- 22 Aralık 2021
- 806
- 961
- 23
Hayırlısı olsun canım tutsun inşallahBu ay Tüp Bebek Tedavime başladım 1 Ocak'ta başladım iğnelerim başladı bakalım nasıl olacak:)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım tutsun inşallahBu ay Tüp Bebek Tedavime başladım 1 Ocak'ta başladım iğnelerim başladı bakalım nasıl olacak:)
Aminnnn hepimize sağlıkla mutlulukla şansla gelsin güzel minnoş bebeklerİnşallah hamilesindir ve darısı biz bekleyenlere olur kuzum o kadar içten yazmışsın ki son cümleyi çok içten inşallahhh dedim![]()
Havuç dışında Çatlama için tavsiye verecek olan yok muKızlar dün o kadar havuç yedim bana mısın demiyor resmen. Gebelik testi yaptım sabah negatif hayali çizgi bile yok. Kafayı yiyeceğim bana bi öneriniz var mı![]()
Bat 18 ocak�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir![]()
İnşallah hamile kalırız ams ben adet oldum malesef bakalım doktor değiştircem bu ay belirtilere de inanmıyorum artık ne kadar geç yaparsam test o kadar iyi en az 5 gün geçmeden test yapmam bi daha zatenKimse cevap vermiyoBat 18 Ocak kimler ve şuan bi belirti yaşıyorlar mı inşallah bu ay hamile kalırız
ve ne zaman test yapacaksınız?
Kaç gündür testlerin böyle pik de?Havuç dışında Çatlama için tavsiye verecek olan yok mu![]()
Pikin kaçıncı günü benimde 2 gun pik 3.gun baya koyu çıktı 4. Gun catladiKızlar dün o kadar havuç yedim bana mısın demiyor resmen. Gebelik testi yaptım sabah negatif hayali çizgi bile yok. Kafayı yiyeceğim bana bi öneriniz var mı![]()
3-4-5 ocak bu şekilde. 25-26 Aralıkta yumurtlama gördüm 27sinde Çatlama görmüştüm o günden sonra testi bırakmıştım. Akıntımdan şüphelenip tekrar test yaptım aynı 3ünde ve o günden beri pikKaç gündür testlerin böyle pik de?
Merhaba canım benim bat 18 Ocak yazdırdım, yumurtlama 4 Ocak gözüküyordu ama yumurtlama akıntısı 25 Aralık başladı ve bu 2 Ocak'a kadar devam etti ovulasyon testi kullanmıyorum onun için tam olarak ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama 2 Ocak bittiği kesin ve büyük ihtimalle 1 Ocak yumurtladım. Uygulama BAT'ı 16 Ocak gösteriyor şu andaKimse cevap vermiyoBat 18 Ocak kimler ve şuan bi belirti yaşıyorlar mı inşallah bu ay hamile kalırız
ve ne zaman test yapacaksınız?
3 gündür pik ama bu benim 2.yumurtlamam 25-26 aralıkta zaten yumurtlama görmüştümPikin kaçıncı günü benimde 2 gun pik 3.gun baya koyu çıktı 4. Gun catladi
Avakado da folik asit de var faydalı ilaç kullanamazsanız da avakado dan alabilirsiniz o vitaminiAhaha gerçekten öyleymiş ama goruntusude rahme benzediği için iyi geliyor diyorlar. Birde Akdeniz diyetinde beslenmek hamileliği kolaylaştırıyor yazıyor çoğu yerde. Bol yeşillik zeytinyağı falan
Gebelik testi yaptın negatif çıktı dimi. Bilemedim canım bende bol bol havuç yedim başka bi yöntem var mı bilmiyorum3 gündür pik ama bu benim 2.yumurtlamam 25-26 aralıkta zaten yumurtlama görmüştüm
Hosgeldin aramiza canimRegl den önce mi gecikince mi öğrendiniz acaba gebeliği? İlk kan değeriniz kaçtı ?
Evet negatif gölge bile yok yani. Neyse bugün de havuca devamke o zamanGebelik testi yaptın negatif çıktı dimi. Bilemedim canım bende bol bol havuç yedim başka bi yöntem var mı bilmiyorum
Sağol kuzum kullanıyorum folik asitteAvakado da folik asit de var faydalı ilaç kullanamazsanız da avakado dan alabilirsiniz o vitamini
Valla bende hiç bi şey yok geçen ay hamileydim o zamanki belirtilerimin hiç biri yok şuan canım. Umudumu kaybetmiştim aslında ama 2.kez yumurtlama gördüm şaşkınım. Değerlendirdik bakalım :)
Ay artık stresten baska bır boyut oldu bendekı, olursa ne alaBen de aynıyım ya stresim zaten tavan daha da stres olmayayım diye ovulasyon testi de almıyorum
Saldım çayıra mevlam kayıra artik![]()