Kızlar atmıştım size testimi tertemizdi gerçekten mesajda ekli bakın yukarda, kenarda duruyordu şimdi çöpe atayım derken aldım böyle bişi görüyorum sararmış da hafif kuruma çizgisi dedikleri böyle bişey mi? Laboquickte böyle şeyler oluyo mu daha önce miratech kasette başıma gelmişti çünkü ondan umutlanmadım ama ne zaman oldu bu çizgi bilmiyorum görüyo musunuz siz de çizgiyiKeşke…Valla dayanamadım eşimin bi cümlesi üstüne dayanamadım kalktım yaptım olmadıkça onun üzüldüğünü görmekten kahroluyorum ama yine hüsran tertemiz… ilk idrar değil ama fark etmez bat günü geçince her türlü olsa çıkardı silik milik de olsa…
Ya teşekkür ediyorum bilgi için içim rahatladı
Ondan önce olduysa da olur cnmDün kaçırdım ama ondan önce olmuştu ilişki bugünü de deneyelim nasip artık
Kurumaya benzemiyor kuzum bat ne zamandiKızlar atmıştım size testimi tertemizdi gerçekten mesajda ekli bakın yukarda, kenarda duruyordu şimdi çöpe atayım derken aldım böyle bişi görüyorum sararmış da hafif kuruma çizgisi dedikleri böyle bişey mi? Laboquickte böyle şeyler oluyo mu daha önce miratech kasette başıma gelmişti çünkü ondan umutlanmadım ama ne zaman oldu bu çizgi bilmiyorum görüyo musunuz siz de çizgiyi
İnşallah cnm. Bende öyle düşünürdüm 2. Çok kafaya takmam olmasa da zorlanmam üstüne düşmem diyodum ama öyle olmuyomus bı sure sonra insan takmaya başlıyo. O yüzden ilkine hiçbiseye gerek kalmadan doğur İnşallah ikinciyi hiç bekletmeBende diyorum belki 2. Çocuk için uğraşmış olsam kafam daha rahat olurdu diye ama olmuyormuş demek kiinsan illaki uğraşınca kafası takılıyor bana en son kendi doktorum da 17 18 ay hiç bisey yapmasan bile çoktan olurdu da dogururdun gibi bisey söyledi. İlk zamanlar tek tüp bile yeterli diyordu. Belki de 2. Rahim filmini çekelim diye öyle dedi bilemiyorum ama sonuçta doğrular bunlar.. Ne kadar canım acısada. Bi tane olsa 2.yi düşünmeye başlarım sonuçta bi problem var içgüdüsel olarak mı bilmiyorum ama insan çok istiyor. İlk zamanlar 1 2 sene çocuk istemiyorum derdim, şimdiye kadar yapmadığım şey kalmadı. Tüp bebekte benim de umudum ama en az 1 sene gidemem sanırım, 2 rahim filmi 5 ilaç denemesi 1 aşılama derken takviyeleri doktor muayeneleri saymıyorum bile 10 bini çoktan geçti harcadığım kısa sürede. O yüzden hemen deneyememekte insanı yıpratıyor
İnşallah hiç birine gerek kalmaz da olur bu ay
Bugünü ve yarını değerlendir cnmKızlar ben de varım ovulasyon testime bakar mısınız bugün yumurtlama oldu sanırım son adet tarihim 25 aralık bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silipleşip çatlamasını mı bekleyeyim
Kizlar geçen gün yazmıştım ilk aşılama doktorum 15.gun test yapmamı soylemisti ama ben dayanamayıp 13.gun yaptım 1.20 çıktı doktorum dün msj atmis 15.gun oluyor bugün testi tekrarlayın yazmış ama ben korkudan gtmedim yine negatif nasılsa diyebugün adet günüm ağrı sızı birşey kalmadı bende
Detaylarini pek bilmiyorum açıkçası. Ben rapor almak istemistim onu sordum doktoruma fakat rapor için iğneli tedavi görmek gerekiyormus ben klomen kullaniyorumAma onun için de yine de 3 yılı doldurup rapor gerekli değil mi? Doktor bana öyle söylemişti
Dün veya bugün kuzum döngüm 27 veya 28 günde bi olurum sadece biontech olduğum aylarda 30-31 e çıkmışlığı var düzenlidir yani. Baktım 3 saat geçmiş ben pozitif olduğunu sanmıyorum sonuçta bat günü illa koyu çıkardı ilk 5 dakikada diye düşünüyorumKurumaya benzemiyor kuzum bat ne zamandi
Ayy hadi hayırlısı inşallah tutmuşturKizlar geçen gün yazmıştım ilk aşılama doktorum 15.gun test yapmamı soylemisti ama ben dayanamayıp 13.gun yaptım 1.20 çıktı doktorum dün msj atmis 15.gun oluyor bugün testi tekrarlayın yazmış ama ben korkudan gtmedim yine negatif nasılsa diyebugün adet günüm ağrı sızı birşey kalmadı bende
1 gün önce olmuştu canımOndan önce olduysa da olur cnm
Evet insan sure uzadıkça illaki kafasına takıyor illaki çok istiyor. İnşallah bir an önce kavuşuruz bebislerimizeİnşallah cnm. Bende öyle düşünürdüm 2. Çok kafaya takmam olmasa da zorlanmam üstüne düşmem diyodum ama öyle olmuyomus bı sure sonra insan takmaya başlıyo. O yüzden ilkine hiçbiseye gerek kalmadan doğur İnşallah ikinciyi hiç bekletme
Orası hiç belli olmaz kuzum en azından idrar testi yap2 günde değişim olurmu ki hiç sanmıyorum ama birden yükseliş olmaz diye gtmedim
Bugünü değerlendir canım pik gibi duruyorKızlar ben de varım ovulasyon testime bakar mısınız bugün yumurtlama oldu sanırım son adet tarihim 25 aralık bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silipleşip çatlamasını mı bekleyeyim
Yarin sabah tekrarla canim belli olmaz yine deDün veya bugün kuzum döngüm 27 veya 28 günde bi olurum sadece biontech olduğum aylarda 30-31 e çıkmışlığı var düzenlidir yani. Baktım 3 saat geçmiş ben pozitif olduğunu sanmıyorum sonuçta bat günü illa koyu çıkardı ilk 5 dakikada diye düşünüyorum
Silikleşesiye kadar değerlendirKızlar ben de varım ovulasyon testime bakar mısınız bugün yumurtlama oldu sanırım son adet tarihim 25 aralık bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silipleşip çatlamasını mı bekleyeyim
Ben bi kere aşılama oldum geçen ay özelde. Doktor sordu evlilikte 3 yılım dolmadigi için rapor yazamadığını söylediDetaylarini pek bilmiyorum açıkçası. Ben rapor almak istemistim onu sordum doktoruma fakat rapor için iğneli tedavi görmek gerekiyormus ben klomen kullaniyorum
Yarına kadar olmazsam sabah yaparım ama bence olurum bugün. Gerçi regl olcak gibi de değilim ama bu ay sağdan yumurtladım galiba ara ara sağ yumurtalığım batıyor bi hafta önce yarım gün süren sağ yumurtAlık sancım olmuştu şimdi hafif yokluyor hayra alamettir inşallahYarin sabah tekrarla canim belli olmaz yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?