Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok zor bi surec, ben de burayi okudukca kafam karisti. Sacmaladiysam kusura bakma, nolur. Dua ustune kurulu şu dunya derler. Burada endisemizi derdimizi tecrubelerimizi paylasip birbirimize yol gosterecegiz, moral verip yardimci olacagiz. Niyetimiz kalbimiz iyi, sonuc da iyi olur insallahCanım zaten tüp bebek ama Preimplantasyon Genetik Tanı ek işlem oluyor en son embriyo başına 300 dolardı biz para biriktirmeye çalıştıkça fiyatlar uçuyor. Ücretsiz PGT taşıyıcı olanlara onaylandı ama uygulamaya konmadı maalesef. 10 adet embriyo 3.000 dolar=50.000 TL ilaçlar diğer işlemler en az 75.000 tutar. Normal gebelik elde edip CVS amniyon sentez yada kordonsentez testi ile sağlıklı olup olmadığına bakılacak sağlıklı değil ise sonlandirilacak maalesef
Hic kullanmadim ben, bugun video izledim. Yarin alip kullanmayi dusunuyorum. Once silik, sonra koyu, sonra tekrar silik cikacak diye anlatiyordu, bu kadar cabuk yumurtlama olur mu bilmiyorum. Şu yaşta kadin sagligi ve ureme konusunda hicbir sey bilmedigimi farkettimAdetim bu ay 3 gün önce geldi. Son gün test yaptım çift çizgi çıktı ovulasyon testinden anlayan biri yorumlayabilir mi benim kafam karıştı
Kuzum senin testin çift çizgi cikmamismiydi oylr hatırlıyorum sanki ekliyorum hemenKuzum benide ekler misin BaT 15ocak maviss_34
13.12 de yaptığınız test de c ve t kopkoyu veya t çizgisi c den daha koyu olursa yumurtlama olur. T çizgisi tekrar silinmeye başladığı zaman catlama olur. Yumurtlama ve catlama zamanini degerlendirmelisiniz. Tek başına 13.12 olan tarihli ovulasyon testinizde koyu ama bekledikce yine soluklasan çizgi var net koyu olmasi gerekAdetim bu ay 3 gün önce geldi. Son gün test yaptım çift çizgi çıktı ovulasyon testinden anlayan biri yorumlayabilir mi benim kafam karıştı
Yumurtlama olunca iki cizgi koyu veya t cizgisi daha koyu olur. O zamani degerlendirmek gerekir teste devam ederek. Sonra t cizgisi siliklesince yumurta çatlamış olduğu için o zaman da degerlendilir. Sonra inşallah bebisler tutunurHic kullanmadim ben, bugun video izledim. Yarin alip kullanmayi dusunuyorum. Once silik, sonra koyu, sonra tekrar silik cikacak diye anlatiyordu, bu kadar cabuk yumurtlama olur mu bilmiyorum. Şu yaşta kadin sagligi ve ureme konusunda hicbir sey bilmedigimi farkettim
Bence bekle erken öğrenmek iyi olmuyor6 gün kaldı reglime denesem mi gebelik testi acaba
Tabiki İlk başta Allah'ım hiç bu duyguyu yaşamayana tattirsin.sonrada bizlere gonlumuzdekini versinHaklısın canım zaman ne getirir ne şartlarda olunur çok belirsiz. Ama hep olmayanın peşinde insan yapısı gereği
Bende hemen istediğimde olur diye düşünmüştüm bilseydim çok önce başlardım.herseye baktırdım hsg hormonlara eşime de bakıldı hiç bir sorun çıkmadı kaç tane doktora gittim yumurtlama takibi yapıldı ama maalesef olmayınca olmuyor.artik oluruna bıraktım.ugrastikca iyice düzenim bozuldu kistler çıktı adet olamıyordum kist yüzünden benim ablam 38 yaşında yaptı hiç bişey olmaz gönlünü ferah tut.bir tuttursak zaman daha fazla geçmedenBenim de 1 oglum var. 8 yil sonra 2.ye niyetlendik. Cok sevecen bir cocuk ve kardes istiyor. Amh baktirdiniz mi, yasiniz genc. Ben 39 yasindayim, sanirim gec kaldim Bi de korkuyorum bu yastan sonra saglikli bir gebelik olur mu vs vs. Cok evham yapiyorum. Kafam cok karisik cok..
Ocak ayına da az kaldı kızlaar.
Folik asit kullanımı
Jinekolojik muayene
Smear testi
Diş tedavisi
Demir eksikliği tedavisi
Tam kan, tam idrar
Rutin biyokimya
TSH Guatr testi
Aklıma gelenler bunlar, yapıldı mı yapıldı mıııı?
Özel değilse neden bu kadar ara verdiniz acaba benim kızım şubatta 5 olacak bende ikilemdeym yaşım 31. Erken mi acaba diyorum ama dediğiniz gibi ileride geç kalmaktan korkuyorum Amh 0,85 çıkmış benim ama fsh im iyiydiSlm kizlar. Bat 9 Ocak. Gecen ay ilk kez denedim olmadi. H.ici dr.ye gidecegim. 39 yasindayim. Amh Fsh filan forumdan yeni ogrendim. Cuma gunu amh 0.63 fsh 11 cikti. Gelecek ay infertiliteye gidersin dedi, dunyam durdu sanki. Bisey soramadim. Artik hersey icin cok gec olabilir yani. 39 yasimdayim. 2013 dogumlu bir evladim var. Duzenli adet olunca gebe kaliniyor saniyordum, sanirim oyle degilmis :) Ben de ikinci konusunda cok kararsizdim, cekincelerim vardi ama oglum cok istiyor 2-3yildir. Pandemi de sagolsun bitmek bilmedi. Yani simdi epey uzgunum ve kafam cok karisik. Dogal yolla gebe kalma ihtimalim var mi yok mu onu bile bilmiyorum su an. Herkese saglikli bir surec dilerim.
Merhaba , aralik ayindan transfer geldim�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @Simge3421 1 Ocak @arash 1 Ocak mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @zorluyolum 2 Ocak @poncik97 2 Ocak @Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak M mmmeyra 8 Ocak @seklla 8 Ocak @Mylv48 8 Ocak @Teach_ 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak @Humaakusu 9 Ocak @orjinal19 10 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak Sabrina01 12 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @papatyamveben 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @BurcuYener 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak @H a s s a 22 Ocak Z Zennep 24 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak D Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
ben turkiyedeyken tsh 5 ilaç verildi 25ml gunde birtane ve tedkik istendi ama yapmadım sonra Avustralya ya geldim burda ilaçı bitti ve alamadım sağlık kimlik karti istediler onu yapana kadar 2 ay geçti alana kadar neyse doktora gittim hcg test yapmak için genel testlerde yapıldı hamile olduğumu biliyorduk zaten.. doktor testlere bakarken ilk dedi tsh 9 çok yüksek hamile kalmanız imkansız biz güldük hamileyim zaten dedik sonra hcg değerebakti 7binden yukaridi tam kaçtı hatirlamiyorum gözleri portledi ama nasil imkansız falan diyor hala doktorların he dedine inanmayin moralini yüksek tut daha sonra ilaç dozunu yükleti ben tsh derlerden altina düştü ve hemen ilaci kestiler.. benimki strestendi zehirli olan veya kronik değildi çok şükür.. Rabbim isteyen herkese hamilelik nasip etsin.. ama kızlar doktorlara fazla kendiniz kurcalatmayin degerleriniz notmalse hastalığınız yoksa.. rabbim herkese gönlüne göre versin inşâALLAHSlm kizlar. Bat 9 Ocak. Gecen ay ilk kez denedim olmadi. H.ici dr.ye gidecegim. 39 yasindayim. Amh Fsh filan forumdan yeni ogrendim. Cuma gunu amh 0.63 fsh 11 cikti. Gelecek ay infertiliteye gidersin dedi, dunyam durdu sanki. Bisey soramadim. Artik hersey icin cok gec olabilir yani. 39 yasimdayim. 2013 dogumlu bir evladim var. Duzenli adet olunca gebe kaliniyor saniyordum, sanirim oyle degilmis :) Ben de ikinci konusunda cok kararsizdim, cekincelerim vardi ama oglum cok istiyor 2-3yildir. Pandemi de sagolsun bitmek bilmedi. Yani simdi epey uzgunum ve kafam cok karisik. Dogal yolla gebe kalma ihtimalim var mi yok mu onu bile bilmiyorum su an. Herkese saglikli bir surec dilerim.
Oh miss gibiyiz desene. Tsh zaten gebelikte kontrol altında turmak için dahiliyeye her ay gideceğiz muhtemelen, testte pozitifi görünce gidersin. Ne diyeyim o zaman eşin tez vakitte gelir inşallah.Folik asit balık yağlı aldım imom galiba bir gün durup bir gün içiyorum
Muanemi oldum tam kan testim yapıldı tsh im değerlerin arasında ama yinede dahiliye ye görün dedi bendedegerler arasında olduğu icin gitmedim açıkçası
Ovülasyon testi bile aldım
Amaaaa eşim göreve gitti hazır ve nazır bekliyorum önümüzdeki batı 26 ocak
Çok şükür geldi canım ama yum günüm geçti ben her ihtimale karşı ovulasyon testi yaptım öbür ay acemi olmayım diye iyiki de yapmışım çünkü yum günümü kaçırdım erken yumurtaldm sanırımOh miss gibiyiz desene. Tsh zaten gebelikte kontrol altında turmak için dahiliyeye her ay gideceğiz muhtemelen, testte pozitifi görünce gidersin. Ne diyeyim o zaman eşin tez vakitte gelir inşallah.
Hayırlı olsun canım hikayen nedir.Merhaba , aralik ayindan transfer geldim
bat 20 ocak , beni de ekler misiniz ? tesekkur ederim
foilk kullanmayacam domuz geni kullanılmış diye firma kendide itiraf etmis..Ocak ayına da az kaldı kızlaar.
Folik asit kullanımı
Jinekolojik muayene
Smear testi
Diş tedavisi
Demir eksikliği tedavisi
Tam kan, tam idrar
Rutin biyokimya
TSH Guatr testi
Aklıma gelenler bunlar, yapıldı mı yapıldı mıııı?
erken gebelik testinde çıkyor varsa ama geç dönmeyse çıkmaz.. gecikmeyi bekleseniz daha iyi olur.. bekliyemiyorsaniz kanda test yapın varsa düşük değer çıkar ve iki günde bir tekrarlayip takip ede bilirsiniz sonucu yazarsanız sevinirm merka ettim açıkçası inşâALLAH vardır ve kavusursunuz küçük meleğinize6 gün kaldı reglime denesem mi gebelik testi acaba
Selam canım yerleşmedir olma olasılığı var mıSelam arkadaşlar benide eklermisiniz bat tahmini 2 ocak ama bende pko var değişebiliyor,bu ay ovulasyonla takip ediyorum henüz yumurtlama görmedim muhtemelen gecikecek bu ayda2 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum ama ovu testlerinde tam eşitlenme olmadı henüz