belli canımmm❣![]()
Canım MFK yöntemini denedin mi hiç ?ozaman bende ust uste denıyorum kuzum bızım sperm sorunu vardı ya ondan yınede korkarak her gun denıyorum ama nasıp ya
Evet bebeğim 30 Ocak, bir gün önce yaptığımda çıkmamıştı. Doktor psikolojimi nasıl bozduysa inandıramıyorum kendimi.aaaayyyyy cızgı var kızzzz baya belırgın, bat 30 muydu kuzum
Tatlım elinde varsa yarın tekrarla bence..Yada kan ver yarın orda net belli olur ..Valla bariz çizgi gördüm benBu çizgi beni ikna edemedi niyeyse.![]()
yok kuzum denemedım subata denerım artık onuda oda 3 2 2 gıbı bısey aslında bızımde 48 saatte bıre denk gelyorCanım MFK yöntemini denedin mi hiç ?