• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke…Valla dayanamadım eşimin bi cümlesi üstüne dayanamadım kalktım yaptım olmadıkça onun üzüldüğünü görmekten kahroluyorum ama yine hüsran tertemiz… ilk idrar değil ama fark etmez bat günü geçince her türlü olsa çıkardı silik milik de olsa…
Kızlar atmıştım size testimi tertemizdi gerçekten mesajda ekli bakın yukarda, kenarda duruyordu şimdi çöpe atayım derken aldım böyle bişi görüyorum sararmış da hafif kuruma çizgisi dedikleri böyle bişey mi? Laboquickte böyle şeyler oluyo mu daha önce miratech kasette başıma gelmişti çünkü ondan umutlanmadım ama ne zaman oldu bu çizgi bilmiyorum görüyo musunuz siz de çizgiyi 🙄

Eklentiler

• B213F8EC-C89D-4773-9EE0-D27AF500874D.jpeg
    B213F8EC-C89D-4773-9EE0-D27AF500874D.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar atmıştım size testimi tertemizdi gerçekten mesajda ekli bakın yukarda, kenarda duruyordu şimdi çöpe atayım derken aldım böyle bişi görüyorum sararmış da hafif kuruma çizgisi dedikleri böyle bişey mi? Laboquickte böyle şeyler oluyo mu daha önce miratech kasette başıma gelmişti çünkü ondan umutlanmadım ama ne zaman oldu bu çizgi bilmiyorum görüyo musunuz siz de çizgiyi 🙄
Kurumaya benzemiyor kuzum bat ne zamandi

Bende diyorum belki 2. Çocuk için uğraşmış olsam kafam daha rahat olurdu diye ama olmuyormuş demek ki 😮‍💨 insan illaki uğraşınca kafası takılıyor bana en son kendi doktorum da 17 18 ay hiç bisey yapmasan bile çoktan olurdu da dogururdun gibi bisey söyledi. İlk zamanlar tek tüp bile yeterli diyordu. Belki de 2. Rahim filmini çekelim diye öyle dedi bilemiyorum ama sonuçta doğrular bunlar.. Ne kadar canım acısada. Bi tane olsa 2.yi düşünmeye başlarım sonuçta bi problem var içgüdüsel olarak mı bilmiyorum ama insan çok istiyor. İlk zamanlar 1 2 sene çocuk istemiyorum derdim, şimdiye kadar yapmadığım şey kalmadı. Tüp bebekte benim de umudum ama en az 1 sene gidemem sanırım, 2 rahim filmi 5 ilaç denemesi 1 aşılama derken takviyeleri doktor muayeneleri saymıyorum bile 10 bini çoktan geçti harcadığım kısa sürede. O yüzden hemen deneyememekte insanı yıpratıyor
İnşallah hiç birine gerek kalmaz da olur bu ay 😪
İnşallah cnm. Bende öyle düşünürdüm 2. Çok kafaya takmam olmasa da zorlanmam üstüne düşmem diyodum ama öyle olmuyomus bı sure sonra insan takmaya başlıyo. O yüzden ilkine hiçbiseye gerek kalmadan doğur İnşallah ikinciyi hiç bekletme

Kizlar geçen gün yazmıştım ilk aşılama doktorum 15.gun test yapmamı soylemisti ama ben dayanamayıp 13.gun yaptım 1.20 çıktı doktorum dün msj atmis 15.gun oluyor bugün testi tekrarlayın yazmış ama ben korkudan gtmedim yine negatif nasılsa diye☺️ bugün adet günüm ağrı sızı birşey kalmadı bende

Kizlar geçen gün yazmıştım ilk aşılama doktorum 15.gun test yapmamı soylemisti ama ben dayanamayıp 13.gun yaptım 1.20 çıktı doktorum dün msj atmis 15.gun oluyor bugün testi tekrarlayın yazmış ama ben korkudan gtmedim yine negatif nasılsa diye☺️ bugün adet günüm ağrı sızı birşey kalmadı bende

Kurumaya benzemiyor kuzum bat ne zamandi
Dün veya bugün kuzum döngüm 27 veya 28 günde bi olurum sadece biontech olduğum aylarda 30-31 e çıkmışlığı var düzenlidir yani. Baktım 3 saat geçmiş ben pozitif olduğunu sanmıyorum sonuçta bat günü illa koyu çıkardı ilk 5 dakikada diye düşünüyorum 🥺

Ayy hadi hayırlısı inşallah tutmuştur 😍 korkunun ecele faydası yok 😂 yap hemen testi

İnşallah cnm. Bende öyle düşünürdüm 2. Çok kafaya takmam olmasa da zorlanmam üstüne düşmem diyodum ama öyle olmuyomus bı sure sonra insan takmaya başlıyo. O yüzden ilkine hiçbiseye gerek kalmadan doğur İnşallah ikinciyi hiç bekletme
Evet insan sure uzadıkça illaki kafasına takıyor illaki çok istiyor. İnşallah bir an önce kavuşuruz bebislerimize🤲🤲

Dün veya bugün kuzum döngüm 27 veya 28 günde bi olurum sadece biontech olduğum aylarda 30-31 e çıkmışlığı var düzenlidir yani. Baktım 3 saat geçmiş ben pozitif olduğunu sanmıyorum sonuçta bat günü illa koyu çıkardı ilk 5 dakikada diye düşünüyorum 🥺
Yarin sabah tekrarla canim belli olmaz yine de

Detaylarini pek bilmiyorum açıkçası. Ben rapor almak istemistim onu sordum doktoruma fakat rapor için iğneli tedavi görmek gerekiyormus ben klomen kullaniyorum
Ben bi kere aşılama oldum geçen ay özelde. Doktor sordu evlilikte 3 yılım dolmadigi için rapor yazamadığını söyledi

Yarin sabah tekrarla canim belli olmaz yine de
Yarına kadar olmazsam sabah yaparım ama bence olurum bugün. Gerçi regl olcak gibi de değilim ama bu ay sağdan yumurtladım galiba ara ara sağ yumurtalığım batıyor bi hafta önce yarım gün süren sağ yumurtAlık sancım olmuştu şimdi hafif yokluyor hayra alamettir inşallah 🤲🏻 Belki de o yumurtlamaydı geç yumurtladım ondan geciktim bakalım hayırlısı

Back