• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız gerçekten temelde bir sağlık sorunu yoksa stres ve her ay olsun diye odaklanma cok etkiliyormuş , siz sağlıklı beslenin eşinizle akışına bırakın eminim olacak . Rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin
Aminn hepimizin inşallah canımm 🤲🥰çikolata kistim haricinde bilinen bir sağlık problemimiz yok ama 1 yıldır olmuyor da.. Hayırlısı bakalım nasip cidden

Ben öleyim o zaman 30 yaşındayım 😃 tamamen yumurta kalitesi ile alakalı

Bence sizlerin yaşları çocuk icin cok ideal hic sorun değil, eskidenmiş 18 de evlen çocuk yap , şimdi önce hayata atılmak ayakları üstünde durmak istiyor genel olarak gençler
Aynen kızlar bende 30 yaşındayım sakin olun daha çok genciz😍

Kizlar yasiniz buyuk degil, siz gencsiniz zaten. Hem de en guzel yaslarinizdasiniz. Birkac kisiyi daha okudum onlara da soyluyorum. Cevrenizdeki insanlarin size bunu yapmalarina izin vermeyin. Takmiyormus gibi dusunebilirsiniz ama sonra bir yerlerden hortluyor ve ozguven dusmani kesinlikle. Ben 27 yasinda evlendim. 30umda hamile 31imde anneydim. Benden kucuk eltilerim cifter cifter dogurdular ama ev hanimi onlar. Ben erkek egemen bir ortamda nelerle mucadele ediyorum. Esimden 3 kat fazla kazaniyorum. 40 yasinda prof.olacagim. Beni destekleyecek kimsem yok, cok uzaktayim.
Kafaya takilmamasi hususu dogru olabilir. Ilkinde ne test yaptim ne de bu ay da olmadi dedim. Adetim gecikince test yaptim ve ogrendim. Simdi tabi 39 yasinda oldugumdan ve amh degerimin dusuk oldugunu kesfedince ilk aydan panikledim. Bakalim bu ay klomen ve igne sonucu ne olacak. En fazla bir ay daha kullanip sonra kendi haline birakacagim.

Ozetle kimsenin hayatiniza, yasiniza, bebek planlariniza karismasina musaade etmeyin. Konusmalarina bile musade etmeyin. Cunku zayif anlarinizda hep zihninizden bu konusmalar gecer ve uzulursunuz gereksiz. Yasinizin kiymetini bilin, en guzel sekilde yasmaya bakin. Gecen yillar geri gelmiyor, isler her ne kadar eskisi gibi olmasa da 40'in biyolojik yasinizda onemli bir seviye oldugunu da unutmayin. Ben calisirken unutmusum 😀 😘😘😘
Ne tatlınız ya, ayrıca mesleki başarınızı tebrik ederiim.😍 Benim etrafımdaki insanlar evlendiğimden beri hiç yeltenemedi böyle konuşmaya, alacakları cevaptan ve benden çekindikleri için.😂

Ama ilk bebeğimle kurduğum duygusal bağ ve onu kaybettikten sonra düştüğüm o boşluk beni dürtükledi durdu, yine de aylarca iyice toparlanmayı bekledim, yine aynısını yaşamak korkusu var tabii ama onunla da başa çıkabiliyorum çok şükür.

Size de en sağlıklı ve hayırlısından bir minnak diliyorum.❤️

Bu gün ben de hsg çektirdim 😅 işlem sırasında bir tüpü açtılar diğerinde de ufak bir polip gördüler ve bişeyler yaptılar. İnanki filmde anlaşılmıyor tam olarak, doktor da direkt rapora baktı. Anestezisiz yaptırdım. Dayanılmayacak gibi değil ama cok rahatsız edici bir ağrısı var :KK43:( çok geçmiş olsun canım
Benim o ağrı hala devam ediyo oturup kalkarken özellikle.Hatta 3.katta ev asansör yok eşim kucağına alıyo inip çıkarken o kadar zorlanıyorum.Kanama oldu biraz bugün bitti sayılır çok ince bi akıntı kaldı sadece varla yok arası.Şu akıntıyı 3 hafta sonra görsem havalara uçarım implantasyon kanaması diye düşünüp de şimdi olunca sinir bozuyo 😅Olay aynı olay ama yeri zamanı neleri değiştiriyor bak görüyo musun ne enteresan 😅Yaza yaza aydınlanıcam ben durun bakalım 😅İyice asabım bozuldu

Kizlar yasiniz buyuk degil, siz gencsiniz zaten. Hem de en guzel yaslarinizdasiniz. Birkac kisiyi daha okudum onlara da soyluyorum. Cevrenizdeki insanlarin size bunu yapmalarina izin vermeyin. Takmiyormus gibi dusunebilirsiniz ama sonra bir yerlerden hortluyor ve ozguven dusmani kesinlikle. Ben 27 yasinda evlendim. 30umda hamile 31imde anneydim. Benden kucuk eltilerim cifter cifter dogurdular ama ev hanimi onlar. Ben erkek egemen bir ortamda nelerle mucadele ediyorum. Esimden 3 kat fazla kazaniyorum. 40 yasinda prof.olacagim. Beni destekleyecek kimsem yok, cok uzaktayim.
Kafaya takilmamasi hususu dogru olabilir. Ilkinde ne test yaptim ne de bu ay da olmadi dedim. Adetim gecikince test yaptim ve ogrendim. Simdi tabi 39 yasinda oldugumdan ve amh degerimin dusuk oldugunu kesfedince ilk aydan panikledim. Bakalim bu ay klomen ve igne sonucu ne olacak. En fazla bir ay daha kullanip sonra kendi haline birakacagim.

Ozetle kimsenin hayatiniza, yasiniza, bebek planlariniza karismasina musaade etmeyin. Konusmalarina bile musade etmeyin. Cunku zayif anlarinizda hep zihninizden bu konusmalar gecer ve uzulursunuz gereksiz. Yasinizin kiymetini bilin, en guzel sekilde yasmaya bakin. Gecen yillar geri gelmiyor, isler her ne kadar eskisi gibi olmasa da 40'in biyolojik yasinizda onemli bir seviye oldugunu da unutmayin. Ben calisirken unutmusum 😀 😘😘😘
Kesinlikle katılıyorum bende bilirdim okulu bırakıp erkenden eşime yapışıp evlilik hayallerine kapılmayı.annem sağ olsun asla izin vermez iyi ki de vermedi bende yazılım uzmanıyım sizin gibi bende yeri geliyor eşimden çok kazanıyorum asla pişman değilim sadece o cahil kesimle uğraşmak bazen sinir bozuyor 🙈 yıllarımı vermişim işim olsun param olsun die sonra birileri çıkıyo geç evlenmişsin yaşında geçiyor geçen yaşımdan asla pişman değilim doya doya yaşadım şimdi de tek dileğim bi kızım olsun benim yaşadıklarımdan daha fazlasına sahip olsun bütün uğraşım bu 🙈 yazınızı o güzel kalbinizi 😘😘

Kızlar bugün iki kere ovu testi yaptım ikiside pik çıktı yumurtamın çatlamaya niyeti yok galiba

Eklentiler

• EF254C65-2BD3-48A3-8964-50CD40FC1B16.jpeg
    EF254C65-2BD3-48A3-8964-50CD40FC1B16.jpeg
    191,8 KB · Görüntüleme: 30
İki gün sürsün bari inş yarın çatlar🙏Napsam şimdi bugünde ilişki olsun mu yoksa yarını mı beklesem 🤔
Bunlar ayıp ama konularımız bunlar zaten soracağım 🤣 en son ne zaman ilişki olmuştu.bu ovülasyon testi satan sayfalar var hani orda ki bayandan arkadaşım almıştı koyulaşma başladığı gün ilişkiye başlayın 3-4 gün ilişki devam edecek demişti

Sadece sivilcem var o kadar hiç bir belirti yok. Testte hiç yapmadım. Siz naptınız belirtileriniz var mı 🤗🤗🤗
Burda olduğuna sevindim 💕😻 belirti yok canım ya sadece gece yatınca alt karın kısmımda değişik bi sancı var adet olacak gbi ve göğüslerim hala şişmedi 😣 test yapmicam zaten bu ay 🤦‍♀️ Sıkıldım artk testlerden

Bunlar ayıp ama konularımız bunlar zaten soracağım 🤣 en son ne zaman ilişki olmuştu.bu ovülasyon testi satan sayfalar var hani orda ki bayandan arkadaşım almıştı koyulaşma başladığı gün ilişkiye başlayın 3-4 gün ilişki devam edecek demişti
Dün oldu cnm 🙈🙈bugün de riske atamam belki gece çatlar falan yakalamam lazım 😀Eşim o kadar takviye içti azıcık taşın altına elini koysun..Şaka bir yana ben elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa da takdir Allah’ın..Belki kedi falan sahipleniriz 😀

Dün oldu cnm 🙈🙈bugün de riske atamam belki gece çatlar falan yakalamam lazım 😀Eşim o kadar takviye içti azıcık taşın altına elini koysun..Şaka bir yana ben elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa da takdir Allah’ın..Belki kedi falan sahipleniriz 😀
Hayırlısı tatlım 😬😬 benim zaten köpeğim var o olmasa daha çok üzülürüm zaten 😃

Aynen bende 30 a dayandım sayılır 29 yaşındayim cevremdeki herkes hadi yaş geldi diyo ama napalim bekliyoruz işte ha diyince bebek olmuyor 😎
Valla ben çevreye göre yaşayan biri değilim 28 yaşında evlendim o da eşim çok istediği için ama başka türlü olsaydı asla yaşım geldi evleneyim yaşım geldi çocuk yapayım kafasında değilim..Eşimle benim ortak kararımız bazen banada denk geliyor öyleleri cevap vermiyorum bile..2,5 senedir evliyiz eşimin ailesi kayınvalidem bile bir kere sormadı başkasına ne oluyor anlamıyorum

Back