Olabilir canımBelki test bozuktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canımBelki test bozuktur
Çok yeniyim bu işlerde. Yeni yeni öğreniyorum canım ilk denemelerim. Daha dikkatli olucam inşallah. Sağolun cevap verdiğiniz içinSu alımına dikkat ediyor musun canim bende 8.gunde başladım yapmaya bugun 16.gunjm olacak daha yeni kızarmaya basliyor
Havuç ye kuzu catlamasina yardımcı oluyormusKızlar testim dünküyle aynı hala yumurtlama devam ediyor sanırım çatlamadı. Geçen ay 1 gün sürmüştü. Bu normal bişey mi acaba
Rica ederim ne demek canım iki saat önceden sıvı alımını kesip öyle test yapmak gerekiyormuşÇok yeniyim bu işlerde. Yeni yeni öğreniyorum canım ilk denemelerim. Daha dikkatli olucam inşallah. Sağolun cevap verdiğiniz için
Bir iki tane havuç ye büyük ihtimal çatlar bu günleri değerlendirinKızlar testim dünküyle aynı hala yumurtlama devam ediyor sanırım çatlamadı. Geçen ay 1 gün sürmüştü. Bu normal bişey mi acaba
Kızlar testim dünküyle aynı hala yumurtlama devam ediyor sanırım çatlamadı. Geçen ay 1 gün sürmüştü. Bu normal bişey mi acaba
Amin kuzum bu grubta herkes hamiş kalsınHepinizi ekledim kizlar hosgeldiniz bebisleriniz sizinle olsun
2 Ocağı beklemekten başka çaremiz yok galiba. İnsan ister istemez bu dönemlerde kendini çok dinliyor..Benim çok yakın bir arkadaşım 1 hafta öncesinde hamile olduğunu öğrendi. Aşırı şiddetli baş dönmesi vardı. Kaset testle birde. Hemde çok netti.. Sizde aslında adete bir kaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz.Canım benim normalde de sivilcem hiç yok adet zamanları da binde bir çıkar her zaman çıkmaz şuan da yok Kafayı yicem yemin ederim göğüslerim de aynı şişkinlik yok.sadece kasıklarımda bi ağrı var sanki adet olacakmışım gbi yorulunca ayakta kalmaktan olan bi ağrı gibide bilmiyorum ooof ikide bi eşime göğüslerim şiştimi doğru söyle diyorum ailecek delirecez sayemde
İnş verirsin cnmKızlar ; Kasım Aralık derken Ocak' tan merhaba diyelim bat 24 veriyor uygulama yine maviss_34 4 Ocak' ta rahim filmi çekilecek ( Kasım Aralık ayında catlatma ignesi olmuştum) güzel haberlerle başlayalım Yeni yıla umarim. 1 Şubat doğum günüm bu yaşımda kendime en güzel hediyeyi vereceğimi hissediyorum
Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inşBuyrun fikirlerinize ihtiyacım var
Canım ben daha önce öğrendiğimde adetime 9 gün vardı çook silik çizgi çıkmıştı ama ikiz gebelik olduğu için erken belli olmuş.6 hafta 4 günlüktü düşük yaptım eylülde şubattan beri uğraşıyoruz içinde bir düşük var şimdi de yine olmuyor derdim var işte bu ay olacağından ümidim yok ama var gibi de yumurta akı gbi denilen akıntım ilk defa böyle baya belli oldu o yüzden diyorum acaba Ooof ikimizde bu bir haftayı nasıl geçireceğiz bilmiyorum eşlerde dahil tabi2 Ocağı beklemekten başka çaremiz yok galiba. İnsan ister istemez bu dönemlerde kendini çok dinliyor..Benim çok yakın bir arkadaşım 1 hafta öncesinde hamile olduğunu öğrendi. Aşırı şiddetli baş dönmesi vardı. Kaset testle birde. Hemde çok netti.. Sizde aslında adete bir kaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz.
Anomali konusu şöyle.Başla boyun arasında bi oran varmış.Baş büyük olunca yumurtayla karşılaşsa bile tutunamıyomuş.Yarın yanına çağırdı doktor detaylı görüşücem ama pek umudum yok açıkçası.Bi de bizim doktor doçent yani boşa atamıyorum söyledikleriniCanım burda morfoloji %4 zaten. Aşılama yaptığım ay eşimin %2 ydi doktor yine de bi sorun var demedi. Ki zaten anomalisiz sperm testi olması imkansız yani doktor seni neden korkutmuş ki o kadar testin gayet normal. Çok çok iyi değil evet ama çocuğun olmaz tüp bebek yaptır da diyemez kimse o kadar kötü de değil üzme kendini yani başka bi doktorla görüş bence. Ayrıca spermler 2-3 ayda bir yenileniyor. Bi ay %4 Ken 3 ay sonra %15 olabilir normal sperm. Lütfen içini ferah tut.
Ben de aldım bugün ordan eşime karışım.Bakalım bi etkisi olucak mıAynen o. Bal, polen, propolis belli oranda karıştırılıyor. Yine bu siteden öğrendim petekköy bal diye bi yerden aldım instagramdan
Yaa düşük yapmanıza üzüldüm. Ama Rabbimin bir bildiği vardır. Her şerde bir hayır vardır. İnşaallah herşey gönlünüzce olur Biz fiili duamızı yapalım gerisi Rabbime kalmış Herşey onun elindeCanım ben daha önce öğrendiğimde adetime 9 gün vardı çook silik çizgi çıkmıştı ama ikiz gebelik olduğu için erken belli olmuş.6 hafta 4 günlüktü düşük yaptım eylülde şubattan beri uğraşıyoruz içinde bir düşük var şimdi de yine olmuyor derdim var işte bu ay olacağından ümidim yok ama var gibi de yumurta akı gbi denilen akıntım ilk defa böyle baya belli oldu o yüzden diyorum acaba Ooof ikimizde bu bir haftayı nasıl geçireceğiz bilmiyorum eşlerde dahil tabi
Canım İnan ki benm de öyle olur nerdeyse adet sancıları gbi belirtilerim olur ama o şeffaf akıntı hiç böyle yoğun olmamıştı.vitamin ve bal karışımı kullanmıştım galiba oda etki etti yumurta daha mı gelişti akıntı çoğaldı anlamadımYaa düşük yapmanıza üzüldüm. Ama Rabbimin bir bildiği vardır. Her şerde bir hayır vardır. İnşaallah herşey gönlünüzce olur Biz fiili duamızı yapalım gerisi Rabbime kalmış Herşey onun elinde
Yumurta akı kıvamında olan yumurtlama döneminde gelmiyor mu genelde benim öyle oluyor. Yumurtlama dönemi baya hissediyorum da kasık ağrılarım falanda baya oluyor.
Hoş geldin ben ve sen dahil BAT 18 OCAK 6 kişi olduk Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHerkese selam, bir değişiklik yapayım bu ay burada sizlerle beraber bekleyeyim
Bat 18 ocak gösteriyor, beni de ekler misin canım maviss_34
Hadi hayırlısı bakalım
Canım İnan ki benm de öyle olur nerdeyse adet sancıları gbi belirtilerim olur ama o şeffaf akıntı hiç böyle yoğun olmamıştı.vitamin ve bal karışımı kullanmıştım galiba oda etki etti yumurta daha mı
Vitaminler çoğaltmış olabilir evet. Ama her ay yumurtmalama döneminde farklılıklarda oluşabiliyor okuduklarım kadarıylaCanım İnan ki benm de öyle olur nerdeyse adet sancıları gbi belirtilerim olur ama o şeffaf akıntı hiç böyle yoğun olmamıştı.vitamin ve bal karışımı kullanmıştım galiba oda etki etti yumurta daha mı gelişti akıntı çoğaldı anlamadım