• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar , BAT 18 Ocak son adetimin bitiminden itibaren gün aşırı korunmasız ilişkim oldu . Bu günler de doğurganlığımın yüksek olduğu günler . Bugün yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım var . İlişkim de oldu .
Göğüslerim dolu dolu duruyor, kasıklarım ağrıyor . Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

Valla bende merak ettim. Bu ay kafamda deli sorular benimde. Kuru incir yemeyi planlıyorum
Bal tarçın çörek otu yapan var
Testere dişli aslan pemcesi :) içen var.
Hangisini yapsam bilemedim. Oluvusyon testimaldim.ilk defa oyle deneyecem bu ay
Yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş, ben de ilk defa burada duydum.😄

Selam kızlarrr bugün bat bi ihtimal yarın da olabiliiir ama regl olcak gibi değilim yine de test yapmak istemiyorum tek çizgilerden çok sıkıldım sanki yapıp tek çizgi görcem büyü bozulcak diye totem yapıp benim gibi testten kaçanlar burda mı🤣🤣🤣
Hadi inş yoldadır bebiş ❣

Merhaba kızlar , BAT 18 Ocak son adetimin bitiminden itibaren gün aşırı korunmasız ilişkim oldu . Bu günler de doğurganlığımın yüksek olduğu günler . Bugün yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım var . İlişkim de oldu .
Göğüslerim dolu dolu duruyor, kasıklarım ağrıyor . Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?
Bence bunlar yumurtlama belirtisi.

Benim rahim filminde bi tarafım perdeli mi ne çıkmış doktorum açıldı dese de gösterdiğim başka bi doktor dış gebelik konusunu söyledi tedbiri elden bırakmamak lazım dedik biz de ama pozitif görene kadar her gün test tekrarlamak da beni yıpratıcak gibi görünüyo.Vajinalde kese kaçıncı haftada görünüyo? Bana farketmez alttan üstten isterse burnumdan girip baksınlar görünsün de 😅
Ah canım inşallah mucizen seninledir şöyleki benim bebek te kese de alttan bakmayınca görünmedi en son 7-8 haftalık ti galiba kese göründü bebek yok yine vajinal usg oldum 🤣 ordan hemen görünüyordu Dr bir ay sonra gel dedi sorun yok dedi bir ay sonra giderken korka korka gttim yine vajinal bakacaklar diye 🤣 ama o zaman karından götürmüştü. Ben 83 kg ydm karnım da baya büyük Drlar ondan görünmüyor dedi çünkü hep vajinal den göründü

Bu kadar erken belirti imkansız canım dha döllenme bile yeni olmustur olduysa.. belirtiler 7.haftadan sonra oluyor ilk gebelik tecrübeme göre

İnşallah hepimizin sağlıkla gelsin bebekleri en kısa zamanda ✨hsg çektirmiştim bi taraf perdeli gibi çıkmış o yüzden dış gebelik ihtimali var dedi doktor.Bi sağdan bi soldan mı yumurtluyoruz net mi o ?
Anladımm öyle şeyler olmadan sağlıkla başlar ve ilerler gebeliğiniz inşallahh 😊 net bir bilgim yok bilen arkadaşlar varsa cevaplasın ama 2 defa yumurtlama takibi yaptırdım ikisinde de iki tarafta yumurta vardı, bi ay sağdaki güzel gelişmiş diğer ay soldaki gelişmişti

Ah canım inşallah mucizen seninledir şöyleki benim bebek te kese de alttan bakmayınca görünmedi en son 7-8 haftalık ti galiba kese göründü bebek yok yine vajinal usg oldum 🤣 ordan hemen görünüyordu Dr bir ay sonra gel dedi sorun yok dedi bir ay sonra giderken korka korka gttim yine vajinal bakacaklar diye 🤣 ama o zaman karından götürmüştü. Ben 83 kg ydm karnım da baya büyük Drlar ondan görünmüyor dedi çünkü hep vajinal den göründü
Yani sormak istediğim şu.Ben muhtemelen eğer olursa 3.haftanın sonları yani 4 haftalıktan önce öğrenicem kanda da çıktı diyelim o dönemde vajinal ultrasonda görünür mi dış gebelik olup olmadığı belli olur mu

Anladımm öyle şeyler olmadan sağlıkla başlar ve ilerler gebeliğiniz inşallahh 😊 net bir bilgim yok bilen arkadaşlar varsa cevaplasın ama 2 defa yumurtlama takibi yaptırdım ikisinde de iki tarafta yumurta vardı, bi ay sağdaki güzel gelişmiş diğer ay soldaki gelişmişti
Geçen ay yumurtlama döneminde sol tarafımda sancı oluyodu hsg de de sol taraf perdeli çıktı eğer sağdan yumurta gelişirse bu ay dış gebelik ihtimali sola nazaran daha düşük olur diye fikir yürütüyorum aklımca o yüzden sordum

Hayır pembede de inositol var hemde daha fazla oranda. Ben pembe olanı kullanmıştm. Pembe olanın formu toz. Suya karıstırıp iciyosunuz. Yanlıs bilgilendirme olmasın diye cevap vermek istedim:)
Burda yazılanlara göre almıştım bende alan herkes mavi için öyle diyordu. Bilgilendirme için teşekkürler o zaman🥰

Back