Kizlar yasiniz buyuk degil, siz gencsiniz zaten. Hem de en guzel yaslarinizdasiniz. Birkac kisiyi daha okudum onlara da soyluyorum. Cevrenizdeki insanlarin size bunu yapmalarina izin vermeyin. Takmiyormus gibi dusunebilirsiniz ama sonra bir yerlerden hortluyor ve ozguven dusmani kesinlikle. Ben 27 yasinda evlendim. 30umda hamile 31imde anneydim. Benden kucuk eltilerim cifter cifter dogurdular ama ev hanimi onlar. Ben erkek egemen bir ortamda nelerle mucadele ediyorum. Esimden 3 kat fazla kazaniyorum. 40 yasinda prof.olacagim. Beni destekleyecek kimsem yok, cok uzaktayim.
Kafaya takilmamasi hususu dogru olabilir. Ilkinde ne test yaptim ne de bu ay da olmadi dedim. Adetim gecikince test yaptim ve ogrendim. Simdi tabi 39 yasinda oldugumdan ve amh degerimin dusuk oldugunu kesfedince ilk aydan panikledim. Bakalim bu ay klomen ve igne sonucu ne olacak. En fazla bir ay daha kullanip sonra kendi haline birakacagim.
Ozetle kimsenin hayatiniza, yasiniza, bebek planlariniza karismasina musaade etmeyin. Konusmalarina bile musade etmeyin. Cunku zayif anlarinizda hep zihninizden bu konusmalar gecer ve uzulursunuz gereksiz. Yasinizin kiymetini bilin, en guzel sekilde yasmaya bakin. Gecen yillar geri gelmiyor, isler her ne kadar eskisi gibi olmasa da 40'in biyolojik yasinizda onemli bir seviye oldugunu da unutmayin. Ben calisirken unutmusum