• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldin aramiza canim 🥰
Ben adetime 6 gün varken öğrendim. Catlatma iğnesi ile hamile kaldim 🙏🏻
27 Aralık ilk kan değerim 8,7 idi
Ben de adete 3 gün kala öğrendim 3 Ocak kanda 117 çıktı nasıl acaba iyi mi ? Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🥰🥰

3-4-5 ocak bu şekilde. 25-26 Aralıkta yumurtlama gördüm 27sinde Çatlama görmüştüm o günden sonra testi bırakmıştım. Akıntımdan şüphelenip tekrar test yaptım aynı 3ünde ve o günden beri pik
İki kez yumurtlama olabiliyor elbette .. birden fazla olguasmis yumurtan olduysa belkide.. pkolumusun? Bekle bakalım bu akşam yada yarın catlaya bilir sen havuca devam et .. bir degerlendir günlerini hangisinin tutacağı belli olmaz.. 😊

Kızlar bu arada avokadoyu ne zaman tüketmeye başladınız? Dün kontroldeydim 13mm yumurtam vardı bende dün başladım az az yiyebiliyorum ama olsun.
Erken çatlamasına falan vesile olmuyor değil mi 🤔😅
canım yok avakado fazlaca folıkasıt ıceryor ben yumurtlama ve sonrası hergun yarım yıyorum. catlatmaz yanı
ben lımon ve tuzla yıyorum sevıyorumda :)

canım yok avakado fazlaca folıkasıt ıceryor ben yumurtlama ve sonrası hergun yarım yıyorum. catlatmaz yanı
ben lımon ve tuzla yıyorum sevıyorumda :)

belırsızlıkten bırde hep basa donmekten canım :(
Ben de limon tuz zeytinyağı öyle yiyorum ekmeğe sürüp 😅 bazen güzel geliyor bazen hiç güzel gelmiyor tadı bende bi garibim.
Evet sürekli başa dön insan çok yoruluyor bi müddet sonra tüp bebekten başka deneyecek bisey de kalmıyor ona da gidemiyorsun böyle karmakarışık bi hal

Kimse cevap vermiyo 🤦🏼‍♀️ Bat 18 Ocak kimler ve şuan bi belirti yaşıyorlar mı inşallah bu ay hamile kalırız 🥰🥰🥰 ve ne zaman test yapacaksınız?
Benim 18 ocak ama yumurtlamam yeni oldu yani belirtim filan yok test gelmeyince yapmıycam canım kaç aydır yapıyorum sonu hüsran

Aaa 😍 ay ne güzel artışı güzel ilerler inşallah 🥰
Bence şuan için iyi daha yeni minnos 🙏🏻
Hep bir tedirginlik var korkuyorum bir d eburda çok şey okuyunca ilk gebeliğim olacak inşAllah 🥰 tekrar kana mı gitsem pzt kadar beklesem mi o zaman 4+4 olcak belki ultrasonda bakarlar dedim fikriniz nedir acaba ?

Ben de limon tuz zeytinyağı öyle yiyorum ekmeğe sürüp 😅 bazen güzel geliyor bazen hiç güzel gelmiyor tadı bende bi garibim.
Evet sürekli başa dön insan çok yoruluyor bi müddet sonra tüp bebekten başka deneyecek bisey de kalmıyor ona da gidemiyorsun böyle karmakarışık bi hal
evet canım bnde artık alıstım sanırım tadına ılk hıc begenmemıstım :) nasıp hersey olmadı tup bebek ypcaz en son care

Hep bir tedirginlik var korkuyorum bir d eburda çok şey okuyunca ilk gebeliğim olacak inşAllah 🥰 tekrar kana mı gitsem pzt kadar beklesem mi o zaman 4+4 olcak belki ultrasonda bakarlar dedim fikriniz nedir acaba ?
Ulturasonda bir sey cikmaz şuan canım,beni de doktorum pazartesi çağırdı 5.haftaya girecegiz sen 2 gunde bir kan degerine baktir doktorun ne zaman gel dediyse o zaman muayene olmaya gidersin 🥰

Valla bende hiç bi şey yok geçen ay hamileydim o zamanki belirtilerimin hiç biri yok şuan canım. Umudumu kaybetmiştim aslında ama 2.kez yumurtlama gördüm şaşkınım. Değerlendirdik bakalım :)
Aa geçen ayki belirtilerin nelerdi canım, çok geçmiş olsun tutunmadı mı bebiş :(

Merhaba canım benim bat 18 Ocak yazdırdım, yumurtlama 4 Ocak gözüküyordu ama yumurtlama akıntısı 25 Aralık başladı ve bu 2 Ocak'a kadar devam etti ovulasyon testi kullanmıyorum onun için tam olarak ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama 2 Ocak bittiği kesin ve büyük ihtimalle 1 Ocak yumurtladım. Uygulama BAT'ı 16 Ocak gösteriyor şu anda 🤭 durum biraz karışık 🤷🏻‍♀️ yani önceki gebeliğimdeki gibi birkaç belirti yaşadığımı hissettim beyaz kremsi akıntı gibi. Ama bu ay 2 kere yumurtladığımı düşünüyorum biri 27 Aralık biri 1 Ocak bu ay karışık geçti 🤦🏻‍♀️ yani adet gecikmesini bekliyeceğim tabi adet tarihimde karıştı 🤭🤭 sen testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun.
Benim de bat 18 Ocak uyg. 5 Ocak bugün yumurtalama gösteriyor , adetim geçmeden test yapmam diyorum ama bilmiyorum sabredebilir miyim , çünkü geçen aylarda çok yaptım çok üzüldüm artık napıcam bilmiyorum o testi negatif görmekten bıktım birde bugün sürekli tuvalete çıkma isteği oldu bıktım tuvalete gitmekten ilk kez böyle oluyor ama bence kesinlikle tamamen psikolojik hatta sürekli kadınlar kulübünden hamilelikle ilgili şeylere baktığımdan rüya görüyorum bi gün test yapıyorum pozitif bi gün rüyamda bebek emziriyorum buna benzer bi kaç rüya gördüm artık çok yoruldum allahım nasip eder inşallah 🥰❤️❤️

Son düzenleme:
Bugün sabah dayanamayıp kaset test yaptım negatif.adet gecikmesini bekleyeceğim artık. Umudum çok yok sanırım adet olacağım bilemiyorum
Canım daha 1 hafta var bata, birkaç gün sonra yapsaydın o bile yanıltıcı olabiliyor ben de sabretmeye çalışıyorum test için😄

İki kez yumurtlama olabiliyor elbette .. birden fazla olguasmis yumurtan olduysa belkide.. pkolumusun? Bekle bakalım bu akşam yada yarın catlaya bilir sen havuca devam et .. bir degerlendir günlerini hangisinin tutacağı belli olmaz.. 😊
Pco yok canım inşallah bu bir fırsat olur benim için bakalım😊

Aa geçen ayki belirtilerin nelerdi canım, çok geçmiş olsun tutunmadı mı bebiş :KK43:
Kimyasal geçirdim kuzu. Geçen ay bildiğin adetten daha fazla bir kasık ağrım oldu göğüslerim dolgunlaştı ağrıdı ve damarlar belirhinleşti. Bel ağrım oldu bi de

Back