• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende öyle diyorum ama kistimin hiç buyumeyecegini bilsem bende ilk doğum kontrol hapi kullanırdım, büyür korkusuyla bi telaşla başladım. Ama bakalım bu ay da nasip olmazsa doğum kontrol hapı kullanicam doktora da danistim.
Hsg ben ikisini de anestezili çekildim ilkini haziranda cektirdim uyandıktan sonra da kasiklarimda ağrı olmuştu baya 2.sini de perşembe günü cektirdim şükür neredeyse hiç ağrım olmadı
Asilamada kasiklarim öyle bir sızladı ki 1 saate yakın yattım kıpırdamadan ama birde bana sor, diğer odada kadin da doğum yapıyormuş o bağırdıkca daha çok ağrı girdi resmen ayy hatırlayınca bile tuhaf oldum 😅
İnşallah bu ay nasip olur gerek kalmaz bı şeye. Ben anestezisiz yaptım çığlık çığlığa 😂😂 kız neler çektik şimdi gözlerimin önünden film şeridi gibi gecti😂 Allah'ım beterinden korusun.

İnşallah bu ay nasip olur gerek kalmaz bı şeye. Ben anestezisiz yaptım çığlık çığlığa 😂😂 kız neler çektik şimdi gözlerimin önünden film şeridi gibi gecti😂 Allah'ım beterinden korusun.
siz hsg sonrası kaçıncı ayda gebe kaldınız hsg etkisinin olduğunu düşünüyomudunuz??

Ayyy nasıl dayandinn😳 yeni cihaz olmayınca acılı geçiyormuş sanırım C kollu cihaz miydi neydi onlar da agrisiz acısız diyorlar. Ben de tam bilmiyorum da. Perşembe günü çekilirken masada bekliyorum arkaya değme cihaza elektrik çarpıyor dediler bozukmuş 😅 ne cihaziydi artık bilmiyorum 😅
Valla benimde geçti ya, çok değil perşembe günü kollarımı delik deşik ettiler damar bulamadılar da mosmor her yerim 🥲 o kadar zahmete giriyoruz sonucunu bir an önce alırız inşallahhh 🤲🤲

Dr.um 3 ay klomen ve igne dedi. Yumurta takibini de yapiyor karin ultrasondan ama bunlardan da alicam biraz kendimi tanimak istiyorum 🤣🤣🤣 Soyledigin insta hesabina baktim. Whatsapp uzerinden siparis veriliyor sanirim. Tskler yardimin icin. Siz bu geceyi pas gecmeyin ❤
Evet canım whatsap üzerinden veriliyor benim de ilk denemem rica ederim canım rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese

ben mayıs gibi 1 kere daha denerim ne kadar boş bişey olarak görsem de aşılamayı
Bende bilemiyorum işte ne yapacağımı eşim yine göreve gidecek 2 ay yok o zaman doğum kontrol hapı kullanırım dedim
Zaten imkanım olsa direk tüp bebeğe giderdim orası ayrı da

Ama doktora göre sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur hani yok ya ben düşüğe bile razıydım ya en azından hamile kaldığımı görmek istedim bi kere bile olsa ama o bile yok 😢
Kuzum düşüğe razıydım deme… inan ki hamile kalınca düşer diye ödün kopuyor aklın cıkıyor. Kan gördüğümde doktora gidene kadar ağladım kendimce kendime kızdım ya düştüyse ya tutamadıysam diye diye. Ah keske öyle kolay olsaydı. Rahmine düştüğü anda sahiplenmeye baslıyosun. Hamile kalamadığın için üzgünsün anlıyorum ama inan en hayırlı zamanda olacak. Lütfen isyan etme. Eşine destek ol psikolojinizi düsürmeyin lütfen. Birbirinize destek olmazsanız cok zor olur bu süreç. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin hamileliğini🙏🏻 Hep böyle düsün bu ay olmadı cünkü bu ay hayırlı değildi belki bu ay olsaydı ilerde cok kötü şeyler yasayacaktınız vs gibi. Moralini yüksek tutmalısın

Ayyy nasıl dayandinn😳 yeni cihaz olmayınca acılı geçiyormuş sanırım C kollu cihaz miydi neydi onlar da agrisiz acısız diyorlar. Ben de tam bilmiyorum da. Perşembe günü çekilirken masada bekliyorum arkaya değme cihaza elektrik çarpıyor dediler bozukmuş 😅 ne cihaziydi artık bilmiyorum 😅
Valla benimde geçti ya, çok değil perşembe günü kollarımı delik deşik ettiler damar bulamadılar da mosmor her yerim 🥲 o kadar zahmete giriyoruz sonucunu bir an önce alırız inşallahhh 🤲🤲
İnan nasıl dayandım ben de bilmiyorum 😂ama baya baya çığlık atmıştım ya çok anlatıp hsg dusunenleri korkutmak istemiyorum çünkü bazılarında hiç ağrı olmuyormuş. Kürtajdan sonra bı daha yaptırmak istiyorum çünkü bazıları kurtaj nedeniyle yapışıklık olabiliyor diyor ama inan ki korkudan hiç o dallara basmiyorum. Gözüm kesmiyor acikcasi. İnşallah değer zahmetlerimize. 😍

Kuzum düşüğe razıydım deme… inan ki hamile kalınca düşer diye ödün kopuyor aklın cıkıyor. Kan gördüğümde doktora gidene kadar ağladım kendimce kendime kızdım ya düştüyse ya tutamadıysam diye diye. Ah keske öyle kolay olsaydı. Rahmine düştüğü anda sahiplenmeye baslıyosun. Hamile kalamadığın için üzgünsün anlıyorum ama inan en hayırlı zamanda olacak. Lütfen isyan etme. Eşine destek ol psikolojinizi düsürmeyin lütfen. Birbirinize destek olmazsanız cok zor olur bu süreç. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin hamileliğini🙏🏻 Hep böyle düsün bu ay olmadı cünkü bu ay hayırlı değildi belki bu ay olsaydı ilerde cok kötü şeyler yasayacaktınız vs gibi. Moralini yüksek tutmalısın
Cok haklısın benimki boş gebelikti. Ama boş keseyi aldırmak istemedim uzun süre ağladım boş da olsa benim diyordum o kadar farklı bı psikolojiydi. Eşime de sürekli almasınlar belki olur diyip durdum oysa ki artık kesem de düşüyordu. 😞

Kızlar selam tekrar reglim 33-35 günde bir oluyor (pco var) bugün 20. Günüm pik diyebilir miyiz buna 693CEF62-48F3-48E4-A3A7-B60D2411FF1D.jpeg

Cok haklısın benimki boş gebelikti. Ama boş keseyi aldırmak istemedim uzun süre ağladım boş da olsa benim diyordum o kadar farklı bı psikolojiydi. Eşime de sürekli almasınlar belki olur diyip durdum oysa ki artık kesem de düşüyordu. 😞
Kesinlikle öyle bir anda anne psikolojisine giriyoruz. Cok baska bir şey gercekten. Allah kimseye o düsük psikolojisini yaşatmasın🙏🏻

İnan nasıl dayandım ben de bilmiyorum 😂ama baya baya çığlık atmıştım ya çok anlatıp hsg dusunenleri korkutmak istemiyorum çünkü bazılarında hiç ağrı olmuyormuş. Kürtajdan sonra bı daha yaptırmak istiyorum çünkü bazıları kurtaj nedeniyle yapışıklık olabiliyor diyor ama inan ki korkudan hiç o dallara basmiyorum. Gözüm kesmiyor acikcasi. İnşallah değer zahmetlerimize. 😍
Bi daha yaptıracaksan da anestezili yaptırırsın sıkma canını. Benim ilkinde sol tupumden ilaç yavaş geçmiş gibi gözüküyordu doktor o yüzden tekrar istedi benden. Kendi doktorun ne diyor?
Evet bazılarında gerçekten ağrı olmuyormuş

Kızlar İyi akşamlar , bu testler 1.2.ocak ,ve bugun 3ocak tarihli en alttaki silik olan. Öncekiler baya silikti , 1.2 ocakta yumurtlama olmuş mu acaba çok pik de değil anlayamadım 😐

Eklentiler

• IMG_20220103_204847.jpg
    IMG_20220103_204847.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba ben cuma günü gebe olduğumu öğrendim 🎉🎉🎉 cuma günü hcg 44 pazar 106 çıktı. Daha çok erken dönem, boş mu dolu mu bilmiyorum çok heyecanlıyım 🤗🤗 inşallah sağlıklıdır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz acaba
İlişki günlerini nasıl oldu
Farklı bir şey denediniz mi

Kızlar İyi akşamlar , bu testler 1.2.ocak ,ve bugun 3ocak tarihli en alttaki silik olan. Öncekiler baya silikti , 1.2 ocakta yumurtlama olmuş mu acaba çok pik de değil anlayamadım 😐
Sanki olmuş gibi ama tam pik olmamış dün kaçırdın mı acaba canım hangi saatlerde yaptın ? Çabuk siliklesebiliyor

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz acaba
İlişki günlerini nasıl oldu
Farklı bir şey denediniz mi
Merhaba bizim ilk ayımız. Doktor kontrolünde oldu, yumurtamı ölçtürdüm, 20 mm iken başladık, günaşırı ilişki yaşadık. Bacakları havaya dikme olayını yaptım ben de 👻👻
Bizim aslında gebe kalmakla ilgili sorunumuz yoktu da sürdürmekte var malesef 😥😥 tam 1 yıl önce erken doğum yaptım, oğlum 6 ay yaşadı sonra vefat etti 😢 şimdi de çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye.. o sebeple herşeye şükretmek gerekiyor, burda okuyorum herkesi, gebe kalamayıp haklı olarak çok üzülenler var. İnanın düşük ya da erken doğumla kaybetmek de ayrı yıkıyor insanı 😢😢 Allahım kimseyi evlatla sınamasın, ne yokluğuyla ne de sağlığıyla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İnşallah isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli bebeği olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back