- 28 Ağustos 2019
- 2.051
- 2.139
- Konu Sahibi Cotton Candy
Hayırlısı olsun inşallah tutar güzel haberlerini alırızMerhaba,
Bnmde bugün aşılamam yapıldı. 1. si tutmuştu ama kalbi durmuştu. Hayırlısı. Geri sayım başladı bnm için…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah tutar güzel haberlerini alırızMerhaba,
Bnmde bugün aşılamam yapıldı. 1. si tutmuştu ama kalbi durmuştu. Hayırlısı. Geri sayım başladı bnm için…
İnş çok tşkler Sizin aşılamanız yapıldı mı?Hayırlısı olsun inşallah tutar güzel haberlerini alırız
Evet canım gerçekten hiç ağrı olmadıOlmuyor bebisim icin rahat olsun normal muayene gibi dusun hakkinda hayirlisj artik guzel sonuclarin olsun ins sperm fegrrleriniz nasildi
5.5 senelik evliyim, 3 sene istemedik. 2.5 senedir istiyoruz ama 1 sene hiç bir şey yapamadık pandemiden. Geçen sene bu zamanlar başlayabildik tedaviye. Pcosum, eşimde ileri hareketlilik sorunu var. Tüp bebek daha mantıklı bizim için aşılama zaman kaybı ama prosedüre takılıp kaldık ne yazık ki. Yönetmeliğin değiştiğini bilsem ben yaptırmazdım 3. Aşılamayı boşuna, onlarda söylemediler neden bilmiyorum. Boşuna gibi hissediyorum Allah biliyo Hayırlısı artık. İnşallah tutar da sebebi varmış derim
[/QUObizdede aynı sorunlar var malesef birşey soracaktım ilk aşılama tutmadığı zaman 2. Aşılama için hemen diğer ay başlanabiliyor mu yoksa bekliyor muyuz
Merhaba,
[/QUOTÖzel değilse sorununuz nedirMerhaba,
Bizim hastanedede 2080 olmus 1600 du en son yaptirdigimizda hayirlisi canim bende umitsizim inan ama hakkimizda hayirlisi olsun bende tup bebek sarti icin son kez 3. Oluyorum sonra bida ugrasmam artik bali tupe hak kazanalim dedimşuan aşılama yaptırdığım hastaneyi merakımdan aradım fiyat 2000 tl olmuş. valla canım sözde bugün kana gidecektim maalesef 2 gün erken adet oldum . adetin 3. günündeyim olumsuz sonuçlandı . bana göre aşılama boş iş umut bel bağlamamıştım zaten. ha spermi doktor enjekte etmiş ha ilişki ile olmuş. ihtimali de çok düşük . ama tüp bebek istiyorsak şart işte . para varsa aşılamayla uğraşmaya değmez gibi
Aynen dedim kuzum bazilarida aneztezili oluyor ben sasiriyorum cidden bence gerek yokEvet canım gerçekten hiç ağrı olmadı
İyiyidi canım allaha şükür
Evet inşallah güzel haberler alırızAynen dedim kuzum bazilarida aneztezili oluyor ben sasiriyorum cidden bence gerek yok
Bende cuma oluyorum aksam 12 de catlatma ignesi vurucam 17.50 18 civari bi adet yumurtam varEvet inşallah güzel haberler alırız
az kalmıs canım seninde benimde üç tane bakalım ne olucakBende cuma oluyorum aksam 12 de catlatma ignesi vurucam 17.50 18 civari bi adet yumurtam var
Valla hayirlisi olsun canim benim bitanede arkadan buyuyen var onu sormayi unuttum bak buyuk ihtimal oda. Yetisilir asilamaya.az kalmıs canım seninde benimde üç tane bakalım ne olucak
Yaaa aşılama şartı 2 netten yeni baktım. İğneli şekilde 2 aşılama yaptırdıysan. 3.ye gerek yokkiBizim hastanedede 2080 olmus 1600 du en son yaptirdigimizda hayirlisi canim bende umitsizim inan ama hakkimizda hayirlisi olsun bende tup bebek sarti icin son kez 3. Oluyorum sonra bida ugrasmam artik bali tupe hak kazanalim dedim
Ben igneli iki tane yaptirmadim canim butun sorun orda zatenYaaa aşılama şartı 2 netten yeni baktım. İğneli şekilde 2 aşılama yaptırdıysan. 3.ye gerek yokki
O degil ovitrelle igneyi zor bulduk. Gece 12 de vurunmam lazim. Nobetci 6 eczane var 6. Da bulduk onuda biri ayirttirmis zor aldik vallAhi vermiyordu eczaci musterime ayirdim diye hersey ters gitcek ya bunda bile zorlandik ovitrelle igne stogunda skıntı varmis o degil muadilleride yok aksi gibi benim hayattaki sansim neyseki hallettikYaaa aşılama şartı 2 netten yeni baktım. İğneli şekilde 2 aşılama yaptırdıysan. 3.ye gerek yokki
İnşallah canım rabbim hayırlısıyla versinValla hayirlisi olsun canim benim bitanede arkadan buyuyen var onu sormayi unuttum bak buyuk ihtimal oda. Yetisilir asilamaya.
İnş çok tşkler Sizin aşılamanız yapıldı mı?
Bizde epey bekledik depodan falan getirtiler. Bi ara normal gonal f bulamadık çok garip bizede terslik ler hep bizi bulurO degil ovitrelle igneyi zor bulduk. Gece 12 de vurunmam lazim. Nobetci 6 eczane var 6. Da bulduk onuda biri ayirttirmis zor aldik vallAhi vermiyordu eczaci musterime ayirdim diye hersey ters gitcek ya bunda bile zorlandik ovitrelle igne stogunda skıntı varmis o degil muadilleride yok aksi gibi benim hayattaki sansim neyseki hallettik