• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum büyük ihtimal ama gücüm kalmadı Surf eşim üzülmesin diye yanında üzülemiyorum kendini işe yaramaz hissedecek diye kesip atcam demeye başladı artık o da yoruldum çok 1,5 yoldur bi kere bile gebelik olmadı kimyasal bile olmadı düşün ya
Ben seni umutsuz görmeye alışkın değilim.
2019dan beri evliyiz.Kendimde hep kusur aradım o kadar ağladım üzüldüm pes ettim ki anlatamam..Herkes hamilelik yok mu bilmem ne derken eşim sorun ben de darlamayin kızı dedi ona bile ağlamıştım. Ne zaman ki bıraktım (iğne olmuş olsam da) Rabbim o zaman verdi. Sakın pes etme,daha önünüzde çok yol var 🥰 buradan gidince iyi olacaksan biraz uzaklaş ama bu şekilde kendini üzme 🙏🏻

Kızlar benim dün piknik galiba düne göre daha silik bugün demeEki Görüntüle 2980929
Bana da oyle geldi ama ben hic kullanmadim. Tecrubeli degilim yani. Bu serit tipi testleri nereden bulabilirim. Internette alibabada gordum ama oradan hic alisveris yapmadim. Baska bir yer tavsiye eder misiniz. Eczanede 5li satiliyor hep, kalem seklinde.

İnşallah inşallah bende cok yoruldum artık asilamada tutmayınca. Perşembe günü tekrar hsg çektirdim bir de femaraya başlamıştım yarın kontrolüm var bakalım ne olucak. Bu ay da olmazsa aşırı salarım herhalde hiç umudum kalmadı çünkü olacağına dogum kontrol hapını da kullanıp tüp bebeği ne zaman yaptırabilirsek onu beklerim artık. Hiç buyumeyecegini bilseydim baştan kullanırdım hapı belki kaybolurdu bile. İlk öğrendiğimde doktor öyle bi konuştu ki ağlayacaktım neredeyse, çok zor olur çocuk istiyorsan hemen başla 6 ayı doldur hemen ilaca başlayalım vs vs. Tabi doktor ihtimalleri söylüyor ama ben bi korkuyla hemen klomene falan başladım
Aslinda doktor doğru söylemiş baksana cnm bana güya engel değil diyolar ama engel oluyo burda kaç kişi yaziyo artık benimde hiç ümidim kalmadı tüp bebeğe gücüm yetmez anca 3 4 yıl olmazsa belki yaptırabilirim ama senin ilk cocugun hiç düşünme cnm biraz daha dene olmazsa tüp bebeğe başla belki hap iyi gelir bize İnşallah 🤲

Kızlar merhaba bata 3 gün kaldı ovulasyon testi yaptım çizgi koyu çıkmadı gebelik testini yarın yapsam olurmu içim kıpır kıpır yardımcı olun nolur ovulasyon illa pik olucak dye birşey yok demi gebelik olsa

Bana da oyle geldi ama ben hic kullanmadim. Tecrubeli degilim yani. Bu serit tipi testleri nereden bulabilirim. Internette alibabada gordum ama oradan hic alisveris yapmadim. Baska bir yer tavsiye eder misiniz. Eczanede 5li satiliyor hep, kalem seklinde.
Ben ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım canım gayet hassaslar benim ilk ayım dün pikti mesale kaçırdım bilmediğimden

Adetinize kaç gün var ? Aslında ağır hormon ilaçları alıyoruz ağrı için normal diyor doktorlar. Şükür benim 5 yıldır o dediğim kistlerden oluşmadı klomen de kullandım 2 kere olmadı. Çocukluğumdan beri çekmeme rağmen. Ama zaten şuan bi çikolata kistim var belki de ondandır bilemiyorum tabi. Kaç yaşındasınız yaşa takılmayın, bu zamana kadar hiç çocuğu olmayıp 50 yaşında ikiz doğurana şahit oldum, Allah ol derse oluyor işte nasipte varsa 😊
Aman cok sukur, olmasinlar zaten. Kadin olmak zaten zor, bi de kistmis miyommus iyice zor bir hal aliyor. Bat 9 ocak normalde. Igne 29u aksam oldum. Bilmiyorum bati etkiler mi. 39 yasindayim cnm, 40a 7ay kaldi ☺☺☺ Hemen korunmayi birakinca olacak sandim. 3 ay oncesinden birakmak gerekiyormus. Ben de ince ince hesap yaptim. Okul donemine gore hesapladim. Agustos eylul gibi dogarsa, hamileligin 6.ayindan sonra ogrenciye gorunmem, dogumdan sonra da donem baslayana kadar 6 aylik oluruz, biraz isler yoluna girer diye dusundum. Rabbimin baska hesabi var demekki 😊

Aslinda doktor doğru söylemiş baksana cnm bana güya engel değil diyolar ama engel oluyo burda kaç kişi yaziyo artık benimde hiç ümidim kalmadı tüp bebeğe gücüm yetmez anca 3 4 yıl olmazsa belki yaptırabilirim ama senin ilk cocugun hiç düşünme cnm biraz daha dene olmazsa tüp bebeğe başla belki hap iyi gelir bize İnşallah 🤲
Bende diyorum belki 2. Çocuk için uğraşmış olsam kafam daha rahat olurdu diye ama olmuyormuş demek ki 😮‍💨 insan illaki uğraşınca kafası takılıyor bana en son kendi doktorum da 17 18 ay hiç bisey yapmasan bile çoktan olurdu da dogururdun gibi bisey söyledi. İlk zamanlar tek tüp bile yeterli diyordu. Belki de 2. Rahim filmini çekelim diye öyle dedi bilemiyorum ama sonuçta doğrular bunlar.. Ne kadar canım acısada. Bi tane olsa 2.yi düşünmeye başlarım sonuçta bi problem var içgüdüsel olarak mı bilmiyorum ama insan çok istiyor. İlk zamanlar 1 2 sene çocuk istemiyorum derdim, şimdiye kadar yapmadığım şey kalmadı. Tüp bebekte benim de umudum ama en az 1 sene gidemem sanırım, 2 rahim filmi 5 ilaç denemesi 1 aşılama derken takviyeleri doktor muayeneleri saymıyorum bile 10 bini çoktan geçti harcadığım kısa sürede. O yüzden hemen deneyememekte insanı yıpratıyor
İnşallah hiç birine gerek kalmaz da olur bu ay 😪

Kızlar listeyi doldurmaya başladım haberim olmayanlara çarpı koydum tersi bi durum olursa haberdar edin mutlaka 💋🧿

Aman cok sukur, olmasinlar zaten. Kadin olmak zaten zor, bi de kistmis miyommus iyice zor bir hal aliyor. Bat 9 ocak normalde. Igne 29u aksam oldum. Bilmiyorum bati etkiler mi. 39 yasindayim cnm, 40a 7ay kaldi ☺☺☺ Hemen korunmayi birakinca olacak sandim. 3 ay oncesinden birakmak gerekiyormus. Ben de ince ince hesap yaptim. Okul donemine gore hesapladim. Agustos eylul gibi dogarsa, hamileligin 6.ayindan sonra ogrenciye gorunmem, dogumdan sonra da donem baslayana kadar 6 aylik oluruz, biraz isler yoluna girer diye dusundum. Rabbimin baska hesabi var demekki 😊
Olsun dediğim gibi yaşta hiç bisey yok bence 😊 inanın 40 yaşında tek denemeyle hamile kalan tanıdığım var doğurdu bile. Yaş önemli diyorlar ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum artık. Çikolata kisti çıkınca evlenir evlenmez denemeye basladim 1 buçuk yıldır da olmadı 25 yaşındayım, o mantığa bakarsak benim hemen olması lazımdı herhalde. Ben yaşım küçük diye hemen olsun istemiyordum erkende evlendim, eşimle de aynı yastayiz o yüzden hiiç istemiyordum. Evlendikten 1 2 ay sonra aşırı ağrım oldu dedim yine o basit kistten oldu herhalde kontrole gittim doktor dünyamı başıma yıktı. Tabi ihtimalleri söyledi ama bu kist seni zorlar, zor olur kist hızlı büyür istiyorsan hemen başla vs. Derken 1 buçuk yilda 2 hsg 5 ilaç denemesi 1 aşılama yaptırdım, tutmadı
O yüzden yaşa inanmiyorum bence nasipte ne zaman varsa o zaman oluyor ne kadar cabalasakta

seneye bakıldığını bilmiyordum benim haziranda 3. yıl olacak
Evet hatta burda yeni kuralları paylaşmışlardı yeni gördüm bi kaç gün önce. Kadının 2 tüpü kapalı olsa bile 3 yıl bekleniyormuş saçmalığa bakar misin.. zaten olması imkansız biseyi niye 3 yıl bekletirsin ki

Ben ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım canım gayet hassaslar benim ilk ayım dün pikti mesale kaçırdım bilmediğimden
Pikten sonra siliklesince catlamis olmuyor mu. Catlayinca da birgun yasiyor. Yani bugunu degerlendirmen gerekmez mi. Ama ben tecrubeli degilim, video izlemistim, yanlis biliyor olabilirim.

Back