- 4 Aralık 2021
- 413
- 303
- 18
- 29
Ayy yanlış kişiye cevap yazmışım pardon canisi inşallah sende o zaman testler yapacak duruma gelBenim Bat 26 ocak canım şuan reglim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yanlış kişiye cevap yazmışım pardon canisi inşallah sende o zaman testler yapacak duruma gelBenim Bat 26 ocak canım şuan reglim
Amin canım amin diğer ayı iple çekiyorumAyy yanlış kişiye cevap yazmışım pardon canisi inşallah sende o zaman testler yapacak duruma gel
1,5 yoldur nagatif görünce böyle oluyo malesefKorkanın çocuğu olmaz yap gitsin de bi neşe gelsin önce tabiki size sonra bize
Yarına pik olur canim ama bugünü de degerlendrMerhabalar yeni katıldım aranıza ovulasyon yapıyorum ama pik olmuşmu anlayamadım cevap verirseniz çok sevinirim
İnşallah bebiş vardır kızKızlar bu saatte canım bişey çekti(şimdi söylemiyim sizinde canınız çekmesin) yerimde kıvrandım resmen eşime söyledim üşenmeden dışarı çıkıp yiyip geldikAy eğer bebiş varsa vay benim halime
İnş cnm yarın sabah test yapıcam bu ay iki kere yumurtlama oldu bende inş ikisinden biri tutmuşturİnşallah bebiş vardır kız
Hayir cnm henüz pik olmamış devam et yapmayaMerhabalar yeni katıldım aranıza ovulasyon yapıyorum ama pik olmuşmu anlayamadım cevap verirseniz çok sevinirim
İnşallah canım adete kaç gün var bende yarın test yapcam bakalım umarım tutmuşturİnş cnm yarın sabah test yapıcam bu ay iki kere yumurtlama oldu bende inş ikisinden biri tutmuştur
İnşallah canım yarın atarım yineYarın pik olur kesin cnm
İnşallah sonra hemen arkamdan senAramızda tam 1 hafta var önce sen
Evet canım yumurtlama bu ertesi gün bida yap çatlamayı da görelim değerlendirin bu günleriBenim de olmuş mu bakar mısınız kızlarrrr
İnş cnm yarın sabah test yapıcam bu ay iki kere yumurtlama oldu bende inş ikisinden biri tutmuştur
İkinizden de pozitif haberler alalım inşallahhh dualarımdasınız kızlarrİnşallah canım adete kaç gün var bende yarın test yapcam bakalım umarım tutmuştur
İnşallah amin nöbetten çıkayım bi dışardan test alıcam bugün yapacam su bile içmedim kesin sonuç çıksın diye bakalım nasipİkinizden de pozitif haberler alalım inşallahhh dualarımdasınız kızlarr
Tamam canım 2 gündür değerlendiriyorum zaten yarın ara ertesi gün devam dua et tutsunEvet canım yumurtlama bu ertesi gün bida yap çatlamayı da görelim değerlendirin bu günleri
Yorumlar mısınızzzzİnşallah amin nöbetten çıkayım bi dışardan test alıcam bugün yapacam su bile içmedim kesin sonuç çıksın diye bakalım nasip
Heycanla seni bekliyorum cnm inşallah güzel haber verirsinİnşallah amin nöbetten çıkayım bi dışardan test alıcam bugün yapacam su bile içmedim kesin sonuç çıksın diye bakalım nasip
Hadi inşallahhhİnşallah amin nöbetten çıkayım bi dışardan test alıcam bugün yapacam su bile içmedim kesin sonuç çıksın diye bakalım nasip