- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Bence tamamen nasip kısmet meselesi hiç bir problem yokken neden olmasın ki zamanını bekliyor minnosbende ınanırmısın 1 seneye yakın ovulasyon yaptım hep pık gordum degerlendırdım nasıp olmadı, bu ayda sılık cızgı :)
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuçların olur ikizli ikizli bat nedir yada transfer ne zamanBu ay Tüp Bebek Tedavime başladım 1 Ocak'ta başladım iğnelerim başladı bakalım nasıl olacak:)
Cok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliginiz bat ne zamandı bu ay listede yoksunuz sanırım ekliyim civcivimerhaba kızlar benim de gebelik testm pozitif geldi dün iyi bir kadın doğumc arayışına çıktım . pendikte oturuyorum önerisi olan var mı? Komşum PENDİK medipolda doğum yapmış doğumunu yaapan doktoru çok sevmiş AYTEKİN HANIM YENİ BAŞLAMIŞ hastaneye çok memnun kaldık dedi duyan var mı bu doktoru ?
Ekledim canim hosgeldinBat 18 ocak
Benim de tamamen öyle oldu uygulama şuan 10 Ocak gösteriyor ama yumurtlamaya göre 14 Ocak bakalim hangisi olacakMerhaba canım benim bat 18 Ocak yazdırdım, yumurtlama 4 Ocak gözüküyordu ama yumurtlama akıntısı 25 Aralık başladı ve bu 2 Ocak'a kadar devam etti ovulasyon testi kullanmıyorum onun için tam olarak ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama 2 Ocak bittiği kesin ve büyük ihtimalle 1 Ocak yumurtladım. Uygulama BAT'ı 16 Ocak gösteriyor şu anda durum biraz karışık yani önceki gebeliğimdeki gibi birkaç belirti yaşadığımı hissettim beyaz kremsi akıntı gibi. Ama bu ay 2 kere yumurtladığımı düşünüyorum biri 27 Aralık biri 1 Ocak bu ay karışık geçti yani adet gecikmesini bekliyeceğim tabi adet tarihimde karıştı sen testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun.
2.kez yumurtlama olunca ikiz ihtimali yüksek oluyormuş minnoş hadi insalalhValla bende hiç bi şey yok geçen ay hamileydim o zamanki belirtilerimin hiç biri yok şuan canım. Umudumu kaybetmiştim aslında ama 2.kez yumurtlama gördüm şaşkınım. Değerlendirdik bakalım :)