Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beni de ekler misiniz listeye? bat 1 ocak.

Gittik doktora bugün yine aynı şeyleri söyleyip ürolojiye yönlendirdi.Eşim de tekrar örnek verdi.ilk sonuçla alakasız sonuç aldık yüksek çıktı değerleri.İyice kafamız karıştı hangisi doğru hiç bilmiyoruz.Eşim tabi ilk sonucu kendine yediremediği için ikinciyi benimsedi ben daha gerçekçiyim ama emin olana kadar da adama habire test yaptırmak istemiyorum o da hırpalanıcak zamanla.Ne yapıcam hiç bilmiyorum Ocak sonu yurtdışına yerleşiyoruz burda ne olacaksa olucak gittikten sonra geçmiş olsun artık.Panik haldeyim ağlıyorum sürekli istemsiz aklımdan da atamıyorum bu konuyu.Kadın doğumdan önce psikiyatriye gitmem lazım sanırım benim

Ne guzel iste cnm. Onlarin durumu yeme icme, yasam tarzi vs.ye gore degisiyormus. Belgeselde izledim saniyede 1.500 adet uretiyorlarmis. Tek seferde 200-500milyon adet atiyorlarmis. Cogu aylak, beceriksiz, ters yuzen, yavas ya da yapisal bozuk oluyormus. Ee bize 1 tane caliskan, hizli ve azimli olani yetiyor. Aglama lutfen. Yurtdisina yerlesiyor olmaniz buyuk bir degisiklik. Stresini kontrol etmelisin. Hersey yoluna girer

Teşekkür dderim , pitilitlasma çıktı bende, hamile kalırsan kan sulandırıcı başlayacağız dedi başka hiçbir şey çıkmadı

Kızçeee naptın ?? Senin bat 2 Ocak degilmiydi

İşareti bile kötü regl olunca kendimi o kırmızı çarpı gbi görüyorum zaten iyi bulmuşsunuz
Ahhh kuzum 5 aydır o işaretini görmekten artık kanka olduk o yüzden çok yadirgamiyorum artık inşallah sana bu ay işaretlerini ekleriz adının karşısına

Ahhh kuzum 5 aydır o işaretini görmekten artık kanka olduk o yüzden çok yadirgamiyorum artık inşallah sana bu ay işaretlerini ekleriz adının karşısına
Saçlarım sarı diye eşim sarı civcivim sarı kuşum die sever zaten sevgili olduğumuzdan beri öyle inşallah bu sarı civciv şans getirir bana bize hepimize inan burdaki bekleyen herkese kendim kadar istiyorum beklemek zor çünkü

İnşallah güzel haber alırız bu ay canım

Ahhh ne güzel dualar agzin bal yesin Amin kuzucum insallah tez zamanda

Umudum yok ama burdakilerle konuşmayı konuştuklarını takip etmeyi sevdim olsa da olmasa da kabulüm artk napalım dmi inşallah bekleyen herkesin ummadığı anda süprizi olur
Ben de umut etmeyi bıraktım daha doğrusu akışına bıraktım elbette olacağı bir zaman vardır diyerek o günü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…