Dr.um 3 ay klomen ve igne dedi. Yumurta takibini de yapiyor karin ultrasondan ama bunlardan da alicam biraz kendimi tanimak istiyorumBak canım böyle testlerim
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr.um 3 ay klomen ve igne dedi. Yumurta takibini de yapiyor karin ultrasondan ama bunlardan da alicam biraz kendimi tanimak istiyorumBak canım böyle testlerim
Artık alıştım zaten kan ver idrar testi derken yıkılmadım ama ayakta da değilimAyy hadi hayırlısı inşallah tutmuşturkorkunun ecele faydası yok
yap hemen testi
İnsallah 24 ocaktan sonraKuzu transfer ne zaman
2 buçuk sene olacak bize bebek isteyeli de 1 buçuk sene olacak. Sizin ne kadar oldu bı de siz şu an anladığım kadarıyla ilk aşılama sonucunu bekliyorsunuz değil miYaa sorma o kadar saçma kurallar var ki kadının iki tupu kapalı olması halinde bile 3 yil bekleniyor. Sizin 3 yil oldu mu?
Ben aşılama için 3 4 ay beklediğim için birde üstüne hadi üzülmeyeyim iyi degerlendireyim dedim takviyeler falan kullandım aşılama zamanına kadar.Bende olumsuz düşünüyorum tatlım nasio tabi ama hiç bişey hissetmiyorum
1 buçuk senedir ruh halim buArtık alıştım zaten kan ver idrar testi derken yıkılmadım ama ayakta da değilim![]()
13.gunde erken yapmissin zaten. Dr.u dinlemek lazim. Erken cikmamasi normal bence.Kizlar geçen gün yazmıştım ilk aşılama doktorum 15.gun test yapmamı soylemisti ama ben dayanamayıp 13.gun yaptım 1.20 çıktı doktorum dün msj atmis 15.gun oluyor bugün testi tekrarlayın yazmış ama ben korkudan gtmedim yine negatif nasılsa diyebugün adet günüm ağrı sızı birşey kalmadı bende
boş konuşmuş resmen ben 4 kutu gonal f 1 tanede çatlatma iğnesi kullandım hepsini raporla aldım .sadece çatlatma iğnesine 1 kere rapor veriliyor muş onu da eczacı hakkınız gitmesin diyip gonaf ile set gibi mi ne verdi .raporu işlemediler 200 küsürdü 45 tl ye aldım 900 iu gonal f 1700 tl idi raporla 690 tl ye aldımEvet canım iğneyle oldum asilamayi
Bana 3 yıl sartini söyledi kendin ödeyeceksin rapor çıkmaz dedi
Yok 25inde adet olmuştum ilk asilamamdi olumsuz oldu. Perşembe günü 2. Kez hsg cektirdim birde femaraya başlamıştım.2 buçuk sene olacak bize bebek isteyeli de 1 buçuk sene olacak. Sizin ne kadar oldu bı de siz şu an anladığım kadarıyla ilk aşılama sonucunu bekliyorsunuz değil mi
Daha oncede konuşmuştuk dimi canım çoğu yerde de ben böyle duyduğum için sormadım bile doktor direk 3 yil dolmadigi için rapor olmaz dediboş konuşmuş resmen ben 4 kutu gonal f 1 tanede çatlatma iğnesi kullandım hepsini raporla aldım .sadece çatlatma iğnesine 1 kere rapor veriliyor muş onu da eczacı hakkınız gitmesin diyip gonaf ile set gibi mi ne verdi .raporu işlemediler 200 küsürdü 45 tl ye aldım 900 iu gonal f 1700 tl idi raporla 690 tl ye aldım
allh allh bende evlenir evlenmez gittim ögrendim çikolata kistimi hep istedik bebek ugraştık ama bana doktor yumurtlaman iyi eşinde sorun yok hsg çektirdik sorun yok 1 yıl geçti aşılama önermedi yani pek bi tedavi uygulanmadı aslında beklicem ve tüp bebeğe bağlıcamYok 25inde adet olmuştum ilk asilamamdi olumsuz oldu. Perşembe günü 2. Kez hsg cektirdim birde femaraya başlamıştım.
Ben evlenir evlenmez ağrım olunca doktora gittim çikolata kistim varmış onu öğrendim 2.5 3cm arası. Doktor da bütün ihtimalleri söyledi zor olur kist çabuk büyür falan diye bende direk 5. 6. Ayda tedaviye baslamistim
2 ay klomen 2 ay letu 1 aşılama 2 hsg oldu 13 14 ay içinde diyelim hızlı başladım ben yani![]()
valla canım bunu biriyle konuştum ama sen miydin oDaha oncede konuşmuştuk dimi canım çoğu yerde de ben böyle duyduğum için sormadım bile doktor direk 3 yil dolmadigi için rapor olmaz dedi
Ben de gonal f 900 olandan kullandım 1200 lira verdim ona catlatma iğnesi de 170 mi neydi tam hatırlamıyorum
Evlendiğimiz zamandan beri deniyoruz 17 18 ay oldu. Tedaviye de 5. Veya 6. Ayda başladım. Ben iki farklı doktora gittim ikiside aynı şekil de konuştu. 2. Hsgyi de ilk cekilenden doktor suphelendigi için istedi doktor. Bana da artık 1 aşılama daha sonra tüp bebek diyor doktorallh allh bende evlenir evlenmez gittim ögrendim çikolata kistimi hep istedik bebek ugraştık ama bana doktor yumurtlaman iyi eşinde sorun yok hsg çektirdik sorun yok 1 yıl geçti aşılama önermedi yani pek bi tedavi uygulanmadı aslında beklicem ve tüp bebeğe bağlıcam
Ay evet sorma benle konuştun canimvalla canım bunu biriyle konuştum ama sen miydin oo kadar kişi ve konu var ki karışıyor
Ne kadar erken o kadar iyi erken başlamakla iyi yapmışsın bence. Ben de zamanında bilemedim 1 sene korunduk, bilseydim hemen başlardim ama nasip insan bilemiyor işte. İnşallah olacak sen merak etme. Neler neler duyuyoruz ama nasip olunca oluyor işte. Hsg ben de çekindim. Çok ağrılı geçmişti aşılama da öyle çok ağrılı geçiyor. Yine de durmak yok yola devamYok 25inde adet olmuştum ilk asilamamdi olumsuz oldu. Perşembe günü 2. Kez hsg cektirdim birde femaraya başlamıştım.
Ben evlenir evlenmez ağrım olunca doktora gittim çikolata kistim varmış onu öğrendim 2.5 3cm arası. Doktor da bütün ihtimalleri söyledi zor olur kist çabuk büyür falan diye bende direk 5. 6. Ayda tedaviye baslamistim
2 ay klomen 2 ay letu 1 aşılama 2 hsg oldu 13 14 ay içinde diyelim hızlı başladım ben yani![]()
inş hemencik kavuşursunda gerek kalmaz başka başka şeylereEvlendiğimiz zamandan beri deniyoruz 17 18 ay oldu. Tedaviye de 5. Veya 6. Ayda başladım. Ben iki farklı doktora gittim ikiside aynı şekil de konuştu. 2. Hsgyi de ilk cekilenden doktor suphelendigi için istedi doktor. Bana da artık 1 aşılama daha sonra tüp bebek diyor doktor
Hadi bakalim hayırlısı olsunİnsallah 24 ocaktan sonra![]()
İnşallah canım allahtan büyümüyor 1 buçuk senedir aynı boyutu bu ayda tutmazsa doğum kontrol hapı kullanicaminş hemencik kavuşursunda gerek kalmaz başka başka şeylere
Evet bende öyle diyorum ama kistimin hiç buyumeyecegini bilsem bende ilk doğum kontrol hapi kullanırdım, büyür korkusuyla bi telaşla başladım. Ama bakalım bu ay da nasip olmazsa doğum kontrol hapı kullanicam doktora da danistim.Ne kadar erken o kadar iyi erken başlamakla iyi yapmışsın bence. Ben de zamanında bilemedim 1 sene korunduk, bilseydim hemen başlardim ama nasip insan bilemiyor işte. İnşallah olacak sen merak etme. Neler neler duyuyoruz ama nasip olunca oluyor işte. Hsg ben de çekindim. Çok ağrılı geçmişti aşılama da öyle çok ağrılı geçiyor. Yine de durmak yok yola devam![]()