- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Sinirlerimiz bozuluyor valla artık her ay her ay. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorumKuzum ben senden de çok umutluydum nasip kısmet üzme ne olur kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirlerimiz bozuluyor valla artık her ay her ay. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorumKuzum ben senden de çok umutluydum nasip kısmet üzme ne olur kendini
Bilmiyorum hiç ama ben bu sayfadan ayrılıyorum artık girmicem olmuyo Kızlar boşuna umutlanmamın şimdi de geç döllenmedir belki dieceksiniz ama yok ben inanmıyorum artık çok yıprandım olmazsa da uğraşmak zor geliyor artık 1,yıl 7 ay oldu artıkAhh kuzumm yaa çok üzüldümm.. Bizlerde pozitifi görecez ama ne zaman nasıl..
Gerçekten mi şimdi sende benim gibi 5 yumurtanın biri bile mi tutmaz diyorsun demi. Bende de 3 yumurta vardı 1 tanede emin olmamakla birlikte çatlayan vardıBende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydim
Yol yorucu süreç uzun olmus ikiniz de çok yipranmissin ama sen kendini böyle bırakırsan olmaz eşinle birbirinize sarılıp birbirinize güç vereceksiniz önünüzde daha aşılama var umutsuzluklar yeni umutları doğurur ben inanıyorum olacakBilmiyorum büyük ihtimal ama gücüm kalmadı Surf eşim üzülmesin diye yanında üzülemiyorum kendini işe yaramaz hissedecek diye kesip atcam demeye başladı artık o da yoruldum çok 1,5 yoldur bi kere bile gebelik olmadı kimyasal bile olmadı düşün ya
Ekliyorum canim hosgeldinbenim bat 19.01.2021 benide listeye yazarmısınız
Ama doktora göre sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur hani yok ya ben düşüğe bile razıydım ya en azından hamile kaldığımı görmek istedim bi kere bile olsa ama o bile yokGerçekten mi şimdi sende benim gibi 5 yumurtanın biri bile mi tutmaz diyorsun demi. Bende de 3 yumurta vardı 1 tanede emin olmamakla birlikte çatlayan vardı
Ben 1 kere aşılama olmuştum daha önce zaten o da tutmadı tüp bebeğe de imkanım yok zatenYol yorucu süreç uzun olmus ikiniz de çok yipranmissin ama sen kendini böyle bırakırsan olmaz eşinle birbirinize sarılıp birbirinize güç vereceksiniz önünüzde daha aşılama var umutsuzluklar yeni umutları doğurur ben inanıyorum olacak
Gecen ay bende öyleydim yeter artık bıktık negatif görmekten dedim çocuk falan denemicem dedim inan ki şuan taze olduğu için oylr düşünüyorsun sonra geciyor yeniden yeşeriyor umutlarSinirlerimiz bozuluyor valla artık her ay her ay. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Bende senden çok umutluydum canım. Nasip değilmiş maalesef. Bende yarın test yapacaktım Umutla erken geldi ona bile izin vermedi reglAma doktora göre sakın ilişkiye girme 4 üz olur düşük olur hani yok ya ben düşüğe bile razıydım ya en azından hamile kaldığımı görmek istedim bi kere bile olsa ama o bile yok
Canım 2 yıl olacak neredeyse deneyeli. Bazen geçmiyor maalesefGecen ay bende öyleydim yeter artık bıktık negatif görmekten dedim çocuk falan denemicem dedim inan ki şuan taze olduğu için oylr düşünüyorsun sonra geciyor yeniden yeşeriyor umutlar
canım oyle dusunme vardır bır zamanı, evet sen ben ıkıncı asılamayı olurken buralara gırmeyecegım dıyordun cok etkılenıyorsan ara ver gırme okuma duusnme bu konu hakkında belkı ozaman nasıp olacak, Allah ınsallah saglıkla hayırlı zamanda nasıp etsn,Torpiller falan bana yaramıyor girmicem bi daha buralara yeter burda umutlanıyorum sonra hüsran olmuyo işte 5 yumurta olsa da olmuyo 2 de olsa da olmuyor benim çocuğum olmicak galiba neyse by by hepinize sizi tanımak güzeldi
Biliyorum bunu zaten her ay ağlayıp sızlayıp yine yeniden yeniden denedim hepGecen ay bende öyleydim yeter artık bıktık negatif görmekten dedim çocuk falan denemicem dedim inan ki şuan taze olduğu için oylr düşünüyorsun sonra geciyor yeniden yeşeriyor umutlar
kafanı topla canım bır sure, sonrasına bakarsınız ınsallaahh normal yollarla nasıp olur hıc bunları dusunmeye gerek kalmazValla 1 2 ay ara vericem canım aşılama bize boş iş gibi geliyor ne yapıcaz bizde pek bilmiyoruz.
hepımız aynıyız, mecburuz hayat devam ettıkce umut edıp baslıyoruz yenıden.Biliyorum bunu zaten her ay ağlayıp sızlayıp yine yeniden yeniden denedim hep
Yapacak bir şey yok başkahepımız aynıyız, mecburuz hayat devam ettıkce umut edıp baslıyoruz yenıden.
Sen ne yapacaksın. 3. Aşılamayı mı olacaksınkafanı topla canım bır sure, sonrasına bakarsınız ınsallaahh normal yollarla nasıp olur hıc bunları dusunmeye gerek kalmaz
aynen öyleYapacak bir şey yok başka
yok yavrum ben beklemedeyım, doktorum degerler ıyı yumurta rezervınde ıyı kendınız deneyın bır kac ay dedı, hıc olmazsa tup bebege gıderımSen ne yapacaksın. 3. Aşılamayı mı olacaksın