• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani düşük gibi bile değerlendirmiyorlar ki kimyasal gebeliği, doktoruma ilk pozitifi gördüğümde haber veriyorum zaten, hiç progesteron önermedi şimdiye kadar
Başıma gelmediği için hiç bilmiyorum canım tutunmasına yardımcı olur diye düşündüm
ay bende bu ay sacma sapan bır sey gecırdım, yumrtlama testım pık olmadı sılıktı bır ara yanı cok cok koyu degıl dun ve oncekı gunde sılıklestı, sınır oldum.
sanırım bu ay yumurtlamadım :KK43:
Bende ilk yaptım canım bu ay şansıma mıdır nedir 20.gun pik gördüm çok uzun sürdü nedense her ay değişiklik gösteriyormuş zateb

Başıma gelmediği için hiç bilmiyorum canım tutunmasına yardımcı olur diye düşündüm

Bende ilk yaptım canım bu ay şansıma mıdır nedir 20.gun pik gördüm çok uzun sürdü nedense her ay değişiklik gösteriyormuş zateb
bende ınanırmısın 1 seneye yakın ovulasyon yaptım hep pık gordum degerlendırdım nasıp olmadı, bu ayda sılık cızgı :)

Zaten buraya yazı yazarken bin kez düşünmek lazım hemen sanki biz bişey bilmiyormuşuz gibi yazanlar oluyor 😅😅😅

bende ınanırmısın 1 seneye yakın ovulasyon yaptım hep pık gordum degerlendırdım nasıp olmadı, bu ayda sılık cızgı :)
Kuzum o benim dediğim gibi olmuştur büyük ihtimal çizgi koyulasmaya başlayınca sabah akşam yapmak gerek, sabah pik olmuştur kacirmissindir testte
Çünkü benim başıma geldi

Kızlar bu arada avokadoyu ne zaman tüketmeye başladınız? Dün kontroldeydim 13mm yumurtam vardı bende dün başladım az az yiyebiliyorum ama olsun.
Erken çatlamasına falan vesile olmuyor değil mi 🤔😅

Kuzum o benim dediğim gibi olmuştur büyük ihtimal çizgi koyulasmaya başlayınca sabah akşam yapmak gerek, sabah pik olmuştur kacirmissindir testte
Çünkü benim başıma geldi
bende oyle dusunuyorum kuzum en ıyı ıhtımalle, ınsallah oyle olmustur ya:KK200: tutunsun bebısler artık hayırlıısıyla

bende oyle dusunuyorum kuzum en ıyı ıhtımalle, ınsallah oyle olmustur ya:KK200: tutunsun bebısler artık hayırlıısıyla
Öyledir içini ferah tut yanlış hatırlamıyorsam catlatma iğnesi vurulmuştum o zaman 6 gibi yaptım esitti çizgiler, 10 gibi ağrım olunca tekrar yaptım t çizgisi c den koyuydu sabaha da siliklesmisti.
Diğer yaptığımda da catlatma iğnesi kullanmamistim ama sabah erken yapmıştım eşitti akşamına da siliklesmeye başlamıştı çizgi arada 10 saat falan vardı testlerin arasinda

Testin hafif bile olsa çizgi çıkması büyük bir ihtimaldir.. hikayeni bilmediigm için soruyorum bat ı gectimi günlerin?
Batim 23 aralikti, yani 13 gun oldu geceli..gecen hafta ki testler hep negatifti, persembeden sonrada elimde test kalmamisti. Pazartesi yeniden test yapinca cokkk hafif silik bi cizgi gorduk iki testtede. Ben sahsen iki ihtimal veriyorum, ya gec döllenme oldugunu dusunuyorum, yada benim ovulasyonum adet donemime yakin diye dusunuyorum. Yarin ki test koyulasirsa doktoru arayip randevu yapicam, minigi gormek nasip olur insallah..

Canim 2 günde bir tekrarla istersen madem hemen doktora gidemiyorsun öyle takıl et illaki koyulasacak 🥰 bu arada uğur getirsin diye o topigi de ben açtım düzenlemesini yapıyorum inşallah kendimi eklemek de nasip olur 🤩
ay harikasin! Ugur getirsin insallah!!!!

Kızlar bu arada avokadoyu ne zaman tüketmeye başladınız? Dün kontroldeydim 13mm yumurtam vardı bende dün başladım az az yiyebiliyorum ama olsun.
Erken çatlamasına falan vesile olmuyor değil mi 🤔😅
avokado ne alaka ya? mevsimi diye aliyorum yiyorum bi suredir, anlamadim?

Back