• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki 😂yapıcam sizin için ben korkuyorum negatif görmekten ama korkunun faydası yok
Korkma bu ay olmazsa bir dahaki ay Allahin dediği oluyor Rabbım alnımıza ne yazdıysa herseyin vakti xamani var er yada geç olacak bebisim böyle dusunelim🥰

Ne güzel çok net çıkmış kaç saate bir yaptın canım bilgi verebilir misin bende bu ay yapacam geçen ay bulamadım pik i ve gün geçmiştir diye yapmadım geçen ay dikkatsiz davrandm
Saat 2 3 arası yapıyorum genelde ben cnm sıvı alımını 2 saat önceden bırakmak gerekiyomus ben çay su tüketmiyorum yapmadan 1 2 saat önce fln ama türk kahvesi içmiştim bı yarım saat önce. Sen yaparken burda paylaş yardımcı oluruz 🌺 Bu da bugün ki testim hala pik yarın çatlama olur heralde
IMG20220102151012.jpg

Saat 2 3 arası yapıyorum genelde ben cnm sıvı alımını 2 saat önceden bırakmak gerekiyomus ben çay su tüketmiyorum yapmadan 1 2 saat önce fln ama türk kahvesi içmiştim bı yarım saat önce. Sen yaparken burda paylaş yardımcı oluruz 🌺 Bu da bugün ki testim hala pik yarın çatlama olur heralde Eki Görüntüle 2980405
Daya kendine havucu yavrucum ertesi günü çatlamışti benimde

Daya kendine havucu yavrucum ertesi günü çatlamışti benimde
Dun yedim kuzum bugün hiç aklıma gelip yemedim dur yatmadan yiyim bı dene öyle değerlendirim 🤣 dün boş geçti misafirlikteydik değerlendirme olamadı o yüzden iyi oldu bugün de pik olması genelde 2 gün pik görüyorum ztn

Dun yedim kuzum bugün hiç aklıma gelip yemedim dur yatmadan yiyim bı dene öyle değerlendirim 🤣 dün boş geçti misafirlikteydik değerlendirme olamadı o yüzden iyi oldu bugün de pik olması genelde 2 gün pik görüyorum ztn
Şansın bol olsun canim insallah bu ay o aydir gobisler dolar❤🥰

Saat 2 3 arası yapıyorum genelde ben cnm sıvı alımını 2 saat önceden bırakmak gerekiyomus ben çay su tüketmiyorum yapmadan 1 2 saat önce fln ama türk kahvesi içmiştim bı yarım saat önce. Sen yaparken burda paylaş yardımcı oluruz 🌺 Bu da bugün ki testim hala pik yarın çatlama olur heralde Eki Görüntüle 2980405
Aynen canım tabi atarım buraya hergun bir test yapcam demi

Merhabalar yeni katıldım aranıza ovulasyon yapıyorum ama pik olmuşmu anlayamadım cevap verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• C87A90F4-65EF-47D0-A00A-552B4F1251FF.jpeg
    C87A90F4-65EF-47D0-A00A-552B4F1251FF.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 57
Back