- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Ben buralardayım canisi arada bakiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buralardayım canisi arada bakiyorum
Napıyorsun nasıl gidiyoooorr bacımmmBen buralardayım canisi arada bakiyorum
Benimde ilk belirtilerim onlardı canım bide aşır derece bel sırt ağrısı vardı bat ne zamanKızlar sol kasıkta kendini belli edecek kadar batma var ve göğüslere dokunamıyorum bile, umutlanmalımıyın
Herkesin gündüz midesi bulanır benim gece bulanmaya başladı bir de heyecanlı bekleyiş cuma günü kan testine gidicem tekrar. Sen napiyorsun ne zaman gidiyorsun doktoraaNapıyorsun nasıl gidiyoooorr bacımmm
Yarın gidiyorum bacım akşam inşallahhhhHerkesin gündüz midesi bulanır benim gece bulanmaya başladı bir de heyecanlı bekleyiş cuma günü kan testine gidicem tekrar. Sen napiyorsun ne zaman gidiyorsun doktoraa
Ooo cok iyi o zaman inşallah güzelce artmıştır değerlerinYarın gidiyorum bacım akşam inşallahhhh
Çünkü ocağın sonu geldi kuzucum hamisler anne topigine regl görenler de şubat topigine geçiş yaptı
İnşallahhh canım benimOoo cok iyi o zaman inşallah güzelce artmıştır değerlerin
Ben göremedimmmm anne topiğiniiiÇünkü ocağın sonu geldi kuzucum hamisler anne topigine regl görenler de şubat topigine geçiş yaptı
Hemen yaz yine bize kuzuİnşallahhh canım benim
Kuzum benim transfer 28 ocak oldu.. Yani sonucu şubatta öğrenicem. Beni listeden silebilirsinÇünkü ocağın sonu geldi kuzucum hamisler anne topigine regl görenler de şubat topigine geçiş yaptı
Ben ilk hamileligimde düşük yapmıştım sonraki beklenen adet günümde regl oldum yumurtlama oluyor tabikiKızlar çok üzücü bir soru soracağım yaranizi desersem hakkinizi helal edin düşük yapan var mi? Düşük sonrası adet ne zaman gördünüz? Bir de düşükten sonra kanama durunca yumurtlama oluyor mu? Kanamam biteli 3-4 gün olacak daha adet olmadim ama akıntım geliyor,gerginim (yumurtlama zamanimda olan belirtilerim) bilgisi olan cevaplayabilir mi?
Hadi inşallah çok güzel haberler alirsinKuzum benim transfer 28 ocak oldu.. Yani sonucu şubatta öğrenicem. Beni listeden silebilirsin
Tüpler açık rahim normal diyor sanirim ama ancaktan sonrasını bende anlamadımKızlar ekte benim hsg sonuç yazım, var. Bugün durup dururken aklıma son cümle takıldı. Ancak diye başlayan. Anlayan biri var mı nedir. Nette kanser hücrelerinin kana karışması gibi bişeyler yazıyor tam anlamadım. Doktor da bununla ilhili bişey demedi sadece sıkıntı yok tüplerin açık demişti. maviss_34 Papatyamveben-Mavi MaviSasa234 Dilos6342 ve diğer kızlar
Kuzum sonucu ne zaman belli oluyor hayırlı güzel haberlerle gel insallah takibimdesinKuzum benim transfer 28 ocak oldu.. Yani sonucu şubatta öğrenicem. Beni listeden silebilirsin
Canim yardımcı olmak isterdim ama hiç anlamadığım bir konuKızlar ekte benim hsg sonuç yazım, var. Bugün durup dururken aklıma son cümle takıldı. Ancak diye başlayan. Anlayan biri var mı nedir. Nette kanser hücrelerinin kana karışması gibi bişeyler yazıyor tam anlamadım. Doktor da bununla ilhili bişey demedi sadece sıkıntı yok tüplerin açık demişti. maviss_34 Papatyamveben-Mavi MaviSasa234 Dilos6342 ve diğer kızlar
Kuzum kalça bölgesindeki topar damalara sıZma olmuş.. Damarlara sızma olunca tehlikeli değilmiş. Rahim içine olsaymış sıkıntıymış..Kızlar ekte benim hsg sonuç yazım, var. Bugün durup dururken aklıma son cümle takıldı. Ancak diye başlayan. Anlayan biri var mı nedir. Nette kanser hücrelerinin kana karışması gibi bişeyler yazıyor tam anlamadım. Doktor da bununla ilhili bişey demedi sadece sıkıntı yok tüplerin açık demişti. maviss_34 Papatyamveben-Mavi MaviSasa234 Dilos6342 ve diğer kızlar
Tranaferden 10-12 gün sonra test yapın diyorlar.. Herhalde 10 şubat gibi..Kuzum sonucu ne zaman belli oluyor hayırlı güzel haberlerle gel insallah takibimdesin