- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Aslında unutmaktan ziyade korku var yaYa ne demek unutmazsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında unutmaktan ziyade korku var yaYa ne demek unutmazsam
Heyecanla bekliyorum ❤Hım tamam peki o zaman öyle yapim
Çok kız
Peki yapıcam sizin için ben korkuyorum negatif görmekten ama korkunun faydası yokHeyecanla bekliyorum ❤
Yarın yapcam eşim yok zaten yarın gizlice yaparımÇok kız
Korkma bu ay olmazsa bir dahaki ay Allahin dediği oluyor Rabbım alnımıza ne yazdıysa herseyin vakti xamani var er yada geç olacak bebisim böyle dusunelimPeki yapıcam sizin için ben korkuyorum negatif görmekten ama korkunun faydası yok
Kaçıncı gündesin canimÇok kız
Saat 2 3 arası yapıyorum genelde ben cnm sıvı alımını 2 saat önceden bırakmak gerekiyomus ben çay su tüketmiyorum yapmadan 1 2 saat önce fln ama türk kahvesi içmiştim bı yarım saat önce. Sen yaparken burda paylaş yardımcı oluruz Bu da bugün ki testim hala pik yarın çatlama olur heraldeNe güzel çok net çıkmış kaç saate bir yaptın canım bilgi verebilir misin bende bu ay yapacam geçen ay bulamadım pik i ve gün geçmiştir diye yapmadım geçen ay dikkatsiz davrandm
Daya kendine havucu yavrucum ertesi günü çatlamışti benimdeSaat 2 3 arası yapıyorum genelde ben cnm sıvı alımını 2 saat önceden bırakmak gerekiyomus ben çay su tüketmiyorum yapmadan 1 2 saat önce fln ama türk kahvesi içmiştim bı yarım saat önce. Sen yaparken burda paylaş yardımcı oluruz Bu da bugün ki testim hala pik yarın çatlama olur heralde Eki Görüntüle 2980405
Öylede koskoca 1.yık 7 ay oldu bu aylaKorkma bu ay olmazsa bir dahaki ay Allahin dediği oluyor Rabbım alnımıza ne yazdıysa herseyin vakti xamani var er yada geç olacak bebisim böyle dusunelim
Dun yedim kuzum bugün hiç aklıma gelip yemedim dur yatmadan yiyim bı dene öyle değerlendirim dün boş geçti misafirlikteydik değerlendirme olamadı o yüzden iyi oldu bugün de pik olması genelde 2 gün pik görüyorum ztnDaya kendine havucu yavrucum ertesi günü çatlamışti benimde
Senelerce olmayanlar buna şükür canim bilmiyorum ben belki çok iyimser bakıyorum olaya yada kendimi öyle avutmak istiyorum herseyin hayirlisiÖylede koskoca 1.yık 7 ay oldu bu ayla
Yarın pik olur kesin cnmKızlar merhaba bu da bugünki ovülasyon testimEki Görüntüle 2980262
Şansın bol olsun canim insallah bu ay o aydir gobisler dolar❤Dun yedim kuzum bugün hiç aklıma gelip yemedim dur yatmadan yiyim bı dene öyle değerlendirim dün boş geçti misafirlikteydik değerlendirme olamadı o yüzden iyi oldu bugün de pik olması genelde 2 gün pik görüyorum ztn
Aynen canım tabi atarım buraya hergun bir test yapcam demiSaat 2 3 arası yapıyorum genelde ben cnm sıvı alımını 2 saat önceden bırakmak gerekiyomus ben çay su tüketmiyorum yapmadan 1 2 saat önce fln ama türk kahvesi içmiştim bı yarım saat önce. Sen yaparken burda paylaş yardımcı oluruz Bu da bugün ki testim hala pik yarın çatlama olur heralde Eki Görüntüle 2980405
İnşallah kuzum hepimizinŞansın bol olsun canim insallah bu ay o aydir gobisler dolar❤
Evet hergun 1 test 2 saat önceden sıvı alımına dikkat ederek yap 2 4 arası en ideal zaman benceAynen canım tabi atarım buraya hergun bir test yapcam demi
Öyle her şeyin hayırlısı saldım gibi bi şey artık zatenSenelerce olmayanlar buna şükür canim bilmiyorum ben belki çok iyimser bakıyorum olaya yada kendimi öyle avutmak istiyorum herseyin hayirlisi
Korkanın çocuğu olmaz yap gitsin de bi neşe gelsin önce tabiki size sonra bizeAslında unutmaktan ziyade korku var ya