• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi kere aşılama oldum geçen ay özelde. Doktor sordu evlilikte 3 yılım dolmadigi için rapor yazamadığını söyledi
Ben bi kere aşılama oldum geçen ay özelde. Doktor sordu evlilikte 3 yılım dolmadigi için rapor yazamadığını söyledi
Kime neyse sanki 😂belki hemen doğurmak istiyoruz Allah Allah. Neyse inşallah üç yıl dolmadan gebe kalırız da gerek kalmaz

Yarına kadar olmazsam sabah yaparım ama bence olurum bugün. Gerçi regl olcak gibi de değilim ama bu ay sağdan yumurtladım galiba ara ara sağ yumurtalığım batıyor bi hafta önce yarım gün süren sağ yumurtAlık sancım olmuştu şimdi hafif yokluyor hayra alamettir inşallah 🤲🏻 Belki de o yumurtlamaydı geç yumurtladım ondan geciktim bakalım hayırlısı
Evet yumurtlama döneminde inceden inceye bi sancı oluyor canim benimde sol tarafımda vardı surekli inşallah bebikten dolayı olmuyorsundr mutlu oluruz bizde💋

yumurtlama çatlama değerlendiriyoruz ama ben heyecandan ölüyorum zaman hemen geçsede noldu oldumu ögrensek

birşey sormak istiyorum çatlama gördüğümüzde bir gün değerlendirsek yeterlimi yoksa devamında gün aşırı falan gereklimi

yumurtlama çatlama değerlendiriyoruz ama ben heyecandan ölüyorum zaman hemen geçsede noldu oldumu ögrensek

birşey sormak istiyorum çatlama gördüğümüzde bir gün değerlendirsek yeterlimi yoksa devamında gün aşırı falan gereklimi
Test siliklestikten sonra normal seyirde devam edebilirsiniz

Ben en son çatlama günü yaptım baska ilişki yaşamadım. Yumurtlamadan 13 gün sonra idrarda pozitif gördüm yani bugün 😊

Ben en son çatlama günü yaptım baska ilişki yaşamadım. Yumurtlamadan 13 gün sonra idrarda pozitif gördüm yani bugün 😊
Bugün benim de 3.gun 10 gün nasıl beklicem nasıl zaman geçecek hiç bilmiyorum 🙄🙈

Kizlar geçen gün yazmıştım ilk aşılama doktorum 15.gun test yapmamı soylemisti ama ben dayanamayıp 13.gun yaptım 1.20 çıktı doktorum dün msj atmis 15.gun oluyor bugün testi tekrarlayın yazmış ama ben korkudan gtmedim yine negatif nasılsa diye☺️ bugün adet günüm ağrı sızı birşey kalmadı bende
Burda bi arkadaşın 14. Günde 11 çıkmıştı sonra ikiye katlamis değeri
Yine de belli olmaz bende geçen ay aşılama olmuştum
Siz yine de olumsuza alıştırın kendinizi ben çok yıkılmıştım da ordan biliyorum 🥲

canım sen iğne mi kullanmıştın rapordan kasti odur . ama 3 yıl olmamış rapor yazamam demesi saçma benimde olmadı ama ilaçlarımı hep raporlu yarı fiyatlı aldım

canım sen iğne mi kullanmıştın rapordan kasti odur . ama 3 yıl olmamış rapor yazamam demesi saçma benimde olmadı ama ilaçlarımı hep raporlu yarı fiyatlı aldım
Evet canım iğneyle oldum asilamayi
Bana 3 yıl sartini söyledi kendin ödeyeceksin rapor çıkmaz dedi

çok merak ettiğim şey var ama afedersiniz pozisyon falan ne kadar önemli sizce yani eksik bişeylermi var acaba birde şu kafranda bitirme yani rahatlama anlamında tamam artık diyip akışına bıraktım oldu diyolar bunu nasıl söylüyorsunuz

Burda bi arkadaşın 14. Günde 11 çıkmıştı sonra ikiye katlamis değeri
Yine de belli olmaz bende geçen ay aşılama olmuştum
Siz yine de olumsuza alıştırın kendinizi ben çok yıkılmıştım da ordan biliyorum 🥲
Bende olumsuz düşünüyorum tatlım nasio tabi ama hiç bişey hissetmiyorum

Back