• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az once tup bebege gitmek istiyorum dediginiz icin bu sorulari sormustum yanlis anlamayin. E iyi madem salacaksiniz, istikrarli bir sekilde izin verin kendinize. Inanin cocuklu hayat okadarda laylaylom degil. Basta evlilige zaten bir sinav basli basina. O yuzden cocuksuzken nekadar iyi ani biriktirir, nekadar birbirinizle guzel vakit gecirir, gezer tozarsaniz, kar bence. En azindan cocuktan sonra 'ama iyi gezdik beee!' dersiniz hahahaa..
Komik olan kısmı bu derken kendime dedim bu arada 25 yaşında böyle streslere girmek bana erken geliyordu, birazda eşimin yaşı da küçük o yüzden sanırım

senin neden olmuyor peki, tıbbi bir nedeni var mı, benim de 2 yıldır hiç olmuyordu, son 2 aydır da üst üste kimyasal oldu, bu ay durum belirsiz henüz
tüm testler yapıldı agustos ayında rahim filmide çekildim sağ tüp de sıvı gecisi yok dendi bir de 2 cm miyomum var ama dıştaymış bilmiyorum takipli 1 sene oldu işte kimyasaldan başka çift çizgiyi görmedim :KK43::KK43:

Kızlar dün o kadar havuç yedim bana mısın demiyor resmen. Gebelik testi yaptım sabah negatif hayali çizgi bile yok. Kafayı yiyeceğim bana bi öneriniz var mı 🙄

Eklentiler

• IMG_20220103_150007~2.jpg
    IMG_20220103_150007~2.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220104_143955~2.jpg
    IMG_20220104_143955~2.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220105_161640~2.jpg
    IMG_20220105_161640~2.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip eder hiçbise yapmana gerek kalmaz
Amin amiin inşallah hepimiz için geçerli
Hepimiz benzer yollardan geçiyoruz keşke istediğimiz an bizimde olsaydı ama nasip işte
Biz elimizden geleni yapicaz gerisi allahin takdiri
İnşallah bir an önce hepimize nasip olsun 🤲

tüm testler yapıldı agustos ayında rahim filmide çekildim sağ tüp de sıvı gecisi yok dendi bir de 2 cm miyomum var ama dıştaymış bilmiyorum takipli 1 sene oldu işte kimyasaldan başka çift çizgiyi görmedim :KK43::KK43:
Görürsün inşallah, tüpün birisi kapalıysa, aşılama şansını artırabilir belki, bi kere kimyasal olmuş, inşallah bi dahaki sağlıklı olur

merhaba kızlar benim de gebelik testm pozitif geldi dün iyi bir kadın doğumc arayışına çıktım . pendikte oturuyorum önerisi olan var mı? Komşum PENDİK medipolda doğum yapmış doğumunu yaapan doktoru çok sevmiş AYTEKİN HANIM YENİ BAŞLAMIŞ hastaneye çok memnun kaldık dedi duyan var mı bu doktoru ?

Öyledir içini ferah tut yanlış hatırlamıyorsam catlatma iğnesi vurulmuştum o zaman 6 gibi yaptım esitti çizgiler, 10 gibi ağrım olunca tekrar yaptım t çizgisi c den koyuydu sabaha da siliklesmisti.
Diğer yaptığımda da catlatma iğnesi kullanmamistim ama sabah erken yapmıştım eşitti akşamına da siliklesmeye başlamıştı çizgi arada 10 saat falan vardı testlerin arasinda
aynen kuzum, hayırlısı bakalım belkıde dedıgın gıbı sabah yumurtlama oldu aksama kadar sılıklestı

merhaba kızlar benim de gebelik testm pozitif geldi dün iyi bir kadın doğumc arayışına çıktım . pendikte oturuyorum önerisi olan var mı? Komşum PENDİK medipolda doğum yapmış doğumunu yaapan doktoru çok sevmiş AYTEKİN HANIM YENİ BAŞLAMIŞ hastaneye çok memnun kaldık dedi duyan var mı bu doktoru ?
Ben pemdik medipolde saadettin ünsal ı çok duydum dediğin kişiyi onu ilk defa duydum

Ay hamile misiiin hemen gebelik testi yapp ben burdan heyecanlandımm😄

4. Gun geciktiyse saglik ocaginda kan testi yaptir cnm. Gebelik testi yok mu yakinlarda

Kuzu senin günün gecti aslında test yapmadın mi
Kızlarımm çok tatlısınız 🐣 inşallah öyledir 🤲🏻 Ama son iki test vardı yaptım ikisi de negatifti dün ve önceki gün buraya atmıştım hatta çok sonra beliren kuruma çizgisi gibi gölgeler gördüm ikisinde de ama 3-4 saat geçmişti güvenmedim acaba yeni mi yumurtladım geç mi yumurtlama var diye ovü aldım bugün böyle çıktı 🙄

Kan vermedim bilerek son verdiğimde aile hekimim eşimin arkadaşı sonuçlarımı ona atmıştı sağ olsun 😬 ümitlenmesin boşa diye biraz daha bekliyorum bugün de olmazsa yarın vericem kan 🤲🏻

Son yarım saattir başım dönüyo gibi vücudum halsizleşti Allahım lütfennnn gebelikten olsun bana dua ediiiin 🙏🏻

Komik olan kısmı bu derken kendime dedim bu arada 25 yaşında böyle streslere girmek bana erken geliyordu, birazda eşimin yaşı da küçük o yüzden sanırım
gercekten cok gencsiniz. Ben 37 yasindayim, esim 42. Cocugumuz 2 yasinda. Inanin hayat biyere kacmiyor..Once cocuksuz, daha sonra cocuklu guzel anilar biriktirmeniz dilegiyle!

Kızlarımm çok tatlısınız 🐣 inşallah öyledir 🤲🏻 Ama son iki test vardı yaptım ikisi de negatifti dün ve önceki gün buraya atmıştım hatta çok sonra beliren kuruma çizgisi gibi gördüm çizgiler ikisinde de ama 3-4 saat geçmişti güvenmedim acaba yeni mi yumurtladım geç mi yumurtlama var diye ovü aldım bugün böyle çıktı 🙄

Kan vermedim bilerek son verdiğimde aile hekimim eşimin arkadaşı sonuçlarımı ona atmıştı sağ olsun 😬 ümitlenmesin boşa diye biraz daha bekliyorum bugün de olmazsa yarın vericem kan 🤲🏻

Son yarım saattir başım dönüyo gibi vücudum halsizleşti Allahım lütfennnn gebelikten olsun bana dua ediiiin 🙏🏻
İnşallah vardırr😍🤲🤲

gercekten cok gencsiniz. Ben 37 yasindayim, esim 42. Cocugumuz 2 yasinda. Inanin hayat biyere kacmiyor..Once cocuksuz, daha sonra cocuklu guzel anilar biriktirmeniz dilegiyle!
Sagolun bi rahatsızlık çıkmasa zaten farklı ilerlerdi hersey. Yine de teşekkür ederim 🥰

Kızlarımm çok tatlısınız 🐣 inşallah öyledir 🤲🏻 Ama son iki test vardı yaptım ikisi de negatifti dün ve önceki gün buraya atmıştım hatta çok sonra beliren kuruma çizgisi gibi gölgeler gördüm ikisinde de ama 3-4 saat geçmişti güvenmedim acaba yeni mi yumurtladım geç mi yumurtlama var diye ovü aldım bugün böyle çıktı 🙄

İnşallah hamilesindir ve darısı biz bekleyenlere olur kuzum o kadar içten yazmışsın ki son cümleyi çok içten inşallahhh dedim❤️

Back