- 28 Ağustos 2019
- 2.051
- 2.139
- Konu Sahibi Cotton Candy
Hepimiz için hayırlısı güzeli olsun inşallah Beraber beklicez nasipse sonucu.Herseyin hayirlisi olsun bende 16 larda catlama vurcam heralde buyumuyor daha fazla zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz için hayırlısı güzeli olsun inşallah Beraber beklicez nasipse sonucu.Herseyin hayirlisi olsun bende 16 larda catlama vurcam heralde buyumuyor daha fazla zaten
Cipli asilama fiyatida 4100 müs baya iyi cidden neden bu kadar pahaliysaHepimiz için hayırlısı güzeli olsun inşallah Beraber beklicez nasipse sonucu.
İns canim hakkimizda hayirlisi guzel haberlerle gelelim birbirimizeHepimiz için hayırlısı güzeli olsun inşallah Beraber beklicez nasipse sonucu.
Cipli asilama fiyatida 4100 müs baya iyi cidden neden bu kadar pahaliysa
2 gün yeterli. Doktor pazarı da 3 gün sperm yaşar da o da tutabilir diye önlü de destek sağlamış. Siz sonrayı garanti etsin diye 3 gün arada kalsın diye düşündünüz sanırım. Ama bazen aşılama günü değil, geriden gelen yumurtanın büyüyüp tuttuğu dahi oluyor yada aşılama öncesi sperm :) Gönlünü ferah tut ben şunu anladım ki tutacağı varsa hertürlü tutuyor, tutunmayacağı varsa 5 yumurta bile olsa tutmayabiliyor Sizin ilk aşılama lar hep iğne ile mi oldu, onlarda yumurta sayısı ve kalitesi nasıldı?İnşallah ne güzel yazmışsınız Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler vermeyi. bizim de bu son aşılamamız.iptal edileni de saydılar, biri tutmamıştı zaten. Devlet desteği olduğu için 3 hakkımızı kullanmak istedik. Dediğiniz gibi umarım tüp bebeğe gerek kalmaz hiçbirimizde Bir de birşey danışmak istiyorum doktorum bugün çatlatma iğnesi vurulacağını tahmin edip söylemişti. Ona rağmen pazar birliktelik olsun demişti bende uydum. Dolayısıyla 2 günlük bir perhizimiz olacak. İleri hareketlilikte sıkıntı var ne yazık ki. 2 gün yeter mi sizce? İkimizin de içine sinmemişti Allah var, ctesi olsa daha mantıklı diye düşünmüştük ama vardır bi bildiği doktorun dedik. Şimdi de içim huzursuz. Sizin tarih belli mi nasipse?
Insallh sizinde bu ay tutar rabbim kimseyi evlatsz birakmasinHiç korkma başladın mı hepsi çorap söküğü gibi geliyor. Geçen sene tam bu zamanda ilk randevumu almıştım. Hiç birşey bilmiyordum korkuyordum. Yarın 3. Aşılamam yapılacak nasipse. Başla yeter ki gerisi gelir
Ya ben herseye özelde baslayinca geri basa sarmak istemedim artik burda devam edip tutmazsa tup bebek raporu alacagim artik zaten bizim burda devlet hastanesindeki doktorlarda o ilgiyi goremedim bana olur olur dediler gecistirdiler hep ben sana yumurta takibi yapayim diyen olmadiBenim raporlu devlette yapılıyor. Normal aşılama. İlaçlar dahil herşey 1000 tl civarı tutuyor
Insallh sizde güzel haberler alirsiniz cok zor bi süreçHikayenizi dinliyorlar kaç senelik evlisiniz, ne kadardır çocuk istiyorsunuz korunmuyorsunuz ,kronik bi hastalığınız var mı, adetleriniz düzenli mi , alkol sigara kullanıyor musunuz vs gibi sohbet havasında ön görüşme yapılıyor. Yapılmadıysa hiç sizden hormon testleri adetin belli gününde, eşinizden spermiyogram testi istiyorlar 3-5 günlük perhizle yapılan. Zaten yönlendiriyorlar. Rutin muayene vs yapılıyor. Ve evet benden istenmişti rahim filmi
Evet hep iğne ile yapıldı. İlkinde çoklu yumurta gelişti iptal edildi. Tüp bebek tedavisi için iyi birşey bu durum demişti. İkincisinde doz düşürüldü sanırım 2 ya da 3 yumurtaydı yine. Bunda da 2 yumurtam var. Sizin nasıl?2 gün yeterli. Doktor pazarı da 3 gün sperm yaşar da o da tutabilir diye önlü de destek sağlamış. Siz sonrayı garanti etsin diye 3 gün arada kalsın diye düşündünüz sanırım. Ama bazen aşılama günü değil, geriden gelen yumurtanın büyüyüp tuttuğu dahi oluyor yada aşılama öncesi sperm :) Gönlünü ferah tut ben şunu anladım ki tutacağı varsa hertürlü tutuyor, tutunmayacağı varsa 5 yumurta bile olsa tutmayabiliyor Sizin ilk aşılama lar hep iğne ile mi oldu, onlarda yumurta sayısı ve kalitesi nasıldı?
Amin cümlemizi inşallah, nerde varsa isteyen nasip etsinInsallh sizinde bu ay tutar rabbim kimseyi evlatsz birakmasin
Ya ben herseye özelde baslayinca geri basa sarmak istemedim artik burda devam edip tutmazsa tup bebek raporu alacagim artik zaten bizim burda devlet hastanesindeki doktorlarda o ilgiyi goremedim bana olur olur dediler gecistirdiler hep ben sana yumurta takibi yapayim diyen olmadi
Sanırım bende de tam tersi doz sıralaması yaptılar. İlki klomen günde 1 adet ile oldu 1 yumurta elde edildi. İkincisi de klomen ile cvp veriliyor deyip günde 2 adet klomen ile 3 yumurta elde edildi. Şimdi ise femara ile devam ediyorum. İğneyi sorduğumda. Aynı fonksiyonu görüyor cevap alıyoruz yumurtalıktan önemli olan bu dedi. Kist tedbirini de almak için aşama aşama gitmeliyiz dedi. Sanırım 2 veya 3 istenen sayılar. Ama 1 de olsa kaliteli olması öncelikleri oluyor hekimin. Dilerim kaliteli olgunlaşma olur ve çatlar ardından döllenir. Peki sperm sayılarınız nasıldı iki aşılamada. Ve bunun için birşeyler yaptınız mıEvet hep iğne ile yapıldı. İlkinde çoklu yumurta gelişti iptal edildi. Tüp bebek tedavisi için iyi birşey bu durum demişti. İkincisinde doz düşürüldü sanırım 2 ya da 3 yumurtaydı yine. Bunda da 2 yumurtam var. Sizin nasıl?
Bu arada rahatlattınız beni çok teşekkür ederim2 gün yeterli. Doktor pazarı da 3 gün sperm yaşar da o da tutabilir diye önlü de destek sağlamış. Siz sonrayı garanti etsin diye 3 gün arada kalsın diye düşündünüz sanırım. Ama bazen aşılama günü değil, geriden gelen yumurtanın büyüyüp tuttuğu dahi oluyor yada aşılama öncesi sperm :) Gönlünü ferah tut ben şunu anladım ki tutacağı varsa hertürlü tutuyor, tutunmayacağı varsa 5 yumurta bile olsa tutmayabiliyor Sizin ilk aşılama lar hep iğne ile mi oldu, onlarda yumurta sayısı ve kalitesi nasıldı?
Sanırım bende de tam tersi doz sıralaması yaptılar. İlki klomen günde 1 adet ile oldu 1 yumurta elde edildi. İkincisi de klomen ile cvp veriliyor deyip günde 2 adet klomen ile 3 yumurta elde edildi. Şimdi ise femara ile devam ediyorum. İğneyi sorduğumda. Aynı fonksiyonu görüyor cevap alıyoruz yumurtalıktan önemli olan bu dedi. Kist tedbirini de almak için aşama aşama gitmeliyiz dedi. Sanırım 2 veya 3 istenen sayılar. Ama 1 de olsa kaliteli olması öncelikleri oluyor hekimin. Dilerim kaliteli olgunlaşma olur ve çatlar ardından döllenir. Peki sperm sayılarınız nasıldı iki aşılamada. Ve bunun için birşeyler yaptınız mı
Bende sen gibi ilerledim canim ilk klomen vericekti ama istemedim kist yapiyor diye femara kullandim bi 7 8 ay. Ama femararyla her ay buyuyup catlayan yumurtama ragmen olumlu sonuc alamadim doktorumla konustuk rahim filminde sorun yok yumurta buyuyup catliyor acaba kalitesizmi ondan mi tutmuyor dedik bu asamada iki kezde femara ile asilamam yapildi bu ay fostimon igne kullandim boyle yumurta igneyle beyinden büyücek dedi bakalim ne olacakSanırım bende de tam tersi doz sıralaması yaptılar. İlki klomen günde 1 adet ile oldu 1 yumurta elde edildi. İkincisi de klomen ile cvp veriliyor deyip günde 2 adet klomen ile 3 yumurta elde edildi. Şimdi ise femara ile devam ediyorum. İğneyi sorduğumda. Aynı fonksiyonu görüyor cevap alıyoruz yumurtalıktan önemli olan bu dedi. Kist tedbirini de almak için aşama aşama gitmeliyiz dedi. Sanırım 2 veya 3 istenen sayılar. Ama 1 de olsa kaliteli olması öncelikleri oluyor hekimin. Dilerim kaliteli olgunlaşma olur ve çatlar ardından döllenir. Peki sperm sayılarınız nasıldı iki aşılamada. Ve bunun için birşeyler yaptınız mı
İns canim allah kimseyi ugrastirmasinİnşallah gerek kalmaz da olur bu sefer
Sanırım bende de tam tersi doz sıralaması yaptılar. İlki klomen günde 1 adet ile oldu 1 yumurta elde edildi. İkincisi de klomen ile cvp veriliyor deyip günde 2 adet klomen ile 3 yumurta elde edildi. Şimdi ise femara ile devam ediyorum. İğneyi sorduğumda. Aynı fonksiyonu görüyor cevap alıyoruz yumurtalıktan önemli olan bu dedi. Kist tedbirini de almak için aşama aşama gitmeliyiz dedi. Sanırım 2 veya 3 istenen sayılar. Ama 1 de olsa kaliteli olması öncelikleri oluyor hekimin. Dilerim kaliteli olgunlaşma olur ve çatlar ardından döllenir. Peki sperm sayılarınız nasıldı iki aşılamada. Ve bunun için birşeyler yaptınız mı
Bende sen gibi ilerledim canim ilk klomen vericekti ama istemedim kist yapiyor diye femara kullandim bi 7 8 ay. Ama femararyla her ay buyuyup catlayan yumurtama ragmen olumlu sonuc alamadim doktorumla konustuk rahim filminde sorun yok yumurta buyuyup catliyor acaba kalitesizmi ondan mi tutmuyor dedik bu asamada iki kezde femara ile asilamam yapildi bu ay fostimon igne kullandim boyle yumurta igneyle beyinden büyücek dedi bakalim ne olacak
İnş beyin msjları doğru okur ve şipşak hallediverir Ay valla bazen gına geliyor. Büyüyor çatlıyor ama döllenmiyor. Biz çatladık vallaBende sen gibi ilerledim canim ilk klomen vericekti ama istemedim kist yapiyor diye femara kullandim bi 7 8 ay. Ama femararyla her ay buyuyup catlayan yumurtama ragmen olumlu sonuc alamadim doktorumla konustuk rahim filminde sorun yok yumurta buyuyup catliyor acaba kalitesizmi ondan mi tutmuyor dedik bu asamada iki kezde femara ile asilamam yapildi bu ay fostimon igne kullandim boyle yumurta igneyle beyinden büyücek dedi bakalim ne olacak
Polikistik over hastasiysan evet tup bebek doktorlarinin en sevdigi hastayiz biz yumurta cok olunca sans fazla oluyor ya o yuzdenBenim klomen bir kere denenip iptal edilmişti 2.5 sene önce. Çok gelişmiş yumurtalar demişti. Sonra da kistleşti zaten. İyi bi tüp bebek hastasıymışım doktorlar öyle diyo da inşallah gerek kalmaz