- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ben bi kere aşılama oldum geçen ay özelde. Doktor sordu evlilikte 3 yılım dolmadigi için rapor yazamadığını söyledi
Kime neyse sankiBen bi kere aşılama oldum geçen ay özelde. Doktor sordu evlilikte 3 yılım dolmadigi için rapor yazamadığını söyledi
Evet yumurtlama döneminde inceden inceye bi sancı oluyor canim benimde sol tarafımda vardı surekli inşallah bebikten dolayı olmuyorsundr mutlu oluruz bizdeYarına kadar olmazsam sabah yaparım ama bence olurum bugün. Gerçi regl olcak gibi de değilim ama bu ay sağdan yumurtladım galiba ara ara sağ yumurtalığım batıyor bi hafta önce yarım gün süren sağ yumurtAlık sancım olmuştu şimdi hafif yokluyor hayra alamettir inşallahBelki de o yumurtlamaydı geç yumurtladım ondan geciktim bakalım hayırlısı
Test siliklestikten sonra normal seyirde devam edebilirsinizyumurtlama çatlama değerlendiriyoruz ama ben heyecandan ölüyorum zaman hemen geçsede noldu oldumu ögrensek
birşey sormak istiyorum çatlama gördüğümüzde bir gün değerlendirsek yeterlimi yoksa devamında gün aşırı falan gereklimi
Ben en son çatlama günü yaptım baska ilişki yaşamadım. Yumurtlamadan 13 gün sonra idrarda pozitif gördüm yani bugünyumurtlama çatlama değerlendiriyoruz ama ben heyecandan ölüyorum zaman hemen geçsede noldu oldumu ögrensek
birşey sormak istiyorum çatlama gördüğümüzde bir gün değerlendirsek yeterlimi yoksa devamında gün aşırı falan gereklimi
Yaa sorma o kadar saçma kurallar var ki kadının iki tupu kapalı olması halinde bile 3 yil bekleniyor. Sizin 3 yil oldu mu?Kime neyse sankibelki hemen doğurmak istiyoruz Allah Allah. Neyse inşallah üç yıl dolmadan gebe kalırız da gerek kalmaz
Bugün benim de 3.gun 10 gün nasıl beklicem nasıl zaman geçecek hiç bilmiyorumBen en son çatlama günü yaptım baska ilişki yaşamadım. Yumurtlamadan 13 gün sonra idrarda pozitif gördüm yani bugün
Burda bi arkadaşın 14. Günde 11 çıkmıştı sonra ikiye katlamis değeriKizlar geçen gün yazmıştım ilk aşılama doktorum 15.gun test yapmamı soylemisti ama ben dayanamayıp 13.gun yaptım 1.20 çıktı doktorum dün msj atmis 15.gun oluyor bugün testi tekrarlayın yazmış ama ben korkudan gtmedim yine negatif nasılsa diyebugün adet günüm ağrı sızı birşey kalmadı bende
Maşallah canımYaa sorma o kadar saçma kurallar var ki kadının iki tupu kapalı olması halinde bile 3 yil bekleniyor. Sizin 3 yil oldu mu?
canım sen iğne mi kullanmıştın rapordan kasti odur . ama 3 yıl olmamış rapor yazamam demesi saçma benimde olmadı ama ilaçlarımı hep raporlu yarı fiyatlı aldımBen bi kere aşılama oldum geçen ay özelde. Doktor sordu evlilikte 3 yılım dolmadigi için rapor yazamadığını söyledi
maşallahBen en son çatlama günü yaptım baska ilişki yaşamadım. Yumurtlamadan 13 gün sonra idrarda pozitif gördüm yani bugün
Evet canım iğneyle oldum asilamayicanım sen iğne mi kullanmıştın rapordan kasti odur . ama 3 yıl olmamış rapor yazamam demesi saçma benimde olmadı ama ilaçlarımı hep raporlu yarı fiyatlı aldım
Yanlışlıkla bana yazdınız sanırımMaşallah canım
tüp bebek raporundan bahsedıyor kuzum sanırım diloşcanım sen iğne mi kullanmıştın rapordan kasti odur . ama 3 yıl olmamış rapor yazamam demesi saçma benimde olmadı ama ilaçlarımı hep raporlu yarı fiyatlı aldım
Evet canım kusura bakmaYanlışlıkla bana yazdınız sanırım
Maşallah canımBen en son çatlama günü yaptım baska ilişki yaşamadım. Yumurtlamadan 13 gün sonra idrarda pozitif gördüm yani bugün
Maşallah canımAllah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende olumsuz düşünüyorum tatlım nasio tabi ama hiç bişey hissetmiyorumBurda bi arkadaşın 14. Günde 11 çıkmıştı sonra ikiye katlamis değeri
Yine de belli olmaz bende geçen ay aşılama olmuştum
Siz yine de olumsuza alıştırın kendinizi ben çok yıkılmıştım da ordan biliyorum
Yarın sabah yapayım canım hiç umudum yok amaOrası hiç belli olmaz kuzum en azından idrar testi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?