• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de varım ovulasyon testime bakar mısınız bugün yumurtlama oldu sanırım son adet tarihim 25 aralık bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silipleşip çatlamasını mı bekleyeyim

Eklentiler

• F931BD82-F940-462E-890B-6ED014B33018.jpeg
    F931BD82-F940-462E-890B-6ED014B33018.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 57
Pikten sonra siliklesince catlamis olmuyor mu. Catlayinca da birgun yasiyor. Yani bugunu degerlendirmen gerekmez mi. Ama ben tecrubeli degilim, video izlemistim, yanlis biliyor olabilirim.
Evet evet benimde bildiğim kadarıyla öyle hatta sabah t çizgisi c den koyu çıkıp akşamına siliklesmisti benimkisi yani çatlamış oluyor

Kızlar ben de varım ovulasyon testime bakar mısınız bugün yumurtlama oldu sanırım son adet tarihim 25 aralık bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silipleşip çatlamasını mı bekleyeyim
Siliklesene kadar degerlendır cnm

Evet hatta burda yeni kuralları paylaşmışlardı yeni gördüm bi kaç gün önce. Kadının 2 tüpü kapalı olsa bile 3 yıl bekleniyormuş saçmalığa bakar misin.. zaten olması imkansız biseyi niye 3 yıl bekletirsin ki
Evet forumda guncellenen duzenleme vardi. Bana da ilk gittigim dr. direkt asilama ya da tup bebek deyince biraz arastirmistim. Inceleyin mutlaka.

Olsun dediğim gibi yaşta hiç bisey yok bence 😊 inanın 40 yaşında tek denemeyle hamile kalan tanıdığım var doğurdu bile. Yaş önemli diyorlar ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum artık. Çikolata kisti çıkınca evlenir evlenmez denemeye basladim 1 buçuk yıldır da olmadı 25 yaşındayım, o mantığa bakarsak benim hemen olması lazımdı herhalde. Ben yaşım küçük diye hemen olsun istemiyordum erkende evlendim, eşimle de aynı yastayiz o yüzden hiiç istemiyordum. Evlendikten 1 2 ay sonra aşırı ağrım oldu dedim yine o basit kistten oldu herhalde kontrole gittim doktor dünyamı başıma yıktı. Tabi ihtimalleri söyledi ama bu kist seni zorlar, zor olur kist hızlı büyür istiyorsan hemen başla vs. Derken 1 buçuk yilda 2 hsg 5 ilaç denemesi 1 aşılama yaptırdım, tutmadı
O yüzden yaşa inanmiyorum bence nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor ne kadar cabalasakta
Ne guzel, en guzel yaslariniz. Tedbirinizi alin, yapilmasi gerekenleri yapin, ama birbirinizi uzmeyin. Cok gencsiniz, olur mutlaka 🎈

Çatlamayıda değerlendir hem yumurtlama hem çatlama ben öyle yaptım tuttu rabbime şükürler olsun

Ne guzel, en guzel yaslariniz. Tedbirinizi alin, yapilmasi gerekenleri yapin, ama birbirinizi uzmeyin. Cok gencsiniz, olur mutlaka 🎈
İnşallah inşallah, kistim de buyumedigi için artık salmak istiyorum bende yoruldum çünkü
Bu yaşta evlenir evlenmez bu kadar dert sahibi olmak istemezdim ama nasip işte ne zaman olacağını bilemiyoruz.
İnşallah herkese çok uğraştırmadan nasip olur bir an önce 🤲🤲🥰

Pikten sonra siliklesince catlamis olmuyor mu. Catlayinca da birgun yasiyor. Yani bugunu degerlendirmen gerekmez mi. Ama ben tecrubeli degilim, video izlemistim, yanlis biliyor olabilirim.
Bugün de değerlendiricem canım ama yumurtlamayı da kaçırmasam iyiydi yumurtlama olduğu gün ve çatlama olduğu gün eşinde problem yoksa 2 gün yumurtlama ve 1 gün çatlamak mesela 3 gün ilişki olacakmış

Kızlar pozitif görenleri canı gönülden kutluyorum 😍 sağlıkla kucaginiza alın inşallah ♥️
Negatif gören arkadaslarim ben de sizden biriyim yaklaşık bi buçuk senedir deneyip olumsuz sonuç alan, tam oldu derken kürtajla hüsrana ugrayan biriyim ( kürtaj olmak psikolojik olarak çok çok çok zor ve yıpratıcı). Meşakkatli bı yol hepimiz yaşıyoruz bu süreci. Uzulmemiz çok normal insanız sonucta. Fakat bu süreci aleyhimize dondurmemeliyiz. Kürtaj sürecinde günlerce ağladım ama sonuç olarak yine burdayım, kendimi toparladim ve bilgi alışverişinde bulunmak için yine takip ediyorum buraları. Hakkımızda hayırlısı olsun ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim. Bir ufak yikilsak da yeniden ayağa kalkmayi biliriz. Çünkü bizim dogamizda güç var bı canlıya hayat veren, vermek için çabalayan bı insanın fıtratı nasıl güçlü olmasın💪❤️

Ben aşılamayı fakultede yaptırıyorum ücretsiz, maddi imkanı yeterli olmayan arkadaşlar bulunduğunuz illerin üniversite hastanelerine giderseniz aşılamayı ücretsiz, tüp bebeği da daha uygun fiyata yaptirabiliyorsunuz. Özelin yarisi kadar bile para verilmiyor diye biliyorum

Ben aşılamayı fakultede yaptırıyorum ücretsiz, maddi imkanı yeterli olmayan arkadaşlar bulunduğunuz illerin üniversite hastanelerine giderseniz aşılamayı ücretsiz, tüp bebeği da daha uygun fiyata yaptirabiliyorsunuz. Özelin yarisi kadar bile para verilmiyor diye biliyorum
Ama onun için de yine de 3 yılı doldurup rapor gerekli değil mi? Doktor bana öyle söylemişti 😊

Kızlar ya bat günü bu sarı lekelenmeler nedir yanma sancı biişey de yok enfeksiyon desem daha yeni taktığım günlük ped bi saat içinde parlak sarı böyle boya sürmüşüm sanki akıntı gibi de değil anlamadım bizim dertleer niye bitmiyor 🤣

Evet çatlama da değerlendirmek gerek ben dün yumurtlamayı yapmadım bugün olur diye daha koyulaşacak diye bugünü değerlendiricem nasip artık canım

Bak canım böyle testlerim

Eklentiler

• 20220103_152548.jpg
    20220103_152548.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 74
Back