Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar kızlar ben de bu ay adetim ile birlikte asilama için başlayacağım. İlk kez deniycem hiç klomen femara iğne kullanmadım, kendiliğinden büyüyor yumurtalarim igne yerine ilaçtan yanayım bakalım Dr ne düşünür
Siz ne kadardır deniyorsunız canım, sperm sorunu var mı?

Merhabalar kızlar ben de bu ay adetim ile birlikte asilama için başlayacağım. İlk kez deniycem hiç klomen femara iğne kullanmadım, kendiliğinden büyüyor yumurtalarim igne yerine ilaçtan yanayım bakalım Dr ne düşünür

Hadi bakalım hayırlısı. Doktorda uygun görürse ilaçla başlarsın

Siz ne kadardır deniyorsunız canım, sperm sorunu var mı?
10 ay fln oldu deneyeli, eşimin sperm sayısı az ve hareketi düşüktü prof gittik ilaç verdi bitkisel takviyeler sayesinde şimdi düzeldi sorun kalmadı, bende de sorun gözükmüyor ama daha olmadı malesef😧😩

Aşılamam yapıldı kızlar. Tek sinir olduğum şey 10-15 dk sonra kaldırdılar. Devletin dezavantajı. 30 dk yatmayı öneriyorlar genelde. Allaha kaldı işim nasibimde varsa o bebiş bulacak yolunu. Akşam tekrar birliktelik önerdi. Geçen sefer ertesi sabah demişti sizinkiler ne tavsiye etti?

Merhabalar bende bu ay asilama yaptiricam kismetse esimde verikosel vardi daha once 1 evladim var bu avantajmis benim icin bir tane kistim var bakalim daha once hic denememistim asilamayi ilk olucak adetimin 3. Gunu letu kullanip 6.gunu fostimol75 ile drye gidicem basliycaz bakal8m surec nasil gidicek hic bilmiyorum kac kutu ilac alinmasi gerek kac igne nasil olucak tutucakmi catliycam

Benim raporlu devlette yapılıyor. Normal aşılama. İlaçlar dahil herşey 1000 tl civarı tutuyor
Merhaba, ben de bu ay kısmetse devlette aşılama yaptıracağım adet olursam bekliyorum şuan. rapor alınıyormu nasıl oluyor süreç bir de hangi ilaçları verdiler. Allah hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inş

Merhaba bende 2 saat sonra aşılama olucam inşallah
dün doktorum 3 yumurta büyüdü tutarsa üçüz olma ihtimali var dedi 😂
gülsemmi ağlasammı bilemedim 😂
kızlar asılama işleminde acı agrı oluyormu
Olmuyor bebisim icin rahat olsun normal muayene gibi dusun hakkinda hayirlisj artik guzel sonuclarin olsun ins 🤣 sperm fegrrleriniz nasildi

merhaba kızlar bende aralık ayında aşılama yaptırdım. test yapma zamanı gelmeden 2 gün erken adet oldum ve olumsuz sonuçlandı. artık bir daha aşılama da yaptırmak istemiyorum boş geliyor bana . siz nasıl 2. 3 . aşılamaya karar verdiniz neye göre. bana da fikir verirseniz sevinirim

X