How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de adet sancılarım başladı iki gündür göğüslerde de sancı var değişik bit belirti arıyorum ama yojk😏
Herşeyin hayırlısı olsun. Kendimizi çok dinlemememiz lazım ama engel olamıyoruz malesef.. Rabbim en uygun zamanda hepimize nasip eylesin inşaallah. Göbüşlerimiz dolsun.🤗🤗

Herşeyin hayırlısı olsun. Kendimizi çok dinlemememiz lazım ama engel olamıyoruz malesef.. Rabbim en uygun zamanda hepimize nasip eylesin inşaallah. Göbüşlerimiz dolsun.🤗🤗
İnşallh🙏Son bir hafta kaldı yeni yılda bana en güzel hediye olur hayırlısı olsun ben dayanamam cuma günü test yaparım 🤭

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak
@Simge34211 Ocak
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
Beyazmelek11 Beyazmelek11 2 Ocak
Beyazmelek11 Beyazmelek11 2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
M MaviVeYesil 2 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@bulutum084 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Birbasak4 Ocak
@Z3hra4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Hiresa5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@Ozgurkus9 Ocak
@HTCNM9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
O ozlemem 11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
Sabrina01 Sabrina01 12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Birbuketcicek14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@Fh251217 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gizemada18 Ocak
@Hali18 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
basakadin basakadin 18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@ssedays27 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Acaba burda kaç kişinin ilk gebeliği olacak kaç aydır bekliyor çok merak ettim ☺️🤲🏻

Canım ben daha önce öğrendiğimde adetime 9 gün vardı çook silik çizgi çıkmıştı 🤣 ama ikiz gebelik olduğu için erken belli olmuş.6 hafta 4 günlüktü düşük yaptım eylülde😓 şubattan beri uğraşıyoruz içinde bir düşük var şimdi de yine olmuyor derdim var işte 😫 bu ay olacağından ümidim yok ama var gibi de 😓 yumurta akı gbi denilen akıntım ilk defa böyle baya belli oldu o yüzden diyorum acaba 🤲🏻🤲🏻 Ooof ikimizde bu bir haftayı nasıl geçireceğiz bilmiyorum eşlerde dahil tabi

Hımm demekki benim haziranda kimyasal olanda ikiz di 7. gün belli olmuştu çokta silik değildi 😟 eşim dayanamayip erken test aldı yap demişti ve çıkmıştı 😒

Hımm demekki benim haziranda kimyasal olanda ikiz di 7. gün belli olmuştu çokta silik değildi 😟 eşim dayanamayip erken test aldı yap demişti ve çıkmıştı 😒
Olabilir canım neden olmasın benimki ikiz olduğu belliydi doktor söylemişti zaten düşen parçalardan belliydi birisi biraz büyüktü gözleri belli gibi diğeri küçük öyle değildi 😫 sen kaç haftalıktı öğrenmişmiydin? Bide beni belirtilerden dolayı arkadaşım test die zorladı yüzüm sivilcelenmişti ve oturduğum yerde bi değişik yorgun gbi sersemdim

Karnımda değilde böyle heran adet olacakmışım gibi sancım var alt karnımda kasıklarım da birde bu hafta iki kere tansiyonum düştü oda beni şüphelendirdi ama yinede umutlanmak istemiyorum
Of benim de şuan alt karnımda tamda anlattığın gbi birsey var sanki bu ayda olmadı adetim yaklaşıyor gbi.tansiyon konusunda bilmiyorum inşallah hamilesindir tansiyon o yüzdendir umarım

Back