• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak 2022 aşılama yapılacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Özeldemi tüp bebek dusünüyorsunuz bence devlette yaptirmak daha uygun sadece ilac masraflari karsilaniyor yakinlarda bir tanidigim yaptirmisti
özeldede aynı fiyat olsaydı alalnında uzman özel yere giderdim . ama aynı değil demekki. bilgi almak için öğrenmek için sordum hastaneye bu şekilde bilgi verdiler. devlette sadece ilaca mı para veriliyor

özeldede aynı fiyat olsaydı alalnında uzman özel yere giderdim . ama aynı değil demekki. bilgi almak için öğrenmek için sordum hastaneye bu şekilde bilgi verdiler. devlette sadece ilaca mı para veriliyor
Sadece ilaca veriliyor ufak tefek gine masraf vardir tabi. Tam bilmiyorum ama özel gibi paranin hepsini bizden cikartmazlar bide yumurta dondurma islemine ucret odeniyor 500 tl civari

Canim sanirim ayni zmanlarda asilama olacagiz benimde kontrolüm var bugün. Nasipse yumurtam egerki buyumusse bugun catlatma vurup yarin asilamam olucak benim 3. Asilamam olacak nasipse eger 2 si normal asilamaydi bunu cipli asilama yaptirmayi dusunuyorum senin yumurta boyutun nasil ben yumurta buyutmak icin fostimon igne kullandim siz ne kullandiniz
Merhaba bende 3. Asilamami mikrocipli dusunuyorum subat ayin da basladinizmi acaba

2 aşılamanın da raporunun ayrı ayrı da alabilir mişim. 2. aşılamayı belki başka yerde yaptırıcam nerden bilebiliriz. sıkıntı yok dedi. saçma olan bişey daha öğrendim. 2 aşılamadan sonra heyet raporu alınca devlet karşılıyor tüp bebek yapıyor musunuz dedim. raporu getirirsiniz yapıyoruz dedi . ilaçların yüzde seksenini devlet karşılıyor muş . tüp bebek fiyatınının da 1500 tl civarını . eee hani ücretsizdi nette sadece yüzde 30 katkı payı verilir yazıyor. hastaneyede diyorki tüp bebek çok maliyetli bişey devlet o kadar para vermez dedi. kafam karıştı. tüp bebek ilaçları max 5000 tl tutsa 4000 tl sini devlet veriyor 1000 tl hasta tüp bebek fiyatıda 25000 tl olsa 23,500 tl hasta veriyor ne anladım bu işten

Aşılama da devlette ilaçlar falan 500 ü geçmiyo, aşılama günü 244 ödedim işlem için, 170 e katater aldım. 2 kere de 122 tl den muayene ücreti verdim twdavi süresince 1000-1100 e mal oldu bütün tedavi ve aşılama. Özelde olsa hepsi 5000 i bulurdu muhtemelen belki geçerdi

Sadece ilaca veriliyor ufak tefek gine masraf vardir tabi. Tam bilmiyorum ama özel gibi paranin hepsini bizden cikartmazlar bide yumurta dondurma islemine ucret odeniyor 500 tl civari
bilgileriniz için teşekkür ederin .inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Aşılama da devlette ilaçlar falan 500 ü geçmiyo, aşılama günü 244 ödedim işlem için, 170 e katater aldım. 2 kere de 122 tl den muayene ücreti verdim twdavi süresince 1000-1100 e mal oldu bütün tedavi ve aşılama. Özelde olsa hepsi 5000 i bulurdu muhtemelen belki geçerdi
ben özelde yaptırdım canım. her özelde fiyat farklı . ben 1500 tl aşılamaya para verdim. bir kerelik 165 tl muayene ücreti verdim. 1400 tl de raporlu haliyle ilaçlar tuttu 3050 tl harcadım. hoş oda çöp oldu olmadı yani

Bende cipli dusunuyorum subat aynda gecen ay normal yaptik ama malesef tutmadi 😔😔😔
Bende iki kere normal yaptim ama doktoruma sordum ne yapalim diye bana bitane sperm yeter dedi sartlama kendini cipli ve ya cipsiz diye dedi bütceniz neye uygunsa o olsun dedi ama benim artik son asilamam olacak bu ondan iki normal asilama denedim zaten bu da cipli olsun hic olmazsa denemedim demem 🙂🤭

Bende iki kere normal yaptim ama doktoruma sordum ne yapalim diye bana bitane sperm yeter dedi sartlama kendini cipli ve ya cipsiz diye dedi bütceniz neye uygunsa o olsun dedi ama benim artik son asilamam olacak bu ondan iki normal asilama denedim zaten bu da cipli olsun hic olmazsa denemedim demem 🙂🤭
Bende o kafadayim 2 normal olmadi nasip belki ciplide olur🙈🙈insallah seninde guzl gecer ve olur

Back
X