• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruz
Şu münasebetsizlerin söyledikleri sıkmasın canınızı hiç. Benim birçok öğrencim 20 yaşlarında ve bebek için uğraşıyorlar. Ağzı olan konuşuyor.😠

Kesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruz
hıc takma kafana canım, ben asılama sırasında 20-22 yasında kısılerde gordum tup bebek bolumunde. hersey nasip kısmet.
bende 30um 3yıllık evlıyım. denıyoruz bakalım ne zaman gelıcek nazlı kuş

Evet canım silik çıkar zaten sonra pik olur ve yine silikleşir ve tek çizgi kalır..o siliklik yavaş yavaş koyulaşır pike yakın olunca sabah akşam test yap tama baslama ve çatlamasını yakalarsın
Evet yumdan sonra da silik mi çıkar ben o silik çıktıkça olmuşum zaten diyip test e devam etmedim maalesef

Önceki ay topiklerinde öyleydi canim o sebeple bende öyle düşündüm olmadı ismi komple silerim

Ekledim canim hosgeldin

Ekledim canim hosgeldin

Satırı silebilirim canim regli gelenlerin

Bnce hiç fark etmez canım sanki orda ✖️ olmayınca regl olmamış mı olcaz ama madem hanımlar ✖️ istemiyorsa
Üzgün 😔 işareti olur.
Hamile olanların yanında da 🧿 bnce

😊😊😊

E nabizda hangi değer ne yazan gecelik değerleri bugün genel kontrol için gittim kan aldı doktor gebelik de bakalım dedi merak ettim sonuçlar çıkmış da 😬 yani daha yeni bitti regl ama gene de insan merak ediyor

Şöyle bir şey duydum hatta yakınen bir arkadaşım yaşadı her ay bekleyip stres yapınca olmuyormuş , totem yapmış umursamamış olursa olur olmazsa olmaz demiş o ay hamile kalmış
Bu ay ben de bu yöntemi denemeye çalışıyorum evet önceki aylara göre daha az düşünüyorum en azından ağlamıyorum artık. Ama atamıyorum tamamen de, tuttu mu tutacak mı diye düşünürken buluyorum kendimi..

İlk defa dün gece rüyamda bi bebek gördüm benim miş annem kucağıma veriyor, emziriyorum gülümsüyor bana..o kadar huzurluydu ki.. Ah rüyası böyleyse gerçeği nasıldır..şimdi yazarken bile tüylerim diken diken oldu 🙈🙈

Bugün çıkarmış.Anestezili oldu iyiki de öyle olmuş hala kendime gelemedim ağrıdan.Karnıma pompayla hava bastılar sanki öyle bi sancı.Kaşık değil de başka türlü bi ağrım var.Göz korkutmasın ama.Ben nazlıyımdır zaten.
Bu gün ben de hsg çektirdim 😅 işlem sırasında bir tüpü açtılar diğerinde de ufak bir polip gördüler ve bişeyler yaptılar. İnanki filmde anlaşılmıyor tam olarak, doktor da direkt rapora baktı. Anestezisiz yaptırdım. Dayanılmayacak gibi değil ama cok rahatsız edici bir ağrısı var :(( çok geçmiş olsun canım

Kizlar yasiniz buyuk degil, siz gencsiniz zaten. Hem de en guzel yaslarinizdasiniz. Birkac kisiyi daha okudum onlara da soyluyorum. Cevrenizdeki insanlarin size bunu yapmalarina izin vermeyin. Takmiyormus gibi dusunebilirsiniz ama sonra bir yerlerden hortluyor ve ozguven dusmani kesinlikle. Ben 27 yasinda evlendim. 30umda hamile 31imde anneydim. Benden kucuk eltilerim cifter cifter dogurdular ama ev hanimi onlar. Ben erkek egemen bir ortamda nelerle mucadele ediyorum. Esimden 3 kat fazla kazaniyorum. 40 yasinda prof.olacagim. Beni destekleyecek kimsem yok, cok uzaktayim.
Kafaya takilmamasi hususu dogru olabilir. Ilkinde ne test yaptim ne de bu ay da olmadi dedim. Adetim gecikince test yaptim ve ogrendim. Simdi tabi 39 yasinda oldugumdan ve amh degerimin dusuk oldugunu kesfedince ilk aydan panikledim. Bakalim bu ay klomen ve igne sonucu ne olacak. En fazla bir ay daha kullanip sonra kendi haline birakacagim.

Ozetle kimsenin hayatiniza, yasiniza, bebek planlariniza karismasina musaade etmeyin. Konusmalarina bile musade etmeyin. Cunku zayif anlarinizda hep zihninizden bu konusmalar gecer ve uzulursunuz gereksiz. Yasinizin kiymetini bilin, en guzel sekilde yasmaya bakin. Gecen yillar geri gelmiyor, isler her ne kadar eskisi gibi olmasa da 40'in biyolojik yasinizda onemli bir seviye oldugunu da unutmayin. Ben calisirken unutmusum 😀 😘😘😘

Evet yumdan sonra da silik mi çıkar ben o silik çıktıkça olmuşum zaten diyip test e devam etmedim maalesef
evet canım yum olgunlastirip çatlatan hormon idrarda zirve olunca pik oluyor yani T çizgisi C çizgisinden koyu çıkmar o zaman pik yum günü yani yeniden siliknenince çatlama tamamlan mış oluyor

evet canım yum olgunlastirip çatlatan hormon idrarda zirve olunca pik oluyor yani T çizgisi C çizgisinden koyu çıkmar o zaman pik yum günü yani yeniden siliknenince çatlama tamamlan mış oluyor
Evet mesela çatlamadan bir iki üç gün sonra yine silik mi çıkar yoksa hiç çizgi Çıkmazmi

Bu ay ben de bu yöntemi denemeye çalışıyorum evet önceki aylara göre daha az düşünüyorum en azından ağlamıyorum artık. Ama atamıyorum tamamen de, tuttu mu tutacak mı diye düşünürken buluyorum kendimi..

İlk defa dün gece rüyamda bi bebek gördüm benim miş annem kucağıma veriyor, emziriyorum gülümsüyor bana..o kadar huzurluydu ki.. Ah rüyası böyleyse gerçeği nasıldır..şimdi yazarken bile tüylerim diken diken oldu 🙈🙈
İnşallah güzel haberlerinizi alırız gerçekten temelde bir sağlık sorunu yoksa stres ve her ay olsun diye odaklanma cok etkiliyormuş , siz sağlıklı beslenin eşinizle akışına bırakın eminim olacak . Rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin

Back