Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 18 ocak

Kimse cevap vermiyo Bat 18 Ocak kimler ve şuan bi belirti yaşıyorlar mı inşallah bu ay hamile kalırız ve ne zaman test yapacaksınız?
İnşallah hamile kalırız ams ben adet oldum malesef bakalım doktor değiştircem bu ay belirtilere de inanmıyorum artık ne kadar geç yaparsam test o kadar iyi en az 5 gün geçmeden test yapmam bi daha zaten

Kızlar dün o kadar havuç yedim bana mısın demiyor resmen. Gebelik testi yaptım sabah negatif hayali çizgi bile yok. Kafayı yiyeceğim bana bi öneriniz var mı
Pikin kaçıncı günü benimde 2 gun pik 3.gun baya koyu çıktı 4. Gun catladi

Kaç gündür testlerin böyle pik de?
3-4-5 ocak bu şekilde. 25-26 Aralıkta yumurtlama gördüm 27sinde Çatlama görmüştüm o günden sonra testi bırakmıştım. Akıntımdan şüphelenip tekrar test yaptım aynı 3ünde ve o günden beri pik

Bat 10 ocak yaklaştıkça kendimi çok gergin hissediyorum.2 buçuk senedir her ay beklemek ,umut etmek yıpratıcı.Femara ve pembe inofolic kullandığım ilk ay bu.Her zaman battan önce nasılsa vücudum şimdide öyle. İnofolic konusuna gelince saçlarım çok dökülür normalde 2.kutudan sonra tek tük dökülme oluyor.

Kimse cevap vermiyo Bat 18 Ocak kimler ve şuan bi belirti yaşıyorlar mı inşallah bu ay hamile kalırız ve ne zaman test yapacaksınız?
Merhaba canım benim bat 18 Ocak yazdırdım, yumurtlama 4 Ocak gözüküyordu ama yumurtlama akıntısı 25 Aralık başladı ve bu 2 Ocak'a kadar devam etti ovulasyon testi kullanmıyorum onun için tam olarak ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama 2 Ocak bittiği kesin ve büyük ihtimalle 1 Ocak yumurtladım. Uygulama BAT'ı 16 Ocak gösteriyor şu anda durum biraz karışık yani önceki gebeliğimdeki gibi birkaç belirti yaşadığımı hissettim beyaz kremsi akıntı gibi. Ama bu ay 2 kere yumurtladığımı düşünüyorum biri 27 Aralık biri 1 Ocak bu ay karışık geçti yani adet gecikmesini bekliyeceğim tabi adet tarihimde karıştı sen testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun.

Ahaha gerçekten öyleymiş ama goruntusude rahme benzediği için iyi geliyor diyorlar. Birde Akdeniz diyetinde beslenmek hamileliği kolaylaştırıyor yazıyor çoğu yerde. Bol yeşillik zeytinyağı falan
Avakado da folik asit de var faydalı ilaç kullanamazsanız da avakado dan alabilirsiniz o vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…