- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Eşinin totemi kaç günBakalım nasip unutmazsam eve giderken alayım da eşimde işteysen gizli gizli yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin totemi kaç günBakalım nasip unutmazsam eve giderken alayım da eşimde işteysen gizli gizli yapayım
Doktorun ismi neydi bende bakayımReels videoları ve öne çıkanları izleyin birkaç karışım var biyografide linke tıklayın YouTube bakın bide.
Unutmamalısın, burda kaç kişi senin civcivini bekliyoruz, bundan haberi var mı enişte beyin?Bakalım nasip unutmazsam eve giderken alayım da eşimde işteysen gizli gizli yapayım
Yani bilmiyorum canım çünkü kesenin de görünmesi için kanda belirli bir HCG çıkması lazim. Yani kanda o belirli sayıda HCG ye rastlanır ama kese vajinal bile görünmesse Dr dıs gebelikten şüphe duyabilir ama belirli bir HCG miktarı olmadan zaten kese görünmez sanırım sat a göre sayarsak 5.hafta falandr. Yanlış yönlendirmek istememYani sormak istediğim şu.Ben muhtemelen eğer olursa 3.haftanın sonları yani 4 haftalıktan önce öğrenicem kanda da çıktı diyelim o dönemde vajinal ultrasonda görünür mi dış gebelik olup olmadığı belli olur mu
Hangi akla hizmet bana erken öğren diyo doktor o zaman anlamadım.Dış gebelik olursa hcg artışı normal gebelikten farklı oluyo o zaman.Bi noktada erken teşhis edileceği bi açık olması gerek alttan üstten kese görünmüyorsa ben erken öğrenip haftalarca o korkuyla mı yaşicam saçma sapan.Olana kadar dert olduktan sonra da dert nası iş buYani bilmiyorum canım çünkü kesenin de görünmesi için kanda belirli bir HCG çıkması lazim. Yani kanda o belirli sayıda HCG ye rastlanır ama kese vajinal bile görünmesse Dr dıs gebelikten şüphe duyabilir ama belirli bir HCG miktarı olmadan zaten kese görünmez sanırım sat a göre sayarsak 5.hafta falandr. Yanlış yönlendirmek istemem
Geçen ay yumurtlama döneminde sol tarafımda sancı oluyodu hsg de de sol taraf perdeli çıktı eğer sağdan yumurta gelişirse bu ay dış gebelik ihtimali sola nazaran daha düşük olur diye fikir yürütüyorum aklımca o yüzden sordum
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah çok ağır bir imtihan ama verende rabbim alanda elden bişey gelmiyor.Merhaba, kaybınız için çok üzgünüm, hiçbir hemcinsimin yaşamasını istemem bu acıyı. Allah düşmanıma bile yaşatmasın.
Hak ettikleri muameleyi görecekler elbet. Tek yaptıkları bizlere kendimizi değersiz hissettirmek. Öyleyse hayatlarımızda yerleri yok. Kusura da bakabilir
Evet canım zaten 600 ken falan görünmez netten okudum şimdiHangi akla hizmet bana erken öğren diyo doktor o zaman anlamadım.Dış gebelik olursa hcg artışı normal gebelikten farklı oluyo o zaman.Bi noktada erken teşhis edileceği bi açık olması gerek alttan üstten kese görünmüyorsa ben erken öğrenip haftalarca o korkuyla mı yaşicam saçma sapan.Olana kadar dert olduktan sonra da dert nası iş bu
Ayy test yap nolur yaa ta ben heyecanlandım mmAmiin bol bol amin
3-4 saat sıvı almdan yapınca oluyormuş sanirimİlk idrar olmasa da çıkar dimi erken gebelik testinde ben hastanede çalışıyorum da nöbetten çıkınca anca alıp evde yapabilcem yada salıyı mı belliyim ilk idrarla
Aramızda tam 1 hafta var önce senBenim de sağ da çikolata kisti var soldan yumurtlama olunca aha bu ay tutacak dedim ama tutmadı siz de inşallah tutar hem de sağlıkla
Mehmet Fatih KarslıDoktorun ismi neydi bende bakayım
Hamile olduğunu ogrendikten snra doktor bir süre değer artışına bakmak için iki günde bı kan istiyor eğer değer güzel ilerlerse dış gebelik yada kimyasal ihtimali olmuyor. Değer güzel artsa bile kesenin oluşması 6 -7 haftayı buluyor yani alttan görmesi için kan değerin güzel ilerlerse zaten kese için korkma benceHangi akla hizmet bana erken öğren diyo doktor o zaman anlamadım.Dış gebelik olursa hcg artışı normal gebelikten farklı oluyo o zaman.Bi noktada erken teşhis edileceği bi açık olması gerek alttan üstten kese görünmüyorsa ben erken öğrenip haftalarca o korkuyla mı yaşicam saçma sapan.Olana kadar dert olduktan sonra da dert nası iş bu
Benim Bat 26 ocak canım şuan reglimAyy test yap nolur yaa ta ben heyecanlandım mm
Sağolun Eşimin ameliyat öncesi ileri hareket 7 idi ameliyat sonrası 15 olmuştu galiba. Şu an nasıl bilmiyorum 3 ay falan oldu en son test vereliHayırlı olsun sperm değerleri ameliyat öncesi nasıldı eşinizin acaba?
Sonrasında da test verdi mi ?
Cnm kendin demissin zaten, dogurganlik araligim diye. Yumurtlama belirtisidir o, ilk gunden gebelik belirtisi olmaz bence. Benzer sikayetler bende de var, benim de bat 7 gun sonra. Gelecek reglin belirtileri malesef benimkisi. Bu yumurtlama belirtilerini ben de yeni ogrendim. Hatta soylenirdim daha 2 hafta var reglime niye bu kadar erken belirtilerini yasiyorum derdim. Bugunleri degerlendirin siz.Merhaba kızlar , BAT 18 Ocak son adetimin bitiminden itibaren gün aşırı korunmasız ilişkim oldu . Bu günler de doğurganlığımın yüksek olduğu günler . Bugün yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım var . İlişkim de oldu .
Göğüslerim dolu dolu duruyor, kasıklarım ağrıyor . Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Merhaba ben az önce Kağan Kocatepe’nin videosunda gördüm, dış gebelikte 48 saatte 2 kat artışlar olmuyormuş. O sebeple doktorun erken bakmanı istemiş olabilir. Bir de gebelik materyali büyümeden erken tanıyla ameliyatsız ilaçla tedavi etmek için erken tanı önemli. İnşallah dış gebelik değildirHangi akla hizmet bana erken öğren diyo doktor o zaman anlamadım.Dış gebelik olursa hcg artışı normal gebelikten farklı oluyo o zaman.Bi noktada erken teşhis edileceği bi açık olması gerek alttan üstten kese görünmüyorsa ben erken öğrenip haftalarca o korkuyla mı yaşicam saçma sapan.Olana kadar dert olduktan sonra da dert nası iş bu
5 günEşinin totemi kaç gün
Hım tamam peki o zaman öyle yapim3-4 saat sıvı almdan yapınca oluyormuş sanirim