- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Yumurtlama gibi görünüyor değerlendirmelisinYorumlar mısınızzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gibi görünüyor değerlendirmelisinYorumlar mısınızzzz
İnşallah bu ay hepimiz tutturalımmTamam canım 2 gündür değerlendiriyorum zaten yarın ara ertesi gün devam dua et tutsun
İnşallah yaHeycanla seni bekliyorum cnm inşallah güzel haber verirsin
Amiiiiiiiiiinnnnnnnnİnşallah bu ay hepimiz tutturalımm
Değerlendirdim canım 2 günü de bugün aynı saatte yine yapıcam inşallah çatlamıştır inşallah hepimiz tuttururuzYumurtlama gibi görünüyor değerlendirmelisin
Havuç da ye ben burda öğrendim çatlamasına fayda ediyormuşDeğerlendirdim canım 2 günü de bugün aynı saatte yine yapıcam inşallah çatlamıştır inşallah hepimiz tuttururuz
T çizgisi eşit ama henüz koyulmamis c ye göre daha koyu olması gerekiyor canimBenim de olmuş mu bakar mısınız kızlarrrr
ah canım yaaa, cok uzuldum.Kızlar ben regl oldum maalesef hemde 2 gün erken aşılama olumsuz sonuçlandı. Papatyamveben-Mavi Dilos6342 MaviSasa234 SevimliKedii BaharDarcan48
Kıyamam ya yapacak bi şey yok kuzum hayırlısı buymuş diyelimKızlar ben regl oldum maalesef hemde 2 gün erken aşılama olumsuz sonuçlandı. Papatyamveben-Mavi Dilos6342 MaviSasa234 SevimliKedii BaharDarcan48
Bende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydimKızlar ben regl oldum maalesef hemde 2 gün erken aşılama olumsuz sonuçlandı. Papatyamveben-Mavi Dilos6342 MaviSasa234 SevimliKedii BaharDarcan48
Kuzum ben senden de çok umutluydum nasip kısmet üzme ne olur kendiniKızlar ben regl oldum maalesef hemde 2 gün erken aşılama olumsuz sonuçlandı. Papatyamveben-Mavi Dilos6342 MaviSasa234 SevimliKedii BaharDarcan48
Canim bundan sonraki ay aşılama mi olacak sizi böyle görünce yeminle bende çok üzülüyorum bırakma kendini nolurBende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydim
Ahh kuzumm yaa çok üzüldümm.. Bizlerde pozitifi görecez ama ne zaman nasıl..Bende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydim
Bilmiyorum büyük ihtimal ama gücüm kalmadı Surf eşim üzülmesin diye yanında üzülemiyorum kendini işe yaramaz hissedecek diye kesip atcam demeye başladı artık o da yoruldum çok 1,5 yoldur bi kere bile gebelik olmadı kimyasal bile olmadı düşün yaCanim bundan sonraki ay aşılama mi olacak sizi böyle görünce yeminle bende çok üzülüyorum bırakma kendini nolur
Valla 1 2 ay ara vericem canım aşılama bize boş iş gibi geliyor ne yapıcaz bizde pek bilmiyoruz.ah canım yaaa, cok uzuldum.
ınsallaahh Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın , ne yapmayı duusnuyorsun